Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 00:13:29

Eazzy betojtál ? :mrgreen:
Felcsaptál gyorsba 2 embert, vártam már madárfiút mikor rakod ki, hogy erősíts FA-ról, sunyiban éjfél után mikor senki nem látja :D Ügyes, így ma emberfórom sincs, vááááá nagy csata a mai!
Ritkán veszel FA-ról embert, ezt megtiszteltetésnek érzem, hogy nem hagyhatsz egy 4-2 elleni küzdelmet :mrgreen:

Can we go back, this is the moment
Tonight is the night, we’ll fight till it’s over :lol:
So we put our hands up like the ceiling can’t hold us
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 00:03:28

Bob_Marley írta:
neobarca írta:Bob! Sztem mi más játékot nézhetünk, mert esküszöm, az elmúlt 3 napra nézve sem értem, h hol érte volna meg nekem te meg miért nem is fogadtad volna el utólag... Lehet nem ismerem a gyerekeket és ezért van...

Szerk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár szerintem egyértelmű nálam van a hiba, én bevallom fociztam 2 órát, hulla fáradt vagyok, de még így is azt mondom nagyjából a szellemi képességem 50-ot elér, de akkor sem tudom ezt a hsz-t beazonosítani :D
Kérlek írd le megint mit szerettél volna mondani, mert esküszöm nem értem, plusz a szerk: smiley dömping még jobban elgondolkoztatott, hogy te be vagy tintázva :D

socio láttam, írtam majd ha Pietrust kirakod FA-ra :twisted: :lol:

Slither majd küldjél egyet, de előre jelzem a nagy csapatok ellen nincs apelláta :D s nem ám elvenni a szegényektől az utolsó elemózsiát!
Gaynek főleg ha te teszel ajánlatot nagy ára van :D Ti erősek vagytok áldozzatok ha kell :mrgreen:
No para! Mi már akkorra bevertünk fél üveg Whiskeyt. Aróta meg még egy üveggel szal majd holnap ha kijózanodok, lefordítom magamat... :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
socio66

2012.03.01. 22:51:10

Bob_Marley írta: socio láttam, írtam majd ha Pietrust kirakod FA-ra :twisted: :lol:
de nem fogom,mert kellenek a hármasai. :)
azt hittem örülsz majd egy celtics-es arcnak,írtad hogy szépen akarsz meghalni,gondoltam akkor kisegítelek. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 22:13:21

neobarca írta:Bob! Sztem mi más játékot nézhetünk, mert esküszöm, az elmúlt 3 napra nézve sem értem, h hol érte volna meg nekem te meg miért nem is fogadtad volna el utólag... Lehet nem ismerem a gyerekeket és ezért van...

Szerk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mostmár szerintem egyértelmű nálam van a hiba, én bevallom fociztam 2 órát, hulla fáradt vagyok, de még így is azt mondom nagyjából a szellemi képességem 50-ot elér, de akkor sem tudom ezt a hsz-t beazonosítani :D
Kérlek írd le megint mit szerettél volna mondani, mert esküszöm nem értem, plusz a szerk: smiley dömping még jobban elgondolkoztatott, hogy te be vagy tintázva :D

socio láttam, írtam majd ha Pietrust kirakod FA-ra :twisted: :lol:

Slither majd küldjél egyet, de előre jelzem a nagy csapatok ellen nincs apelláta :D s nem ám elvenni a szegényektől az utolsó elemózsiát!
Gaynek főleg ha te teszel ajánlatot nagy ára van :D Ti erősek vagytok áldozzatok ha kell :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.01. 20:17:49

Azért ne vedd ennyire biztosra :) Vasárnapig átgondolom, átnézek minden statot és lehetőségeket. Csak azért cserélném el, mert magas poszton jól állok és Matthews hasznos playa.
Bár ha megint elutasítom gondolom nem fogsz eret vágni. Monroe-Lee-Bryant az én BIG3-om. 8)
socio66

2012.03.01. 20:13:47

hm,most így megnézve a cserénket,nem vagyok biztos benne hogy jól jártam,de úgy érzem hogy hosszútávon derrick williams jobb statisztikákat fog hozni,mint kleiza,akit az fa-ról húztam be anno,és bargnani kiesése óta hoz jó meccseket.
bargnani lassan visszatér,williams pedig folyamatosan javul..:)
meg hát a divat minesota-rajongás engem is megérintett na.
:lol:

