Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Félreértés ne essék, én imádom a fekvőzést. Tudom hogy nehéz is lehet, egykezes, kézenállásban, súllyal a hátadon - barátnő annak számítdaffy írta:én csináltam úgy fekvőtámaszokat,hogy az asszony ráfeküdt a hátamra. úgy azért nem könnyű,a saját súlyom,meg még vagy 55 kiló.
youtube-on ajánlom "barstarzz" videóit,el lehet csípni hasznos dolgokat,pl van húzódzkodóprogramja is,ha jól tudom
én csináltam úgy fekvőtámaszokat,hogy az asszony ráfeküdt a hátamra. úgy azért nem könnyű,a saját súlyom,meg még vagy 55 kiló.palesz77 írta:...
Hát attól azért ne várj csodát. A fekvőtámasz elsősorban állóképességet fog növelni. Plusz ha csak simán fekvőzöl, attól nem nősz sokat. Egyre jobban növelni kéne a terhelést idővel. Ha ugyan akkora súllyal csinálsz egyre több ismétlést, attól nem fogsz nőni - mint a kondiban is ugye... Én is csak saját testsúlyos gyakorlatokkal edzek, látszik is rajtam.. Ebből lettem ez bő 1 év alatt.. Szóval sokra nem fogsz vele menni amint láthatod. Próbálkozhatsz azzal - én most azt csinálom -, hogy nehezíted a fekvőket - én 3 széken csinálom, hogy lemenjek negatívba is, aztán csinálok súllyal a hátamon, meg csinálok sokfélét -, de igazán látványos eredményt szerintem nem lehet ezzel elérni - sajnos. Ahhoz kondiba kéne járni - csak én nem szeretem, meg nincs is nálunk, csak 20km-re tőlünk, meg drága is.. Nekem marad a saját testsúlyos edzés, nőni nem fogok sokat, de legalább mozgok és erősítek..Lionel85 írta:Köszi, akkor marad a fekvőtámasz.
Köszi, akkor marad a fekvőtámasz.nagyi írta:igazából nem értem, miért gondolják, hogy az expander mellizom erősítő szerkezet. józan ésszel belegondolva, mikor széthúzzuk, akkor ugye a mellizom megnyúlik, nem összehúzódik, ergo nem végez munkát, ellenben a hátsó deltával, illetve a trapézizommal.. maximum a lassú negatív szakasz alatt dolgozik a mell, akkor sem elsődleges funkciójának megfelelően.Lionel85 írta:Valaki írta nemrég, hogy otthon akar mellre gyúrni. Ez a téma érdekel engem is. Van két 1,5 kg-os súlyzóm, van egy expanderem, illetve gondolatom szerint a fekvőtámasz is jó rá. Segítséget kérnék, mivel lehet jól erősíteni a mellizmot.
mindez persze nem igaz, ha nem rugós expandered van, mert a gumissal lehet "tárogatni", tehát a hátad mögött vannak a gumik és úgy végzed a tárogató mozdulatot. (ezt a rugóssal megpróbálni életveszélyes, illetve k.vra fájdalmas, tapasztalat)
igazából nem értem, miért gondolják, hogy az expander mellizom erősítő szerkezet. józan ésszel belegondolva, mikor széthúzzuk, akkor ugye a mellizom megnyúlik, nem összehúzódik, ergo nem végez munkát, ellenben a hátsó deltával, illetve a trapézizommal.. maximum a lassú negatív szakasz alatt dolgozik a mell, akkor sem elsődleges funkciójának megfelelően.Lionel85 írta:Valaki írta nemrég, hogy otthon akar mellre gyúrni. Ez a téma érdekel engem is. Van két 1,5 kg-os súlyzóm, van egy expanderem, illetve gondolatom szerint a fekvőtámasz is jó rá. Segítséget kérnék, mivel lehet jól erősíteni a mellizmot.
maradjunk annyiban,hogy a 2 kilós súlyzót a 15 éves húgom a múltkor kiröhögte,hogy semmit nem használ. így ezt azt hiszem ki is vehetjük. fekvő,tolódzkodásshutterisland írta:erősíteni fekvővel tudod valamilyen szinten (bár ott a váll és a tricepsz is dolgozik) de izmot növelni 1.5 kg-os súlyzókkal meg expanderrel szerintem zaccos.
hát akkor vagy mindenki megszívta, vagy hamarosan ugrásszerűen megugrik az Eurobarca fórumon az egy főre jutó kockahasak számaziipp írta:Heh.Ha én bölcsész lennék, már csak ezért is elmennék gyúrni.
