Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezen megakadt a szemem, ezt kifejtenéd!!!!neobarca írta:
Game! Sztem igenis helytálló amit írtam.
West pozícióján ahogy elnézem változtattak Indianaban. Kevesebb játékpercet is kap. Elmúlt 3 meccse: 6 pont 6 lepattanó, 16 pont 7 lepattanó, 14 pont 8 lepattanó. Közel sem hozza, az éves adatait.
El is fogadtam, korrekt volt már elsőre is, de akkor a sérülés miatt nem akartam legfőképp, de így már ez sem volt akadályneobarca írta: kamaj! Hát nem örülök, hogy lesérült a gyerek, ráadásul Bay. értékelhetetlen mostanság sztem.
Holiday meg elég jól tolja mostanában. Mind1. Elköldtem picit módosítva. Sztem korrekt. Viszont a szövegben Agustin helyett Jack-et akartam írni... Sry!
Ez igen, hétkor már kocsma megyGame90 írta:De még meggondolom, most megyek kocsmázni, aztán amikor hazajövök döntök
Egész évet nézve: FGA -4, FGM -3, FTA +1, FTM +0,6, 3PTA +0,9, 3PTM +0,2, pont -5, lepattanó -1, assist +6, steal +0,4, TO +1.neobarca írta:Game! Küldtem egy ajánlatot. Azért erre már nem lehet mondani, hogy gyenge...
Még a végén elkezdek itt félni a párharcunktólBob_Marley írta:Mi ez, totó?Slither írta:Splittert behúzhatod, Spursnak úgyis csak 5 meccse lesz a köv 2 hétben.Bob_Marley írta: Jövő hétig húzzátok ki van egy ember akit elakarok hozni FA-ról, de csak Hétfőn tudom ha valaki behúzza, élve felnyársalom
All-Star van, minden itt lévő GM is pihenjen![]()
Ha a másik sérült magasra gondoltál, azon még gondolkodom, mert legjobb esetben is még 3 hét, ami azért elég sok.![]()
Egyik sem nyert![]()
A másodikra csak tippem van nekem is kire gondoltál, de LOVAGIASAN nem írom le
Majdnem paraszt az én választottamés remélem hétfőn sikerül elhozni!
Amúgy kíváncsi vagyok mikor frissül a yahoo játékosügyileg
Mert lenne még akit én is kipróbálnék, hátha
Jó titokzatos lett ez a hsz
Mi ez, totó?Slither írta:Splittert behúzhatod, Spursnak úgyis csak 5 meccse lesz a köv 2 hétben.Bob_Marley írta: Jövő hétig húzzátok ki van egy ember akit elakarok hozni FA-ról, de csak Hétfőn tudom ha valaki behúzza, élve felnyársalom
All-Star van, minden itt lévő GM is pihenjen![]()
Ha a másik sérült magasra gondoltál, azon még gondolkodom, mert legjobb esetben is még 3 hét, ami azért elég sok.![]()
Vucevic Hawes visszatérése után is fog játszani, 76ers-ben elég kevés magasember van.kamaj írta: Vucevic Hawes sérülése miatt játszhat, szerintem Ő jelentősen fog romlani.
Hump-nál meg lehet én vagyok láma (szóljatok, ha tényleg), de nem értem, hogy miért romlana drasztikusan, hisz Lopez mellett játszhat, nem veszt perceket, mert ha jól tudom Hump nem C-ként játszik. Szerintem drasztikusan nem fog semmiben sem veszteni.
Neobarca esetleg a múltkori csere érdekelne, most, hogy Hump is kiesett egy kevés időre?
fcbarca0827 írta:Game! Gondolkodom a cserén, szerencsére van egy hosszú hétvége, amíg eldönthetem.De, nagyon nehéz szívvel válnék meg tőle, mert a 3 pontos statisztikát általában mindig megnyerem (ennyi örömöm van a játékban
) és, ahhoz Ray Allen nagyon kell.