Cumbee,az ilyen cseréket nem nagyon szeretem,semmi értelme az én szemszögemből.
ráadásul mayo-ban jobban bízom,mint a te képviseltedben,többet is van pályán,picit jobb számokat is hoz..esetleg ha belevonnánk még egy-egy játékost,úgy hogy ott valamivel jobban járjak,akkor nekem is érdekes lenne az üzlet. :)

Bob,láttad az ajánlatom?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2012.03.01. 20:20:05-kor.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.01. 19:14:35

MessiFan írta:Slither! Megfontoltam az ajánlatodat és köszönöm, de elutasítottam, mert hiába nagyon jó ajánlat, és Matyika remek statokkal rendelkezik, ezen a héten nagyon le szeretném győzni Mesiljat és ehhez kell David Lee.
Lehet a következő héten már benne lennék, de most nem, úgyhogy ha gondolod majd rápróbálhatsz megint :)
Nem sürgős a dolog, a lényeg hogy a deadline előtt összehozzuk vmikor. :)
Vasárnap bedobom ismét a cserét, és majd elfogadod, ha már legyőzted mesliját. :wink: :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.01. 18:59:05

Slither! Megfontoltam az ajánlatodat és köszönöm, de elutasítottam, mert hiába nagyon jó ajánlat, és Matyika remek statokkal rendelkezik, ezen a héten nagyon le szeretném győzni Mesiljat és ehhez kell David Lee.
Lehet a következő héten már benne lennék, de most nem, úgyhogy ha gondolod majd rápróbálhatsz megint :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.01. 18:46:16

Bob! Sztem mi más játékot nézhetünk, mert esküszöm, az elmúlt 3 napra nézve sem értem, h hol érte volna meg nekem te meg miért nem is fogadtad volna el utólag... Lehet nem ismerem a gyerekeket és ezért van...

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.01. 17:02:51

Slither írta: Na akkor csak jól láttam :D Én hiszem, hogy Bel ezt hozni fogja most már az idény végéig (ami nekem rövidebb lesz, mint Nektek :D ). Jeff-Korver jobbnak hangzik, de még gondolkodok. :)
Noah-McGee meg nem, olyan fejetlenség van a Wash. csapatánál, hogy azt kerülöm, mint a forró vasat :D
OKs. De szóljál mielőtt elfogadnál vki mástól egy cserét, hátha tudok jobbat ajánlani, vagy feljebb tudom verni az árát. :P
Nekem ráér a dolog a trade deadline-ig. :wink:

@Bob: ha elvonási tüneteid vannak a cserék hiánya miatt, akkor jövő héten bejelentkezek majd Elton Rudiért. :D
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.01. 16:47:08

Cumbee írta:Látod? Megcsinálom én neked a bizniszt. PM-ben majd küld el, hogy kiket szeretnél elpasszolni. Nyomok majd rájuk itt nyilvánosan egy kezdő licitet és már viszik is majd őket, mint a cukrot.:D
Még nincs veszve semmi sem, a végén lehet a Tiédet fogadom el, ha elfogadom valamelyiket is, még nem tudom :D
Köszike majd szólok kiket kéne "elvinned" XD
Slither írta: Mostani forma alapján jobb Belinelli, de ebben nagy szerepet játszik a sok sérült. Igazából nem is igazán kell, de ha Matthewst beteszem, akkor kéne helyette vki használható 3PT-ben. Mi lenne ha Jefferson-Korver lenne a pakkban a Matthews-Belinelli helyett. Ott már egyértelműen jobb RJ, KK meg iszonyat rosszul dob mostanában, gyakorlatilag használhatatlan (sőt nélküle is mehet a dolog 3-for-2 csereként). De mondj vmi más lehetőséget, ha eszedbe jut olyan, amibe belemennél.

