MVP: James
ROY: Rubio
MIP: Pekovic
6th man: Harden
DPOY: Howard
Valamint kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a macikkal, ha Randolph visszatér, mert úgy akár még bárkire is veszélyesek lehetnek. Szerintetek Mayo megy, vagy marad? Engem leginkább ez izgat

Azt írtam "lehet". Egyébként te biztosan jobban tudod, ezek szerint te ismered személyesen és ismered a munkásságát is.Eazzy írta:Ezen nagyot szakadtam![]()
Ha az kőkemény munka, akkor én ma a kőfejtőből jöttem haza, nem az egyetemről.
Ezen nagyot szakadtamLionel85 írta:1. vannak nem sláger számai is, szerintem marha sok munka lehet mögötte. sokan nem ismerik el, de mégtöbben igen.Game90 írta:Ez a Pitbull fellépés kabaré volt, szerintem Bazskáék meg is nyomták a mute gombot. Két kérdés:
1. ez a Pitbull hogy éri el, hogy az összes száma sláger lesz?
2. ezt a fekete szemüveget ráoperálták az arcára?
Azért volt ott a szmájli, bár gondolom nálad isHát ha neked ebből a meccsből az jött le, hogy Durant a jobb, akkor sajnállak
1. vannak nem sláger számai is, szerintem marha sok munka lehet mögötte. sokan nem ismerik el, de mégtöbben igen.Game90 írta:Ez a Pitbull fellépés kabaré volt, szerintem Bazskáék meg is nyomták a mute gombot. Két kérdés:
1. ez a Pitbull hogy éri el, hogy az összes száma sláger lesz?
2. ezt a fekete szemüveget ráoperálták az arcára?
Wade, ha netán megunná a kosárlabdát szívesen megnézném a ringben, tehetséges. Alig ért hozzá Bryanthez és eltört az orra, mi lett volna ha rendesen megüti?Bob_Marley írta: Amúgy máshol az év hozzászólása:
A közepes agyrázkódása Kobe-nak szerintem nem is ettől (Wade faultja), hanem a folyamatos, egész estés röhigcséléstől lett.
Gyors kis szavazást elindítanék(nem mintha bármi jogom lenne rá, de érdekel a véleményetek, meg amúgy is vannak itt jó páran új arcok, s jó kis társaság van itt jelen
)
Szóval alapszakasz MVP, ROY, MIP, 6th man,DPY
Jó ötlet. Mondjuk tényleg elég egyformák lesznek valszeg. Nálam:Bob_Marley írta: Gyors kis szavazást elindítanék![]()
Szóval alapszakasz MVP, ROY, MIP, 6th man,DPY
Hát ha neked ebből a meccsből az jött le, hogy Durant a jobb, akkor sajnállakEazzy írta:Értem én, hogy All Star gála, de 150 pont felett? Hulladék![]()
Durant meg megmutatta, hogy jobb mint JamesMondjuk ezt én eddig is tudtam.
Komolyan eltört ?kanty írta:Szerintem sem volt szándékos, de azért mégis eltört Kobe orra.Bob_Marley írta: Wade-ről meg nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta vagy bármiféle szándékosság lett volna benne, érezhetően azért kezdték komolyabban venni a védekezést, becsúszott egy odacsapás, ez benne vanMindez megspékelve egy kis agyrázkódással, állítólag.