Amúgy durva, hogy mennyire hasonló életmód szerint éljük az életünket: a lentebb leírt diéták szinte A-Z-ig illenek rám is.
na ez az, ami rám egyáltalán nem igaz. nem mondom, hogy kövér voltam, de mindig is fogott rajtam az ételEazzy írta:Figyelj, van akinek az anyagcseréje alapból nagyon gyors. Szobatársam minden hulladékot összeeszik, rendszertelenül eszik, folyamatosan zabál, és mégis totál vékony, semmi nem látszik meg rajta.
Figyelj, van akinek az anyagcseréje alapból nagyon gyors. Szobatársam minden hulladékot összeeszik, rendszertelenül eszik, folyamatosan zabál, és mégis totál vékony, semmi nem látszik meg rajta.nagyi írta:egy egy alma nekem is lecsúszik, de csak kora délutánnal bezárólag.. ellenben előfordult már 1-2x, hogy edzés után pl gyrost ettem pitában, vagy edzés előtt lasagne-t. esetleg nem volt időm elmenni tecsóba, de elfogyott a csirke, hát őszintén megmondom, aznap hurkát ettemEazzy írta:Nagyjából nagyi kajálását tolom én is. Mondjuk én csak 300g csirkét tolok naponta, plust 125g rizs, ez háromszorra megy le, elég kevés így nekem a rizs, ezért pl ebédkor betolok egy almát, ami kb 200 g, és jól laktat, ellenben totál jó. Reggelire én is 50 g zabpelyhet eszek, ezen kívül én napi 50g proteinport tolok (kb ezzel ellensúlyozom, hogy nagyihoz képest kevesebb csirkét eszek) valamint edzőnapon még plusz 50g edzés után. Vacsora pedig váltva három tojás + brokkoli, illetve 125g túró + brokkoli.lényeg ilyenkor a mértékletesség..
aerobot sem csinálok annyit, mint a nagy könyvben írva vagyon, heti 2x focizok (de az ugye nem aerob), plusz heti max 2x sétálok 50 perc körül, és érdekes módon, így is működik.
egy egy alma nekem is lecsúszik, de csak kora délutánnal bezárólag.. ellenben előfordult már 1-2x, hogy edzés után pl gyrost ettem pitában, vagy edzés előtt lasagne-t. esetleg nem volt időm elmenni tecsóba, de elfogyott a csirke, hát őszintén megmondom, aznap hurkát ettemEazzy írta:Nagyjából nagyi kajálását tolom én is. Mondjuk én csak 300g csirkét tolok naponta, plust 125g rizs, ez háromszorra megy le, elég kevés így nekem a rizs, ezért pl ebédkor betolok egy almát, ami kb 200 g, és jól laktat, ellenben totál jó. Reggelire én is 50 g zabpelyhet eszek, ezen kívül én napi 50g proteinport tolok (kb ezzel ellensúlyozom, hogy nagyihoz képest kevesebb csirkét eszek) valamint edzőnapon még plusz 50g edzés után. Vacsora pedig váltva három tojás + brokkoli, illetve 125g túró + brokkoli.
semmi olyan nincs,amit titokba tartanék és ne írtam volna le eddig.salas9 írta: Jelen pillanatban én is 82 vagyok és 77-78-ra szeretnék lemenni. Ha már vannak "terveid" a diétázásra megköszönném ha megosztanád velem
Jelen pillanatban én is 82 vagyok és 77-78-ra szeretnék lemenni. Ha már vannak "terveid" a diétázásra megköszönném ha megosztanád velemdaffy írta:az nem rossz. én is olyan ezres körül számoltam/nap. kb egy hónapot akarok diétázni,most vagyok 82,le akarok menni 78 körülre,illetve nem is annyira a mérleg a lényeg,inkább a tükörbe szeretnék változást látni.
vágd kettéalbicelesteX írta:Mert nem bírom lenyelni...Legalábbis az agyam szerint...
Megy egy privát.
miért rágnád szét? azért tablettás,hogy lenyeld. én is 2 napja kaptam egy adagot. 8 tabletta volt és akkorák,mint a nagylábujjam. de le kell nyelni és kész.albicelesteX írta:Én most tömegelek.Van egy pár variációm,de kíváncsi lennék a véleményére olyannak aki eredményesen csinálta,hogy hogy étkezett és itt most főleg a reggelire gondolok,reggel mit esztek?Illetve most először vettem tablettás aminot...szét lehet ezt rágni?