Ugyanakkor mivel te kéred, ez előre jelzi azt, hogy meg fog sérülni.![]()
Splittert behúzhatod, Spursnak úgyis csak 5 meccse lesz a köv 2 hétben.Bob_Marley írta: Jövő hétig húzzátok ki van egy ember akit elakarok hozni FA-ról, de csak Hétfőn tudom ha valaki behúzza, élve felnyársalom
All-Star van, minden itt lévő GM is pihenjen
Hát, Nowo egyre jobb és nagyon sokat számít nekem, talán Rose-ért odaadnámkanty írta:Gondolkodtam rajta, de eddig semmi nem jut eszembe, ami valamilyen szinten mindkettőknek megérné. Egy az egybe nem engeded, azt megértem. Viszont én nem engedem a portlandi srácokat.Game90 írta:Váromkanty írta: Szétnézek és dobok valamit.![]()
Én pontokba akarok javulni, de olyat még nem találtam, h pontokba javuljak, de totál egyoldalú se legyen.
A labda a Te térfeleden.![]()
Kalap!
Nowitzki mozdítható? Vagy inkább ne is próbálkozzak.
Vucevic Hawes sérülése miatt játszhat, szerintem Ő jelentősen fog romlani.Game90 írta: @kamaj: elutasítottam az ajánlatodat, Vucevic és Pekovic mostanában sokkal jobb statokat hoz, mint a te játékosaid. És Hump átlagai szerintem csökkenni is fognak Lopez visszatérése miatt. De majd megpróbálok kitalálni még valamit![]()
Ezzel a cserével ugyanúgy négy 76ers játékosom lenne márneobarca írta:Game! Nekem Scola-West párban kéne! Küldtem egy kiegészítettet arra amit te küldtél. A 3. gyerekre nem nagyon van szükségem, főleg, hogy nincs nagy formában de ha így jó neked akkor elviszem. Ha nem, dobj ajánlatot!
Nézegettem én is, de semmikanty írta: Gondolkodtam rajta, de eddig semmi nem jut eszembe, ami valamilyen szinten mindkettőknek megérné. Egy az egybe nem engeded, azt megértem. Viszont én nem engedem a portlandi srácokat.Én pontokba akarok javulni, de olyat még nem találtam, h pontokba javuljak, de totál egyoldalú se legyen.
A labda a Te térfeleden.![]()
Ordog írta:Vmint nemtom ki volt az a TUFA aki elcserélte Westbrookot ebből a csapatból...Elég szomorú...
Először is gratula, valóban a csapatod ereje nem mutatja a helyzetet, de az előző GM volt amikor be sem rakott embereket adott napra, így nem volt nehéz veszteniOrdog írta:El se hiszem, hogy sikerült nem is kis aránnyal nyernem (12-3):DDD
Kissé szerencsétlen volt az utóbbi cserém abból a szempontból, hogy Gallinari lesérült egyből, akire mint legjobb pontdobó számítok majd ha felépül...
Ez a tök utolsó hely nagyon nem tükrözi a csapat erejét... Jó kis Tím van itt a kezem alatt, igaz ha én draftolok még jobb lett volna:DD Vmint nemtom ki volt az a TUFA aki elcserélte Westbrookot ebből a csapatból...Elég szomorú...
Ha visszatér Gallinari és hozza a formáját Thornton, Anderson, Booooz, Granger meg a többiek is hozzáteszik a magukét, akkor sztem még a 8. PO-s hely is összejöhet:) Ez most jó kezdés ennek a célnak az eléréséhez![]()
Reszkessetek: E.f.N.a.×FCB, fcb0827, Bobceltics, Lakersona :DDD
I LOVE THIS GAME!
Gondolkodtam rajta, de eddig semmi nem jut eszembe, ami valamilyen szinten mindkettőknek megérné. Egy az egybe nem engeded, azt megértem. Viszont én nem engedem a portlandi srácokat.Game90 írta:Váromkanty írta: Szétnézek és dobok valamit.![]()
Váromkanty írta: Szétnézek és dobok valamit.
nyilván nem kérné,ha itt lenne..Slither írta:Ha ő is kéri hogy még ma lemenjen akkor átengedem.