Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Barcaman1993 írta:De azért ne kanyarodjunk el ettől a meccstől.
Rendesen megcáfoltad magad..Barcaman1993 írta:Aronicát kiállították a Napoliból. Remélem behúzza a Napoli is az Inter ellen. Már csak 10 perc.
Azért van ott több favágó Pepén és Ramoson kívül, csak ők ketten a vezérek. Nem hiszem, hogy Marcelot, Coentraot, vagy a többieket olyan nagyon kellene félteni. De azért ne kanyarodjunk el ettől a meccstől.ab1daL írta:Megértem a madridistákat, akik amikor ezzel a "focicsapattal" játszottak, panaszkodtak a rengeteg durva faultra.. Hát megértem őket, és ha nem játszana ott Pepe, Ramos duó, akkor előre sajnálnám őket. Bár Ronaldo helyében ha lehet kihagynám majd a meccset, mert ezek valami undoritó mit művelnek....
Nehéz úgy szépen játszani ha mindig alád b*sz valaki...Stalkyard írta:Fabregas... Pont tőle nem vártam ilyet. Bár félig-meddig saját magának köszönheti az Atléticó, hogy ilyen lett a meccs, ők kezdték az alattomos taktikai faultokat. De ettől még nem így kellene válaszolni, hanem szép játékkal, gólokkal.
Ha engem kérdezel simán égni fognak. Az Espanyol dettó.ab1daL írta:Nem vagyok híve a durva faultoknak, de ilyen alattomos utolsó söpredék banda, örüljön, hogy nem törik ketté mindegyik lábát. Borzasztó kíváncsi leszek mit alakítanak a Real ellen. Piros lapból biztos nem lesz hiány majd..
Ő a hülye, minek úgy becsúszni? Örülhet a sárgánakDeus írta:fabre kapott egy seggest az arcába![]()