Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, pont arra gondoltam, hogy tök megalázó azért küzdeni, hogy ne nőjön a 10 pontos hátrány.socio66 írta:férfimunka volt,kár hogy semmissé tettük az ilyen győzelmek értékét.
szoltam nekiandris871120 írta:Valami hasonlóra gondoltam!!!!!andris871120 írta:Ma lőni kell Messinek egy nagy gólt mert nem bírom elviselni ahogy Roncit isteníti mindenki a Facebookon!
Valami hasonlóra gondoltam!!!!!andris871120 írta:Ma lőni kell Messinek egy nagy gólt mert nem bírom elviselni ahogy Roncit isteníti mindenki a Facebookon!
Ha nem nyerünk ma, meg is találtad a másik ludast. Bírók és a modikhady írta:..megfigyeltem, mikor késve nyitják ki az élő topicit....ritkán nyerünk...
Köszönöm Uram!Bob_Marley írta:lui1698 az irónia és szarkazmus legmagasabb szintet képviselője itt a fórumon
ez eléggé vicces...inkább szomorú! inkább pár idiótát néztek az RTL-en, minthogy, elvileg a "kedvenceket" a meccsen...érdekes.lui1698 írta:Hát nem tudom, végül is lehet, hogy gépen benyomom a meccset is, de ma nálam első az rtl és a vv.shutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
Ahogy visca el barca is írta, nem jó így meccset nézni, hogy nincs tétje.
Szemben a való világban a Lét a TÉT!
visca el barca írta:
rossz formában? a kismadrid 10 meccse nem kapott ki...kb ugyannyi pontot szereztek mint mi ezen időszak alatt
Remélem én is, hogy bohóckodnakshutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?
Hát nem tudom, végül is lehet, hogy gépen benyomom a meccset is, de ma nálam első az rtl és a vv.shutterisland írta:ugye most bohóckodtok a vv döntö vs. atletico-barca összehasonlítgatással ?