Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt írtam "lehet". Egyébként te biztosan jobban tudod, ezek szerint te ismered személyesen és ismered a munkásságát is.Eazzy írta:Ezen nagyot szakadtam![]()
Ha az kőkemény munka, akkor én ma a kőfejtőből jöttem haza, nem az egyetemről.
Ezen nagyot szakadtamLionel85 írta:1. vannak nem sláger számai is, szerintem marha sok munka lehet mögötte. sokan nem ismerik el, de mégtöbben igen.Game90 írta:Ez a Pitbull fellépés kabaré volt, szerintem Bazskáék meg is nyomták a mute gombot. Két kérdés:
1. ez a Pitbull hogy éri el, hogy az összes száma sláger lesz?
2. ezt a fekete szemüveget ráoperálták az arcára?
Azért volt ott a szmájli, bár gondolom nálad isHát ha neked ebből a meccsből az jött le, hogy Durant a jobb, akkor sajnállak
1. vannak nem sláger számai is, szerintem marha sok munka lehet mögötte. sokan nem ismerik el, de mégtöbben igen.Game90 írta:Ez a Pitbull fellépés kabaré volt, szerintem Bazskáék meg is nyomták a mute gombot. Két kérdés:
1. ez a Pitbull hogy éri el, hogy az összes száma sláger lesz?
2. ezt a fekete szemüveget ráoperálták az arcára?
Wade, ha netán megunná a kosárlabdát szívesen megnézném a ringben, tehetséges. Alig ért hozzá Bryanthez és eltört az orra, mi lett volna ha rendesen megüti?Bob_Marley írta: Amúgy máshol az év hozzászólása:
A közepes agyrázkódása Kobe-nak szerintem nem is ettől (Wade faultja), hanem a folyamatos, egész estés röhigcséléstől lett.
Gyors kis szavazást elindítanék(nem mintha bármi jogom lenne rá, de érdekel a véleményetek, meg amúgy is vannak itt jó páran új arcok, s jó kis társaság van itt jelen
)
Szóval alapszakasz MVP, ROY, MIP, 6th man,DPY
Jó ötlet. Mondjuk tényleg elég egyformák lesznek valszeg. Nálam:Bob_Marley írta: Gyors kis szavazást elindítanék![]()
Szóval alapszakasz MVP, ROY, MIP, 6th man,DPY
Hát ha neked ebből a meccsből az jött le, hogy Durant a jobb, akkor sajnállakEazzy írta:Értem én, hogy All Star gála, de 150 pont felett? Hulladék![]()
Durant meg megmutatta, hogy jobb mint JamesMondjuk ezt én eddig is tudtam.
Komolyan eltört ?kanty írta:Szerintem sem volt szándékos, de azért mégis eltört Kobe orra.Bob_Marley írta: Wade-ről meg nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta vagy bármiféle szándékosság lett volna benne, érezhetően azért kezdték komolyabban venni a védekezést, becsúszott egy odacsapás, ez benne vanMindez megspékelve egy kis agyrázkódással, állítólag.