Ligue 1 - Franciaország
- salas9
- Entrenador del Barça
Az Angol-Holland nem volt rossz kis mérkőzés
Robben és Huntelaar találtaival 0-2-volt, majd a 86. és a 90. percben Cahill és Young kiegyenlített, ám Robben a 92. percben csak bepofozott még egy gólt
2-3 a vége 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Svájc - Argentína 1-3
Argentína megérdemelten nyert, ám azt hozzá kell tenni, a második félidőben Svájc nagyon-nagyon jó volt. Az első félidőhöz képest sokkal támadóbb szellemben léptek pályára és ez láthatóan megzavarta az argentinokat. Sokat kontráztak, szép játékot mutattak be, ennek is volt köszönhető az egyenlítés a második félidő legelején. Aztán ahogy telt az idő, a csapatok kicsit visszavettek, főleg Argentínán volt észrevehető, hogy nem pörgött olyan fordulatszámon, mint az első 45 perc során.
Aztán Sabella elkezdett cserélni, előbb Salvio állt be, majd az utolsó 10 percre Higuaín. Ez meghozta az eredményt, ráadásul a svájciak is meg akarták nyerni a meccset, így az addig jól teljesítő védelem kicsit szellősebb lett. Ezt használták ki a vendégek, előbb egy eladott labdára csapott le Messi, aki a kapus fölött emelte át a labdát, ami a felső kapufáról pattant a gólvonal mögé. A 3 perces hosszabbítás második percében aztán végleg eldőlt a meccs: Agüero, Messi és Higuaín rohantak egy labdaszerzés után a svájci kapu felé, majd Agüero Higuhoz passzolt, akit szabálytalanul szereltek a 16-oson belül. Messi magabiztosan lőtte be a harmadik gólját!
Messi mellett kiemelendő Agüero aktivitása, Mascherano jó játéka a középpályán, Garay magabiztossága a védelemben.
Gólösszefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/swiss-v-ar ... jajdzykrDL
Argentína megérdemelten nyert, ám azt hozzá kell tenni, a második félidőben Svájc nagyon-nagyon jó volt. Az első félidőhöz képest sokkal támadóbb szellemben léptek pályára és ez láthatóan megzavarta az argentinokat. Sokat kontráztak, szép játékot mutattak be, ennek is volt köszönhető az egyenlítés a második félidő legelején. Aztán ahogy telt az idő, a csapatok kicsit visszavettek, főleg Argentínán volt észrevehető, hogy nem pörgött olyan fordulatszámon, mint az első 45 perc során.
Aztán Sabella elkezdett cserélni, előbb Salvio állt be, majd az utolsó 10 percre Higuaín. Ez meghozta az eredményt, ráadásul a svájciak is meg akarták nyerni a meccset, így az addig jól teljesítő védelem kicsit szellősebb lett. Ezt használták ki a vendégek, előbb egy eladott labdára csapott le Messi, aki a kapus fölött emelte át a labdát, ami a felső kapufáról pattant a gólvonal mögé. A 3 perces hosszabbítás második percében aztán végleg eldőlt a meccs: Agüero, Messi és Higuaín rohantak egy labdaszerzés után a svájci kapu felé, majd Agüero Higuhoz passzolt, akit szabálytalanul szereltek a 16-oson belül. Messi magabiztosan lőtte be a harmadik gólját!
Messi mellett kiemelendő Agüero aktivitása, Mascherano jó játéka a középpályán, Garay magabiztossága a védelemben.
Gólösszefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/swiss-v-ar ... jajdzykrDL

- ozsimiki
- Adminisztrátor
jaja, amúgy értem én,hogy Marketing fogás meg minden, de egy német-francián, hogy a Franciák legyenek fehérben...na azért enyhén hangulat romboló.Capon írta:Nem is hiszek a szememnekmost néztem bele a német-francia meccsbe és nem ismertem rá a franciákra. És nem nem a fehér fekete mezük miatt. A pályára küldött 11 közt nincsen 12 fekete. Már európai csapat benyomását teszik.
Ribery még pályán van? 3.percben láttam,h eléggé húzta a lábát.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem is hiszek a szememnek
most néztem bele a német-francia meccsbe és nem ismertem rá a franciákra. És nem nem a fehér fekete mezük miatt. A pályára küldött 11 közt nincsen 12 fekete. Már európai csapat benyomását teszik.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Svájc - Argentína 0-1 a szünetben
Argentína végig fölényben játszik, régen láttam ennyire jól játszó argentin válogatottat! Romero kapuja alig-alig forog veszélyben, szinte csak kontrákból veszélyesek a hazaiak, bár 1-2 alkalommal azért kellett a szerencse. Messi csapatkapitányhoz méltóan játszik, a gólja előtt Agüeróval kényszeritőzött, a labdát sarokkal adta vissza Kun, Messi kapásból vágta a kapu jobb oldalába a labdát. Ha jobban összpontosít Argentína, mégegyszer ennyi lehetne az állás, de svájc keményen védekezik. Néha túlságosan is. Senderos igazi hentes, de szerencsére eddig a fociról szól a meccs. Jó lenne, ha a második félidőben is ezt látnánk! VAMOS!!!
Argentína végig fölényben játszik, régen láttam ennyire jól játszó argentin válogatottat! Romero kapuja alig-alig forog veszélyben, szinte csak kontrákból veszélyesek a hazaiak, bár 1-2 alkalommal azért kellett a szerencse. Messi csapatkapitányhoz méltóan játszik, a gólja előtt Agüeróval kényszeritőzött, a labdát sarokkal adta vissza Kun, Messi kapásból vágta a kapu jobb oldalába a labdát. Ha jobban összpontosít Argentína, mégegyszer ennyi lehetne az állás, de svájc keményen védekezik. Néha túlságosan is. Senderos igazi hentes, de szerencsére eddig a fociról szól a meccs. Jó lenne, ha a második félidőben is ezt látnánk! VAMOS!!!

