socio66 írta:'Joe Johnson kisebb sérüléssel bajlódik, így a Hawks következő két meccsét kihagyja, és az All-Star hétvégén sem fog pályára lépni. Helyét Rajon Rondo veszi át a Keleti keretben.'
örülhetsz Bob,csak nem marad rondo nélkül az all-star gála. 
Amikor nagyon "háborogtam" ez volt a legnagyobb gondunk, hogy Rondo-t kihagyták a keretből, most azért örültem volna ha kimarad (az igazi paradoxon

) és átlehetne beszélni a dolgokat, mert hiába volt már itt csapatösszetartó vacsora meg minden jelenleg 5ös vereség sorozat, utolsó 10 meccs 3-7 idegenben 4- 9 a mérleg, nem valami rózsás!De végül is Rondo abszolút megérdemli, s azért ő egy ilyen gálán ki tudja magát élni, sajnos a C's-ben nagyon nem tud senkinek alley oopkoat adni, meg gyors indítani 15-20 méteres passzokkal, mert nicns kinek

Vagyis Wilcoxnak mostanában van!
A Thunder ellen -27 is volt, döbbenetes volt még az összefoglalóban is látni sajnos a sebesség különbséget!Pedig az elején szépen kezdtünk, aztán jött egy borzalmas futás a Thundertől, s elmentek 72-t kaptunk egy félidő alatt, nem tudom mennyi a franchise "rekord" de közel voltunk hozzá (ha meg nem döntöttük)!Megint visszakapaszkodtunk, de a végére elfogyott a lendület!
Bradley amúgy kiosztott egy nagy sapit, meg egy posztert Durantnek

Kis szépségtapasz

Ez van, nekünk kifejezetten jól jön az All-Star break, gödörben vagyunk, kellenének a sérültek, hogy felépüljenek, Bass borzasztóan hiányzik!Nem normális, hogy úgy állunk fel, hogy Pietrus játszik 4es poszton...
Persze ez most kifejezetten peches meccs volt, ebből a szempontból, hogy az amúgy is foghíjas magasember állomány nagy része sérült
1 meccs híján a szezon felénél 15-17 nyilván jobbra számított mindenki, nem tudunk igazán belelendülni, rapszodikus a csapat, rendre össze-vissza van a keret, mindenkinek fáj mindene

Ez van, Ainge talán valamit robbant, esetleg Pryzbilla igazán hozzánk is aláírhatna

Továbbra is nagy pánikra szerintem nincs ok, Kelet annyira "jó", hogy még így is ott vagyunk a kalapban!Persze a 6ik feljebb kellene kúszni, mert akkor könnyen első fordulós búcsú lenne a BIG3 korszak vége!
Kísértetiesen hasonló a Bird féle korszak utolsó akkordjaira!
De továbbra is tartom az idényt nem februárban kell megnyerni, a PO-ra legyen mindenki fitt, s tegyük oda magunkat, akárhányadik helyen esünk be gond leszünk egy Heat-Bulls kettősnek is!Legalábbis bízom benne
LETS GO CELTICS
http://www.youtube.com/watch?v=FwX2LOTz ... re=related
Ez meg fájhatott, szegény kiskölöknél eltört a mécses