Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem fogok senkivel vitatkozni, a bíró 1-1 arányban tévedett, innentől kezdve nem érdekel hogy mekkorát és mikor. A bírózás részemről lezárva....bence-barca írta:Nem szívesen szeretnék belekeveredni a vitába, de Muntari góljával 2-0 ra ment volnaa Milan. Szóval annak sokkal nagyobb jelentősége van, h elnézték. Míg Matri azt a gólt lőtte meg, amit később is meglőtt.
Pedig attól függetlenül,h valóban mindkét fél részére volt bírói tévedés nem is egy,mégis otrombább hiba elnézni a Milan találatát,mint egy kiugratásnál azt a pár centit...L.Messi 10 írta:Ugye nem gondolod komolyan, hogy értelmes érv, hogy minden meccsen elnéznek?Sanama írta: azért remélem nem gondolod komolyan,hogy egy 50centis gólt ugyanolyan NEHÉZ elnézni,mint egy leshelyzetet,amit kb minden meccsen elnéznek 1-2szer?!Érvényes volt? Igen. Nem tagadom, hogy hibázott a partjelző Muntari "góljánál", de ugyan úgy vétett Matriénál is.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy értelmes érv, hogy minden meccsen elnéznek?Sanama írta: azért remélem nem gondolod komolyan,hogy egy 50centis gólt ugyanolyan NEHÉZ elnézni,mint egy leshelyzetet,amit kb minden meccsen elnéznek 1-2szer?!
azért remélem nem gondolod komolyan,hogy egy 50centis gólt ugyanolyan NEHÉZ elnézni,mint egy leshelyzetet,amit kb minden meccsen elnéznek 1-2szer?!L.Messi 10 írta:Lehet bírózni, csak akkor azt se felejtsük el, hogy Matritól is elvettek egy érvényes gólt.Sanama írta:a partjelző ezt hogy nem látta??
Jaaa hogy a jó öreg Juve....![]()
(http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5666_n.jpg)
Lehet bírózni, csak akkor azt se felejtsük el, hogy Matritól is elvettek egy érvényes gólt.Sanama írta:a partjelző ezt hogy nem látta??
Jaaa hogy a jó öreg Juve....![]()
Azért voltak még ott páran, mint például Di Vaio, Zola, Ancelotti, Dino Baggio.visca el barca írta:[(parma szurkolokent nem birtam kihagyni)
visca el barca írta:
szeretnél te egyszer abban a csapatban játszani ahol olyanok rugták a bőrt mint thuram, cannavaro, crespo, vagy buffon...
ugyhogy beszéljünk inkább a novara félékről.
(parma szurkolokent nem birtam kihagyni)
Jajj, azért elég erős a címvédőt "lekiscsapatozni"... Persze tudom, hogy Te sem gondoltad komolyan, szimpla rivalizálás, meg csipkelődés. De akkor már én is csipkelődöm, a Juventus az utóbbi években a tipikus nagy csapat?L.Messi 10 írta:Hát ez egy érdekes meccs volt. Egy-egy meg nem adott (érvényes) gól, piros lap, ami sárga (de ha nem, akkor Muntari is eljátszotta ugyan ezt). Kár, hogy mindig a kicsikkel ikszelünk, de hát ilyen ez a popszakma.
szeretnél te egyszer abban a csapatban játszani ahol olyanok rugták a bőrt mint thuram, cannavaro, crespo, vagy buffon...Primitive írta:Szerintem a 'kicsik' alatt nem a Milanra gondolt, hanem ilyen Parma féle csapatokra.Zsolti95 írta: kicsikkel ikszeltek????
azért a milan-t kicsinek nevezni elég erős túlzás![]()
a kicsik nem verik el az arsenal-t 4-0ra
kinyílt mostanában a juvésok csipája
Seria-t nagyon ritkán nézek (nincs didgim) mert nem tudom eldönteni mikor van egy meccs "megtippmixelve"L.Messi 10 írta:A milanra gondoltam, és igazából beleköthet, nem érdekelPrimitive írta:Szerintem a 'kicsik' alatt nem a Milanra gondolt, hanem ilyen Parma féle csapatokra.![]()
Nekünk nyílt ki a csipánk? Mióta nézel Te Serie-t, "Barát"? A Calciopoli után még az utolsó mezei csapat szurkolóinak is nagy arca volt Velünk szembe, szerintem ennyit megengedhetek magamnak. Ha meg nem tetszik, nem kell olvasni.
Holnap Napoli-Inter, remélem egy nagyobb arányú hazai győzelem lesz, megnyugtatná a kicsi szívem.
A milanra gondoltam, és igazából beleköthet, nem érdekelPrimitive írta:Szerintem a 'kicsik' alatt nem a Milanra gondolt, hanem ilyen Parma féle csapatokra.
Szerintem a 'kicsik' alatt nem a Milanra gondolt, hanem ilyen Parma féle csapatokra.Zsolti95 írta: kicsikkel ikszeltek????
azért a milan-t kicsinek nevezni elég erős túlzás![]()
a kicsik nem verik el az arsenal-t 4-0ra
kinyílt mostanában a juvésok csipája
kicsikkel ikszeltek????L.Messi 10 írta:Hát ez egy érdekes meccs volt. Egy-egy meg nem adott (érvényes) gól, piros lap, ami sárga (de ha nem, akkor Muntari is eljátszotta ugyan ezt). Kár, hogy mindig a kicsikkel ikszelünk, de hát ilyen ez a popszakma.
Persze hogy kell! Nem is értem azt, aki szerint nem kell. Nem lennének ilyen failok, az tuti.Primitive írta: Én nagyon ellene vagyok/voltam a videóbírónak, de egyre jobban arra az álláspontra jutok, hogy kell!
Teljesen semleges vagyok, de tényleg. De, hogy igazságos döntetlen?Stalkyard írta:Igazságos a döntetlen, mindkét oldalon volt egy tévesen meg nem adott gól. A Juvéból eléggé hiányoltam a megszokott harciasságot a meccs nagy részében, csak a szokásos jó hajránk mentett meg minket. Továbbra is nyílt maradt a bajnokság, a kis csapatok ellen jobban fel kell pörögnünk a folytatásban, és meglehet a Scudetto. Forza JUVE!!