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Finom a holland kezdő
Boulahrouz helyett majd Wiel, bár tudom, hogy most sérült. De ott van az Ajaxban van Rhij, aki tud középhátvédet játszani, de a legutolsó meccseken jobbhátvédet játszott, s nagyon jól tolta.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Köszi a javítást, nem figyeltem eléggé.20tek írta:2012. február 29., Bern, Stade de Suisse
20:30

Stream a meccshez: http://www.rojadirecta.me/goto/planetag ... gspot.com/

M. Stekelenburg
K. Boulahrouz
J. Heitinga
J. Mathijsen
E. Pieters
M. van Bommel
K. Strootman
A. Robben
W. Sneijder
D. Kuyt
R. van Persie
J. Hart
M. Richards
C. Smalling
G. Cahill
L. Baines
G. Barry
S. Parker
A. Johnson
S. Gerrard
D. Welbeck
A. Young
Itt vannak a kezdők. A hollandoknál szvsz. a legerősebb csapat áll fel.
Hup, Holland, Hup!
K. Boulahrouz
J. Heitinga
J. Mathijsen
E. Pieters
M. van Bommel
K. Strootman
A. Robben
W. Sneijder
D. Kuyt
R. van Persie
J. Hart
M. Richards
C. Smalling
G. Cahill
L. Baines
G. Barry
S. Parker
A. Johnson
S. Gerrard
D. Welbeck
A. Young
Itt vannak a kezdők. A hollandoknál szvsz. a legerősebb csapat áll fel.
Hup, Holland, Hup!
És egyre kevesebb a merítési lehetőségük a sok idegenlégiós miatt. Kevés az angol játékos a ligában. Hosszú távon rossz hatással van a válogatottra.
A spanyol,olasz,német,francia bajnokságban meg nem is tudom,hány angol játszik ? Nagyon kevés lehet ,ha van egyáltalán. Angliában 37% a hazai focisták aránya, Spanyolországban pedig 62%. Hozzávetőlegesen.
Az élcsapatok arányát mutatják a százalékok, úgy találtam. De hát általában az élcsapatok adják a válogatottat.
A spanyol,olasz,német,francia bajnokságban meg nem is tudom,hány angol játszik ? Nagyon kevés lehet ,ha van egyáltalán. Angliában 37% a hazai focisták aránya, Spanyolországban pedig 62%. Hozzávetőlegesen.
Az élcsapatok arányát mutatják a százalékok, úgy találtam. De hát általában az élcsapatok adják a válogatottat.
szerintem ez is csalóka,a bajnokságuk tényleg a legerősebb,de a légiósok nélkül még mindig kick&rush focit játszanának.messideco írta: Csak én nem hiszek az angol győzelemben? Egyénileg mindig is erős keretet alkottak..
most végigböngésztem a keretüket,középszerű,tucatjátékosok tömkelege,semmi több,egyedül rooney az aki nemzetközileg is elismert klasszis,illetve gerrard,csak ő már többet sérült,mint amennyit pályán van.
anglia ugyanolyan mint mi,csak nagyban. a hagyományok megvannak, és az emberek minden tornán elhiszik,hogy esélyes a csapatuk,miközben már rég lemaradtak a legjobb válogatottaktól.
-
- aka Game90
Angoloknál hiába vannak egyénileg nagyon jó játékosok, egyszerűen csapatként nem működnek. És a fontos szituációkban legtöbbször csődöt mondanak. Majd Mourinho összekapja őket az EB után.
Az UEFA és a klubok megegyezésre jutottak a évenkénti lejátszandó barátságos válogatott mérkőzések kapcsán, ennek értelmében a szövetség 12-ről 9-re csökkenti majd a barátságosak számát a jövőben. Ezt a döntést a FIFA-nak is jóvá kell hagynia még.
Az UEFA és a klubok megegyezésre jutottak a évenkénti lejátszandó barátságos válogatott mérkőzések kapcsán, ennek értelmében a szövetség 12-ről 9-re csökkenti majd a barátságosak számát a jövőben. Ezt a döntést a FIFA-nak is jóvá kell hagynia még.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!