USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 09:48:57

Persze, mint írtam is, nem ebből a meccsből indulok ki. :lol:
De számomra bíztatóak a jelek. Minden esetre szerintem kezd szerethető csapat lenni ez a Knicks. A közönsége meg fantasztikus. Tényleg ott vannak 6. emberként.

Ma valóban nagy mérce lesz. Nagyon remélem, hogy megugorjuk a lécet. Jó lenne a Lakers-Dallas után a Miami spalpját is behúzni. Csak ne lenne olyan rohadt későn... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.23. 09:47:55

Bob_Marley írta: Lsd Phillytől is rettegett kelet most meg 5ös losing streak van!
Attól függetlenül, hogy nagyon veszélyes csapat a Sixers, de még ők is fiatalok!
Collins éppen erről beszélt, hogy a szoros menetrend miatt ugye nincsenek edzések, ami éppen a fiataloknak nem tesz jót, mert nem lehet átbeszélni a dolgokat, kijavítani a hibákat szépen. Míg mi tök jól kezdtünk, mert megvolt a lendület, addig az öregek lassan indultak be, ellenben nekik nem nagy gond, hogy nincs edzés, a fiataloknak viszont igen. Ebben van is igazság, és meg is látszik, mert az L5-ből minimum 3-at a saját totális hülyeségünknek köszönhetünk.
Holiday agyatlanul játszik, Lou a végén nehezen hozza a szokásost, magas poszton tele vagyunk sérülésekkel, mondjuk amúgy is gyengék vagyunk ott...szóval van gond. Most jól jön az AS szünet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.23. 09:21:28

Nagy erőmérő az ma lesz a NYK-nak!
Azért az Atlantából így, hogy nincs Johnson meg Horford!
És J-Smoove meg is érdemelte volna, ha már Johnson nem tud menni All-Starra, hogy őt teszik be!
Ma a Heat ellen....., sokan várjuk ezt a meccset azt hiszem az egész világon!

Megnézem, de már csak ha a Lakers-Knicks párosítás lenne, azt nézném nagyobb "undorral" :lol:
Wade miatt azért a Miamit csípem :D

szerk: azért továbbra is tartom, nem februárban kell (se nem messzemenő következtetéseket levonni) remekelni!
Lsd Phillytől is rettegett kelet most meg 5ös losing streak van!
Attól függetlenül, hogy nagyon veszélyes csapat a Sixers, de még ők is fiatalok!
Knicks meg még annyit sem ért el mint a Philly!

http://www.youtube.com/watch?v=qhNrJOZHlRI
McGee forever :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.23. 12:37:30-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.23. 08:59:44

Nah Szépen lassan de beépül Melo is a Lin varázsba... Nem lesz itt gond, én mondtam. Ahogy várni lehetett, Lin pontjai visszaestek, inkább osztogat. Melo sem dobál már ész nélkül, jól megértik egymást. Nem akarok messze menő következtetéseket leszűrni, de kezd összeállni ez a NYK! 8)
Davis is szépen osztogatja a zsugákat, csak a pontok hiányoznak tőle még. Novak meg fantasztikus. :lol: Igazi kis nyerőember.
Tegnapi meccset látva először éreztem azt, hogy reszkess Kelet! :lol: :lol: :lol:
De mondom, nem ekarok messze menő következtetéseket leszűrni... 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.23. 08:39:36

socio66 írta:'Joe Johnson kisebb sérüléssel bajlódik, így a Hawks következő két meccsét kihagyja, és az All-Star hétvégén sem fog pályára lépni. Helyét Rajon Rondo veszi át a Keleti keretben.'

örülhetsz Bob,csak nem marad rondo nélkül az all-star gála. :)
Amikor nagyon "háborogtam" ez volt a legnagyobb gondunk, hogy Rondo-t kihagyták a keretből, most azért örültem volna ha kimarad (az igazi paradoxon :D) és átlehetne beszélni a dolgokat, mert hiába volt már itt csapatösszetartó vacsora meg minden jelenleg 5ös vereség sorozat, utolsó 10 meccs 3-7 idegenben 4- 9 a mérleg, nem valami rózsás!De végül is Rondo abszolút megérdemli, s azért ő egy ilyen gálán ki tudja magát élni, sajnos a C's-ben nagyon nem tud senkinek alley oopkoat adni, meg gyors indítani 15-20 méteres passzokkal, mert nicns kinek :lol:
Vagyis Wilcoxnak mostanában van!
A Thunder ellen -27 is volt, döbbenetes volt még az összefoglalóban is látni sajnos a sebesség különbséget!Pedig az elején szépen kezdtünk, aztán jött egy borzalmas futás a Thundertől, s elmentek 72-t kaptunk egy félidő alatt, nem tudom mennyi a franchise "rekord" de közel voltunk hozzá (ha meg nem döntöttük)!Megint visszakapaszkodtunk, de a végére elfogyott a lendület!
Bradley amúgy kiosztott egy nagy sapit, meg egy posztert Durantnek :lol:
Kis szépségtapasz :D
Ez van, nekünk kifejezetten jól jön az All-Star break, gödörben vagyunk, kellenének a sérültek, hogy felépüljenek, Bass borzasztóan hiányzik!Nem normális, hogy úgy állunk fel, hogy Pietrus játszik 4es poszton...
Persze ez most kifejezetten peches meccs volt, ebből a szempontból, hogy az amúgy is foghíjas magasember állomány nagy része sérült :?

