Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem rettenetesen gyenge volt a bosszú ura. a bosszu asszonya, na az igen, annak van hangulata. szerintem van olyan jo mint az oldboy...messideco írta:A bosszú ura
Ezek a koreaiak megint nem normálisak. A trilógia ezen része nem sokkolt annyira, mint az Oldboy, de ebben is van gamatság rendesen.
A rendezővel azért nem innék meg egy kávét. Mellette Tarantino vagy Cronenberg egyszerű cserkész![]()
Most teljes gőzzel jöjjön hat Oscar-jelölt film. Jöhet az egyik, a Midnight in Paris.
Szerintem nagyon unalmas, nyögvenyelős film. Meglennék lepődve, ha bejönne Neked.messideco írta: Most teljes gőzzel jöjjön hat Oscar-jelölt film. Jöhet az egyik, a Midnight in Paris.
Nem tudtam. Ha visszamegyek, akkor mindenképp elmegyek, köszi, h szóltál.messideco írta: kanty és a többi kolozsvári: minden szerdán vetítenek filmet a Heltai kocsmában. A belépés ingyenes. Ezt a filmet is ott néztem meg
Helyes, jó is az...messideco írta:Köszi, kurdt. Ezek nagyrésze már ott van a gépen, majd megnézem.
Az este az Ed Wood-ot kezdtem nézni, nagyon tetszett, ma befejezem.
Nekem is ajánlom a 4 hónap, 3 hét, 2 nap c. filmet, ha még nem láttad
Az eleje nagyon humoros és könnyed a maga módján. A végén viszont a sok halál kicsit nekem nem odavaló volt, persze értem a logikát benne és azok is a maguk módján viccesek voltak, igazán az idősebb tag halála, ami szúrta a szemem. A legjobb a beszívott törpe volt és a sztorija, h háború lesz feka és fehér törpék között .kurdt írta: Kanty, érdekelne, hogy mi nem tetszett benne..
Így is lehet mondani...messideco írta:A végének pontosan ilyennek kell lennie. Nagyon jó volt szerintem, különösen.
Kurdt nagyon szereti az ilyen sötét humort, ha jól tudom.
Láttam.messideco írta:Nézd meg Anti, a 4 hónap.. filmet is. Román film, de nagyon eltalálták. Az egyik legjobb nem hollywoodi film szvsz
Akkor így már érthetőbb. Köszi!miihii írta:Lionel85 írta:Aki látta a Végső állomás 4-et, attól kérdezném, hogy a csávót hogy tudta a medence szűrője beszívni? Vagy hogy halt meg, mert nem értem. Egy olyan kis lukon hogy férhetett be egy egész ember?![]()
Úgy,h nem konkrétan az egész csávót szívta beAz a kis lyuk a szivattyú meghibásodása miatt a srác kis lyukán keresztül kivette belőle a bélését,amitől megmurdelt.
Lionel85 írta:Aki látta a Végső állomás 4-et, attól kérdezném, hogy a csávót hogy tudta a medence szűrője beszívni? Vagy hogy halt meg, mert nem értem. Egy olyan kis lukon hogy férhetett be egy egész ember?![]()
Hehh?messideco írta:[
szerk: ma nem lesz meccsnézés, jöhet a Kill Bill
Na és akkor:
Tarantinotól ez az egyik kedvenc filmem.
[...]
Nem mondom, hogy kedvencem lett a film, de tetszett.