Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Halálos temetés, szigorúan csak az angol (természetesen amcsik remakelték..). Fantasztikus darab, ha meg nézted a Trónok harcát, lesz benne egy kis "easter egg"Rinku írta:Láttam mindkettőt.bowlinggolyo írta:Most néztem meg haverokkal a Kegyenc Fegyencet baromi jó Rob Sneideres film,de a Grown up is egész jó.Most így más nem jut eszembeA Big Stan (Kegyenc fegyenc) elment egynek, a Grown up (Nagyfiúk) tetszett.
Még valaki?
Pontosítok: tudom, hogy a Trópusi vihart semmi nem tudja überelni, de azért ha tud valaki egy hasonló hülyeséget, na az nagyon jól jönne!
Többek között ez volt a lényege az egésznek. Olyan filmeket is nézz meg, amelyeket másképp nem néznél.socio66 írta:a filmklub végül teljesen abbamaradt?
mondjuk valamilyen szinten én is 'felelősnek' érzem magam,mert én kezdtem el sírni hogy ezt nem nézem,azt nem nézem.
de ez van,alapvetően jó ötletnek tartottam a dolgot,csak rájöttem hogy van már egy stabilan kialakult ízlésem,és nem fogok senki kedvéért horrort,vagy ázsiait nézni.
Kb. mintha a Barca-iránti éhségedet próbálnád csillapítani egy Paks-Siófok mérkőzéssel, de azért reméljük a legjobbakatcsababarca írta: Jajj de várom már, jó lesz kicsit csillapítani a TDKR-i éhségemet
The Change-Up, mostani film, sokszor ellőtt sztori, de nekem vmiért bejött.Rinku írta:Srácok, tud valaki ajánlani valami jó kis vígjátékot?Legalább egy Csontdarálók színvonalút keresek.
Annyi drámát néztem az utóbbi időben, hogy félek hogy kiég a hülyeség belőlem, azért aztán meg igazán nagy kár lenne!
![]()
Előre is köszi!
Láttam mindkettőt.bowlinggolyo írta:Most néztem meg haverokkal a Kegyenc Fegyencet baromi jó Rob Sneideres film,de a Grown up is egész jó.Most így más nem jut eszembe
Most néztem meg haverokkal a Kegyenc Fegyencet baromi jó Rob Sneideres film,de a Grown up is egész jó.Most így más nem jut eszembeRinku írta:Srácok, tud valaki ajánlani valami jó kis vígjátékot?Legalább egy Csontdarálók színvonalút keresek.
Annyi drámát néztem az utóbbi időben, hogy félek hogy kiég a hülyeség belőlem, azért aztán meg igazán nagy kár lenne!
![]()
Előre is köszi!
Persze!!LM10 írta:Kegyetlen játékok(Cruel Intentions)
Valakinek van valamilyen tapasztalata róla?
Amúgy Messideco köszi az ajánlásokat, majd utánuk nézek
Az Út a vadonba már a negyedik volt neki, de messze ez a legjobb!messideco írta:Sean Pennek még remélhetőleg lesz egy-két jó rendezése. Ez az első nagyon magasra tette a mércét.
Sztem egyébként nem rossz színész, csak irgalmatlanul fostos filmekben tud játszani, de amik alapból jók, azokból ő sem lóg ki lefelémessideco írta:http://www.imdb.com/name/nm0000115/
Ezt nevezik filmiparnakFőleg az utóbbi pár év...
Komolyan mondom, 20 év múlva akkora mém lesz mint Chuck Norris
Nekem is tetszett, valahogy bejönnek ezek az utópisztikus sztorik (ilyen a V mint vérbosszú is).messideco írta: Equilibrum
Me gusta ez is. Nagyban hasonlít az 1984-re, de mégsem. Tartalmaz Matrixos elemeket is de mégsem az. Az ember lecsónak gondolná, de nekem tetszett, szvsz jó film.