Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah, akkor most innentől jöhet egy újabb 3-4-5 hónapnyi sav.Sanama írta:Csak hogy ne mindig azt mondjátok, hogy fikázom.
Ezt jól csinálja szerintem, hogy Pique fiút leülteti a padra. Ez pirospont részemről!
Persze, h csak nevetek, az ilyen neveken.messideco írta:De kemény vagy
![]()
Ha figyeltél volna, akkor a sajtó felhozott pár nevet lehetséges utódként. Azokat tárgyaltuk meg.
De kell egy nagyokos, aki mindenkinek beszól.
Köszi.
Megmondom őszintén,hogyha Pep elmenne akkor én Joaquín Caparrósnak örülnék a legjobban.Sztem jó edző,és ráadásul spanyol.Én többre tartom mint Löwött vagy Bastent.Barcaforever írta:.![]()
Marwijk,van Basten,Villas Boas.![]()
Ú akkor jöjjön vissza Rijkaard!
kristop írta:két nap szabadnapot kaptak, mivel végre nincs hétközi meccsünk. az atleticonak viszont szerencsére lesz.N7 írta:Más: A Barcának most nincs edzése vasárnap óta?
akkor keresgéljél feyenoord korabeli nyilatkozatait...messideco írta:Ez már nagyon off... De nincs igazad...visca el barca írta: marwijk? egy beképzelt, öntelt, tajparaszt ember. a real padjára pont tökéletes lenne.
de miért nem marad a se'''én és folytatja a munkát????sjd írta:semmi, csak ha jól emlékszem, már alkalmaztunk olyan edzőt, aki épp hogy csak visszavonult és egy harmadosztályú csapatot irányított. Azóta nyertünk 13 kupát vele, és most éppen arról beszélünk, mi lesz, ha elmegyZsolti95 írta: most mi van?
Nincs rá garancia, csak nem nagyon fér be a Portoból senki a BarcábaK900 írta:Jó edző tény,de mi arra a garancia hogy nem hozná el a fél portót a barcába.![]()
Viccet félretéve, nem biztos hogy beválna sztem.
két nap szabadnapot kaptak, mivel végre nincs hétközi meccsünk. az atleticonak viszont szerencsére lesz.N7 írta:Más: A Barcának most nincs edzése vasárnap óta?
Jó edző tény,de mi arra a garancia hogy nem hozná el a fél portót a barcába.ab1daL írta:Meg mondom őszintén nem tudom miért, de nálam Villas-Boas lenne a befutó.Valamiért szimpatikus számomra. Azért mert a Chelseanél nem úgy megy a szekér, mint szeretnék, azért a Portoval elég szép focit játszatott,
ő kétségkívül érdekes lenne, mert nagyon [auto_cenzúra] amit csinál, csak az első problémám vele a szokásos válogatott vs klubcsapat edzője, nagyon nem ugyanaz a kettő. a másik pedig hogy nincs tisztában a spanyol viszonyokkal, meg a barcával se, ő egész életében németországban volt. pepnek ez borzasztó nagy előnye volt. húznám a szemöldököm amikor elkezdené hozni xy német játékost/játékosokat a centire összeillesztett spanyol, katalán + néhány ideillő külföldis gépezetbe. inkább a realnak lenne jó választás ő.visca el barca írta:kövezzetek meg, de én komolyan mondom h ha guardiola elmegy, löwöt látnám a legszivesebben. fitalal, ambiciozus, bizonyitott már. brutálisan összarakta a német válogatottat...
marwijk? egy beképzelt, öntelt, tajparaszt ember. a real padjára pont tökéletes lenne.K900 írta:Ha már hollandok akkor már inkább Marweijk vagy De Boer.De a legjobb, az lenne ha Pep maradna.messideco írta: van Bastennek örülnék személy szerint, anno ütős kis csapatot fabrikált a hollandokból 2008-ra.
Ha már hollandok,akkor már inkább Marweijk vagy De Boer.De a legjobb, az lenne ha Pep maradna.messideco írta: van Bastennek örülnék személy szerint, anno ütős kis csapatot fabrikált a hollandokból 2008-ra.
semmi, csak ha jól emlékszem, már alkalmaztunk olyan edzőt, aki épp hogy csak visszavonult és egy harmadosztályú csapatot irányított. Azóta nyertünk 13 kupát vele, és most éppen arról beszélünk, mi lesz, ha elmegyZsolti95 írta: most mi van?