1 meccs híján a szezon felénél 15-17 nyilván jobbra számított mindenki, nem tudunk igazán belelendülni, rapszodikus a csapat, rendre össze-vissza van a keret, mindenkinek fáj mindene :D
Ez van, Ainge talán valamit robbant, esetleg Pryzbilla igazán hozzánk is aláírhatna :D Továbbra is nagy pánikra szerintem nincs ok, Kelet annyira "jó", hogy még így is ott vagyunk a kalapban!Persze a 6ik feljebb kellene kúszni, mert akkor könnyen első fordulós búcsú lenne a BIG3 korszak vége!
Kísértetiesen hasonló a Bird féle korszak utolsó akkordjaira! :cry:

De továbbra is tartom az idényt nem februárban kell megnyerni, a PO-ra legyen mindenki fitt, s tegyük oda magunkat, akárhányadik helyen esünk be gond leszünk egy Heat-Bulls kettősnek is!Legalábbis bízom benne :D

LETS GO CELTICS

http://www.youtube.com/watch?v=FwX2LOTz ... re=related
Ez meg fájhatott, szegény kiskölöknél eltört a mécses
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.22. 22:27:16

Sanama írta:
socio66 írta:'Joe Johnson kisebb sérüléssel bajlódik, így a Hawks következő két meccsét kihagyja, és az All-Star hétvégén sem fog pályára lépni. Helyét Rajon Rondo veszi át a Keleti keretben.'

Rondo nem volt benne alapból? Miért?
Nem szavazták be.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.22. 22:26:20

Rondo nem volt benne alapból? Miért?
socio66

2012.02.22. 21:51:54

'Joe Johnson kisebb sérüléssel bajlódik, így a Hawks következő két meccsét kihagyja, és az All-Star hétvégén sem fog pályára lépni. Helyét Rajon Rondo veszi át a Keleti keretben.'

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.21. 20:28:22

Game90 írta:Ismét bebizonyosodott, hogy 70-es IQ-val nem érdemes játszani:
http://www.youtube.com/watch?v=PiCmmA97Jrc
Rubio-t érdemes nézni :D
Mondjuk egy ilyen után én tuti adnék neki 2 meccs pihenőt és 1-2 hajtós külön edzést, hogy legyen ideje és alkalma átgondolni, hogy miről is szól ez a játék.
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.21. 20:04:56

Én bírom Lin-t,egy értelmes tanult ember,aki rohadt jól kosárlabdázik,igazi mesébe illő történet az övé,de megjött a csúf,gonosz Melo és ki is kapott a Knicks. :lol: :lol:

Deron meg egy Isten, a Liga legjobb irányítója (na meg az én kedvenc játékosom.)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 19:54:55

De legalább zsákolt egy szépet! :D
Ez a gyerek valszeg nem tud számolni. Vagy lehet fault-ra számított! :lol:
Végülis ha úgy lett volna és be is dobja, ő a hős! 8)

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.21. 19:38:30

P.U.Y.O.L. írta:
Ez mekkora már! :lol:
Rubio meg szét tárt karokkal a hármason áll...nagyon nagy. :lol:
Neee neeee! ilyen nincsen! :lol: :lol:
Hogy a fenébe?! Istenem :lol:

Amúgy én nem értem mi van a csapattal, de elég idegesítő ez a hullámzó teljesítmény + egy rakás sérült.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.02.21. 19:25:53

Ez mekkora már! :lol:
Rubio meg szét tárt karokkal a hármason áll...nagyon nagy. :lol:
PCsabi
aka Game90

2012.02.21. 19:15:31

Ismét bebizonyosodott, hogy 70-es IQ-val nem érdemes játszani:
Bob_Marley írta:LINkin Park, és persze a Led ZeppeLIN de néha üvölt a RolLINg Stone is nála!
OMG :lol:

Zenehallgatás után meg nyomja a Lintendo-t... :oops: :P
Scooby Bent Bwoy írta: Nem éppen a valóságot tükröző adatok.
Akkor ezt rendesen elszámolta valaki.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 18:22:31

Bob_Marley írta:LINkin Park, és persze a Led ZeppeLIN de néha üvölt a RolLINg Stone is nála!

Olvastam egy hülye cikket, amiben ez volt, hogy milyen slágerek vannak amiket átlehet Linesíteni, s erről jutott eszembe, elég gyenge poén, de manapság már minden Lin poén!
Lin for president feeling van Amerikában! :lol:
ÁÁÁÁÁ! Ez már SOKK! :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.21. 13:42:36

LINkin Park, és persze a Led ZeppeLIN de néha üvölt a RolLINg Stone is nála!