Egy McGee-Noah cserét is szívesen látnék, és akkor mehetne egy 4-for-3 csere akár Matthews-el +emberként. :wink:
Na akkor csak jól láttam :D Én hiszem, hogy Bel ezt hozni fogja most már az idény végéig (ami nekem rövidebb lesz, mint Nektek :D ). Jeff-Korver jobbnak hangzik, de még gondolkodok. :)
Noah-McGee meg nem, olyan fejetlenség van a Wash. csapatánál, hogy azt kerülöm, mint a forró vasat :D
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 16:38:41

Nekem esélyem sincs bejutni a PO-ba ez kb a 2ik héten ki is derült :D
De legalább borsot tudok törni az aktuális ellenfeleim orra alá! :twisted:

Ma Eazzy odacsapunk figyeld meg :P Griffin necces, szurkolni kell a Kingsnek, hogy szoros legyen végig, s akkor tudom kompenzálni Durantot (valamelyest) :D
És ma jön Frye, akit annyira beharangozok, hogy hoz egy 0 pont 5 pattanót :mrgreen:

És Wilson Chandler remélem most már tényleg akkor megy a Denverhez, s legalább amíg nincs Gallinari odapakol, utána meg 20-25 perceket kapva 10/5-re jó lesz :D

Ez a 2 hét a kánaán az ősi riválisok elleni meccsekkel :D

Úgyhogy elő a vidrákkal :lol:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.01. 16:37:53

Bob_Marley írta: Cumbee előtt le a kalappal, de ezt már egyszer "megvitáztuk", bevállalta majd kiderül jól tette-e :lol:
Mondjuk nézem tényleg derék, mert neki is jól draftolt a gép Wilson Chandlerrel meg Kirilenkoval :D És így 3ik, dicséretes :!:
A nagy baj az, hogy nekem nem a gép draftolt.:D Ennyit értettem a dologhoz akkor, amikor a draft volt. Meg lehet nézni, hogy pl MichaBee aki mellőlem draftolt, milyen csapatot hozott össze abból a pozícióból és én milyet. Ő azzal a csapattal TOP 3 várományos volt én simán alsóházi csapat voltam. Ezért is kell ez az agresszívabb taktika, mert be kellett hoznom a lemaradásomat. Amúgy az elején nem is gondoltam erre, cserélgetni szerettem volna össze-vissza, csak miután rájöttem, hogy azt nem nagyon lehet, muszáj volt valami vészmegoldást kiötlenem. Hát ez lett belőle.:D Meglátjuk mire lesz elég.
kamaj írta:Cumbee úgy látom hadjárat indult ellened XD
Látod? Megcsinálom én neked a bizniszt. PM-ben majd küld el, hogy kiket szeretnél elpasszolni. Nyomok majd rájuk itt nyilvánosan egy kezdő licitet és már viszik is majd őket, mint a cukrot.:D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.01. 16:28:39

kamaj írta:Belinelli jobbnak tűnik Matthews-nál, de lehet én látom rosszul. Slither, írd már le miért jobb a Tied, mert meg akarom érteni, eskü :)
Cumbee úgy látom hadjárat indult ellened XD
Mostani forma alapján jobb Belinelli, de ebben nagy szerepet játszik a sok sérült. Igazából nem is igazán kell, de ha Matthewst beteszem, akkor kéne helyette vki használható 3PT-ben. Mi lenne ha Jefferson-Korver lenne a pakkban a Matthews-Belinelli helyett. Ott már egyértelműen jobb RJ, KK meg iszonyat rosszul dob mostanában, gyakorlatilag használhatatlan (sőt nélküle is mehet a dolog 3-for-2 csereként). De mondj vmi más lehetőséget, ha eszedbe jut olyan, amibe belemennél.

Egy McGee-Noah cserét is szívesen látnék, és akkor mehetne egy 4-for-3 csere akár Matthews-el +emberként. :wink:
Cumbee írta: :wink:
Egyébként szerintem nem a +1 BN helyen múlik a dolog, most is elfér, akit el akarod, hogy férjen. Túl nyuszik vagytok kockázatot vállalni, az a baj.:D
Másoknál lehet hogy a +1 hely nem jelentene sokat, de én tutti a sérültekre használnám. 15 fős keretek esetén már az FA-ról sincs igazán kit kihúzni, és biztos hogy többen meggondolnák, hogy kirakják-e a sztár sérültjüket. :wink:
PCsabi
aka Game90

