G.Gabe írta:
szóval normális dolog valakit lebuzizni, ha nincs ott kamera.
gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
"Ezek a buzik nem mondják meg, hogy melyik labdával játszunk" - szól a mondat magyarra fordítva
oka volt rá, és ki tudja, hogy még mi volt ott, mi csak ennyit tudunk.
szóval mérges lett az úriemberre.
ezek után szerintem az egy természetes emberi reakció, hogy csúnyát mondunk a másikra.
ez a kamerás dolog is...
ő egy ismert ember, neki ilyenekre figyelnie kéne, ezért nem kéne ilyeneket mondani a kamerák előtt, főleg ilyen történésekkel a háta mögött, mert ha Pep-et vette volna fel a kamera, mert ő is biztos mond csúnyát az emberkékre nem lenne semmi, mert ez egy természetes emberi reakció, csak most Joséról van szó...
mert a szavaidból ez derül ki, hogy bárkit lehet szídni, ha nincs ott a kamera, ez természetes emberi reakció.
ha ott van a kamera, akkor is lehet egy olyan embert szidni, akire mérges vagyok, mert ez egy természetes emberi reakció, csak nagyon-nagyon sokszor nem szerencsés ilyet csinálni, mert beperel a rudikedvelő urak szövetsége.
gondolom, ha azt venné fel a kamera, hogy téged illetnének ilyen jelzővel, nem nagyon örülnél neki. főleg úgy, hogy minden ok nélkül.
én személy szerint örülnék neki... a kedvenc csapatom edzője beszél rólam...

ez az ok nélkül meg... ok nélkül senki se szid senkit.... persze vannak kivételek, de azokat ketrecbe kéne zárni