Olvastam egy hülye cikket, amiben ez volt, hogy milyen slágerek vannak amiket átlehet Linesíteni, s erről jutott eszembe, elég gyenge poén, de manapság már minden Lin poén!
Lin for president feeling van Amerikában! :lol:
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 13:14:32

Bob_Marley írta:Mi Jeremy Lin kedvenc együttese??? :D
Most valami vicc jön? Mert akkor rákérdezek: Na mi? :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.21. 12:45:39

Utah ellen 28,8 Wizards ellen 23,10 Lakers 38,7 Wolves 20,8 Raptros 27,11Kings 10,13 Hornets 26,5 ez összesen 172 pont 65 assist :lol: De adjuk hozzá, hogy büdösebbet ... mint Kobe és akkor jó a stat :mrgreen:

A Nets ellen csere volt, s akkor robbant be hirtelen, mert a Celtics ellen az a pár perc nem mondhatni belelendülésnek :D Szerintem talán összesen csinált eddig ilyen statot az NBA-ben, de hogy nem az első 7 kezdő meccsén az tényleg tuti!

Mi Jeremy Lin kedvenc együttese??? :D
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.21. 12:28:25

Kép
Hmm...komolyan 33 pontot átlagolt első 7 meccsén???

Most megnéztem, és 171-et dobott az első 7 NY meccsén...akkor ez milyen stat.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.21. 11:59:53

Game90 írta: Kép
Nem éppen a valóságot tükröző adatok.

Nem meglepő, hogy Anthony visszatérésével kikaptak. Ez passzol a sztorihoz... Mondjuk ez csak egy meccs. Nem vállalt sokat Melo, de kiosztott 6 gólpasszt.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.21. 09:21:57

Nah én megnéztem a meccset, jó hulla is vagyok. Azért azt tegyük hozzá, hogy ez a meccs nem Melo miatt ment el. Nem dobált össze vissza indenhonnan. Szépen benne volt a zsugákban, hozzá szépen osztogatott. Nem sűrűn szokott 8 asistot adni... Látszik rajta a meccshiány, de bele fog jőnni.
Lin megint jó volt, mondjuk botrányosan dobott... 7/18 :(
Sztem amúgy senkit sem lehet hibáztatni NYK oldalról. Egyszerűen az NJN-nek minden összejött. D.W.-ről nem is peszélve! :lol: Elmehet a pibe! :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.21. 08:21:05

Én először magunkról emlékezek meg (de minek :lol:)
Frenetikus játékkal sikerült 73 pontot elsüllyeszteni a Mavericks gyűrűjébe :D
Megint szétestek a fiúk, ráadásul JO és Wilcox is megsérült, a Thunder ellen viccesek leszünk!Rondo, Bass,JO,Wilcox, KG nélkül is felállhatunk...Ami azt jelenti, hogy a Bradley-Allen-PP-JJJ-Stiemsma ötössel megyünk Oklahomába :D
Az igen :lol:
Sikerült olyat is csinálni, hogy bedobásnál sokat vártunk, s elvették a sporik a labdát, teljes szétesés!Jót tesz az All-Star szünte majd, át lehet gondolni, milyen cserelépéseket tudunk végrehajtani, illetve át kell beszélni a fiúknak a dolgokat, mert egyszerűen amit az elmúlt meccseken végig kell nézni, az embert próbáló feladat :D

Megjött Melo oda a győzelem :D Nagy lesz rajta a nyomás, s talán ez most még meg is látszott!
Illetve most visszakapták amit Vasárnap nekik adott a sors, gyakorlatilag mindenhonnan bement a tripla!Ha Deron Williams a Hudson túloldaláról rádobja az is csontnélküli!15 triplát dobott a Nets, D-Will 8at :lol:
A Lin sztori a Nets ellen kezdődött...Melo visszatért és... :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.21. 06:51:22

Melo visszatéééért! És kikapott a NY a Netstől :D :D Hát ez kész :D Jó, igazából Lin dobott elég gyengén a 21 pontja ellenére, Melo nem vállalt sokat...
PCsabi
aka Game90

2012.02.20. 23:36:41

Bob_Marley írta: Ezt meg Zolee23 linkelte máshol:
http://www.youtube.com/watch?v=TiaUXVSy ... r_embedded
Én ezt nem hiszem el :lol:
Főleg, hogy Allennél gyorsabban engedi el a lasztit!
Ilyen nincs :D Sőt, mindjárt kiderül, hogy büdösebbet szrik, mint Kobe. Amúgy most már megnézném a srácot a Miami ellen.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.20. 22:42:37

Rondo-t eltiltják valószínűleg!
KG ma kérdéses, Allen out,ma Pietrus kezd :D
Esküszöm ilyenkor szoktunk nyerni, mikor minden ellenünk szól, úgyhogy LETS GO CELTICS

Ezt meg Zolee23 linkelte máshol:
http://www.youtube.com/watch?v=TiaUXVSy ... r_embedded
Én ezt nem hiszem el :lol:
Főleg, hogy Allennél gyorsabban engedi el a lasztit!

Rondo 2 meccset kapott :?
Rajon Rondo suspended two games by the NBA.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.21. 00:12:24-kor.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése