Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.haxball.com/?roomid=5ea2891e ... 5f4&pass=1lijacska írta:dobj egy linket.Lionel85 írta:Most kéne játszani, én már fent vagyok.
dobj egy linket.Lionel85 írta:Most kéne játszani, én már fent vagyok.
sziasztok,most értem gép közelbe..mikor játszuk a mérkőzést?Lionel85 írta:Ha feljön lijacska, akkor mi lejátsszuk szívesen.fcbarca0827 írta:Akkor, ma este 10-ig van valakinek kedve kikapni?lluisllach89 írta:...
Mindenesetre nekem, mint írtam esténként jó lesz, 9-től. Szóval a jelentkezéseket várjuk! (Lijacska/Lionel85 ; Levi/Slither ; Mátyáska/Ferninho)
Ha feljön lijacska, akkor mi lejátsszuk szívesen.fcbarca0827 írta:Akkor, ma este 10-ig van valakinek kedve kikapni?lluisllach89 írta:...
Mindenesetre nekem, mint írtam esténként jó lesz, 9-től. Szóval a jelentkezéseket várjuk! (Lijacska/Lionel85 ; Levi/Slither ; Mátyáska/Ferninho)
Akkor, ma este 10-ig van valakinek kedve kikapni?lluisllach89 írta:...
Vagyok, nekem ma este 10-ig jó, utána megyek inni.fcbarca0827 írta:Gyula! Azt írtad, múlt héten, hogy vasárnap elutazol.
Hátha látod ezt. Mikortól leszel újra?
3 meccsünk, még hátravan. Nekem esténként jó, hátha leszel te is és megtudunk verni valakiket.
szerk.: A döntőre, majd én is beülnék.
Nem négy személyes.S.Agüero írta:Kész a szoba az élesre!
matyi's room
eurobarca
4 személyes, úh csak az érdekeltek jöjjenek!
Én jelenleg itt vagyok, ha feljön Lijacska, akkor tolhatjuk a meccset.vargaakos írta:Mi is ráérünk egész nap! Lijacska/lionel85 jelentkezzen már, velük is jó lenne lejátszani ma. Kanty/Bob párossal akkor tuti, akár 7 előtt is ok.
Ha ez a két meccsünk lement, lehet hogy nem fog hiányozni még egy döntő, szóval azt hagyhatnánk a legvégére, mikor minden meccs lement. (de lehet, hogy jó lesz, akkor szólunk majd és várunk Ozsiékra)
Benne vagyokrobertfcb írta:ha gondolod lehetsz velemgeridoss írta:Következő bajnokságban én is szeretnék indulni, ha valaki párt keres, szóljon
Ozsi/Geri vs Matyi/Ferni 10-2 (5-1,5-1)S.Agüero írta:Ozsi/Gergő vs levproff/Slither 14-0
Ákos/faith vs Gyula/fcbarca0827 17-0
Lijacska/Lionel85 vs Matyi/ferni 1-17
Gyula/Fcbarca0827 vs Ozsi/Gergő 0-5
Ákos/faith vs levproff/Slither 10-1
Kanty/Bob vs Matyi/Ferni
Ozsi/Gergő vs Matyi/Ferni 10-2
Kanty/Bob vs Levproff/Slither 4-9
Lijacska/Lionel85 vs Gyula/Fcbarca0827
Ákos/Faith vs Matyi/Ferni 5-3
Levproff/Slither vs Lijacska/Lionel85 8-4
Ozsi/Gergő vs Kanty/Bob 24-1
Ozsi/Gergő vs Lijacska/Lionel85 12-1