2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azért a Betis-Rayo-Sevilla-Levante 4-es sem lesz piskóta egyáltalán.sjd írta:Most kivételesen tetszett a csapat játéka, az Atletico játszott nagyon fegyelmezetten, összeszedetten és durván (már alig várom, hogy lélektelen játékkal kapjanak egy ötöst a Realtól)
Ennél már csak könnyebb meccsünk lesz idegenben, azokat meg ilyen játékkal simán fogjuk hozni
Sztem a csapat 1 helyen gyengült meg: a középpályán. Furcsa ezt mondani, mert a világ talán 3 legjobb adogatója van nálunk Sergioval kiegészítve. A Camp Nouban annyira nincsenek gondok, de néhol ott is észre lehet venni, hogy a kp nem nyom eléggé. Hány, meg hány olyan meccsünk volt, hogy a kp-nk az ellenfél fala előtt adogatott. Ezt most hiányolom. És hatékonyabb ugye a kp, akkor ugye több helyzetünk is van. Tegnap Ini és Xavi gyilkos passzait, vagy íveléseit nagyon hiányoltam. Remélem lesz ez még jobb is.shutterisland írta:bárki bármit mond, a győzelem ellenére még mindig nem vagyok egyáltalán elégedett az idegenbeli játékunkkal.
valdes bravúrjai, és messi zsenialítása nagyon kellett, és a bíróra sem lehet egy rossz szavunk sem, sőt.
ja, és mindig akkora kapcsolunk egy fokozattal feljebb, ha ég a ház.
nem lenne egyszerűbb megpróbálni lezárni a meccset ?
elhiszem, hogy zártan és tömörülve védekezett az atletico madrid, na de amilyen lassan és enerváltan járattuk a labdát, és amilyen kevés volt elöl a mozgás, bőven volt is idejük rendeződni.
mindegy, a lényeg a 3 pont, és az, hogy egy nagyon jó atleticot sikerült legyőzni.
de annyit kívánok, bár csak a 70%-át tudnánk nyújtani az idegenbeli meccseken annak, amit a NC-ban hozunk...nem lenne itt 10 pont, max 2-3.
A korábbi ilyen gólját már kiveséztük az élő topicban, azért ilyen nincs a világon hogy ugyanaz a csapat ugyanattól az embertől 2 ilyet kapjonRezi Torres írta:ha a szabadrúgást végző csapat kéri a 9et vagy lapos figyelmeztetés történt akkor folytatódik a játék sípszóra!!! Tv előtt térdelve könyörögtem hogy Xavi tekerje már rá a kapus habokba volt de aztán inkább Messi tette meg :)zseniális:)Deus írta:
Ez így szabályos vagy mi? Mert eddig mindig úgy volt, hogy a rúgónak meg kellett várnia amíg fúj a bíró.
ha a szabadrúgást végző csapat kéri a 9et vagy lapos figyelmeztetés történt akkor folytatódik a játék sípszóra!!! Tv előtt térdelve könyörögtem hogy Xavi tekerje már rá a kapus habokba volt de aztán inkább Messi tette meg :)zseniális:)Deus írta:óriási meccs volt ez, az biztos. Volt feszültség bőven, szétizgultam magam.
A Messi gólja meg...nem találok szavakat rá.
MOM: Victor VALDES!
szerk: nem akarok ünneprontó lenni, de csak most kapcsolok, hogy a sporinak nem kéne sípolnia a szabadrúgás kezdése miatt? Mert egyáltalán nem fújt semmit.
Ez így szabályos vagy mi? Mert eddig mindig úgy volt, hogy a rúgónak meg kellett várnia amíg fúj a bíró.
Kíváncsi vagyok Pep erre hogy reagál. Szerintem megkéri a Sportingot, hogy meccs után maradjanak még egy edzőmeccsre mert Messi csak akkor boldog ugyebár ha mindig játszik.salas9 írta:Így van mindegyiküknek az 5. volt a mai.ab1daL írta:Ha jól tudom Busi és Messi is begyűjtötte 5. sárgáját, így a Gijon ellen nem lesznek.
Szerk.: Fabregasnak pedig a 4. volt.
A bíró jelzi ha meg kell várni a sípot, ha nem jelzi akkor nem kell megvárni.Deus írta: szerk: nem akarok ünneprontó lenni, de csak most kapcsolok, hogy a sporinak nem kéne sípolnia a szabadrúgás kezdése miatt? Mert egyáltalán nem fújt semmit.
Ja, pont arra gondoltam, hogy tök megalázó azért küzdeni, hogy ne nőjön a 10 pontos hátrány.socio66 írta:férfimunka volt,kár hogy semmissé tettük az ilyen győzelmek értékét.
szoltam nekiandris871120 írta:Valami hasonlóra gondoltam!!!!!andris871120 írta:Ma lőni kell Messinek egy nagy gólt mert nem bírom elviselni ahogy Roncit isteníti mindenki a Facebookon!
Valami hasonlóra gondoltam!!!!!andris871120 írta:Ma lőni kell Messinek egy nagy gólt mert nem bírom elviselni ahogy Roncit isteníti mindenki a Facebookon!
Ha nem nyerünk ma, meg is találtad a másik ludast. Bírók és a modikhady írta:..megfigyeltem, mikor késve nyitják ki az élő topicit....ritkán nyerünk...