2012.03.01. 16:22:36

Bob_Marley írta: Rohadt egy keselyű banda vagytok :mrgreen: Minden döglött húsra rárepültök :twisted: És néha szó szerint a sok időre kidőlt emberekre gondolva :D
Jó, de ők már gondolnak a PO-ra is. Mi meg... :( :lol:
Bob_Marley írta: Amúgy most így megnézve game, te olyan rapszodikus vagy mint a Celtics egyik héten 11-4 következőn 3-12, ezen a héten nagyon jó vagy, a sorozat remélem nem szakad meg, s jövő héten megcsapkodlak egy vidrával :lol: Igazi kiesési rangadó, utána nekem 3 kíméletlen zakó jön, úgyhogy valamit alkotnom kellene a héten meg a jövő héten, hogy ne legyen még itt is blowout :D
Már megy a trash talk :lol:

Néha azért kiszokott jönni a lépés, remélem jövő héten a 11-4-es formámat mutatom majd :P Remélem a héten marad ez az állás, jövő héten te jössz, az sima W ( :twisted: :lol: ), utána Lakersona, az kb. 50-50, bár szerintem kanty behúzza, majd két nehéz ellenfél, socio és meslija, ott sok esélyem nem lesz... :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.01. 16:15:19

Na Bob, fogd fel ajándéknak a tegnapi napot :D Hát mi az már, hogy a pontokban kikapok ilyen emberekkel, mint Monta, Durant, Lou Will? Hogy nyalják meg a bal herém. No sebaj, legalább jó szoros lesz, lehet izgulni :D Egyébként nekem még lehet esélyem PO-ra, neked meg már nincs Bob, úgyhogy fogd vissza a játékosaidat! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 16:14:09

kamaj írta:Belinelli jobbnak tűnik Matthews-nál, de lehet én látom rosszul. Slither, írd már le miért jobb a Tied, mert meg akarom érteni, eskü :)

SZERK: Bob Te mit is küldtél Parkerért? :D
pü-ben elküldöm, hogy a többiek ne lássák :D
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.01. 16:03:56

Belinelli jobbnak tűnik Matthews-nál, de lehet én látom rosszul. Slither, írd már le miért jobb a Tied, mert meg akarom érteni, eskü :)

SZERK: Bob Te mit is küldtél Parkerért? :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 15:59:52

neobarca:
Megdumáltuk, mint írtam amúgy sem adtam volna :D

kamaj enyémet anno visszamondtad Parkerért :D Dönts okosan :D Csak hogy legyen szóbeli konkurencia :D

Amúgy Slither valóba sérült lett Biyombo így vicces csere lett volna, bár nem hiszem Udoh-t odaadtam volna :D

Cumbee előtt le a kalappal, de ezt már egyszer "megvitáztuk", bevállalta majd kiderül jól tette-e :lol:
Mondjuk nézem tényleg derék, mert neki is jól draftolt a gép Wilson Chandlerrel meg Kirilenkoval :D És így 3ik, dicséretes :!:

Amúgy most így megnézve game, te olyan rapszodikus vagy mint a Celtics egyik héten 11-4 következőn 3-12, ezen a héten nagyon jó vagy, a sorozat remélem nem szakad meg, s jövő héten megcsapkodlak egy vidrával :lol: Igazi kiesési rangadó, utána nekem 3 kíméletlen zakó jön, úgyhogy valamit alkotnom kellene a héten meg a jövő héten, hogy ne legyen még itt is blowout :D

És megjegyezném Blatche is visszatér a héten, ez Kalapnak lehet jó hír, aki pl nem rakta ki a sérültjét, hanem bent spájzolta a betegszobáján :D

Ui: kerek 1 hete nem cseréltem, megértük :lol:
Használt a xanax :lol:

szerk: Cumbee vagy Slither hülyéskedtem, komolyan ne vegyétek vagy megsértődjetek :D
Mert már sose lehet tudni kinél pattan el az ér :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.01. 16:10:42-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.01. 15:26:10

Bob!
Eskü, hogy most nem néztem komolyabban a statisztikákat. Csak azt amit írtál nekem, hogy elmúlt 2 hét. Bocs de ezek a -7, -4 es dolgok nem férnek bele főleg nem +1 meg +0.1 es erősödésnél. Ennyi tényleg. Már nem vagyok Lakers edző! Hallgatok a megérzéseimre. :) Bass egész jól tért vissza és sztem nem is lesz rossz, mert a Bostonnak úgy kell mint egy falat kenyér. Nelsonról meg korábban elárultad, hogy várható nála a növekedés, Howard elmenetele esetén... :D

Igazából nekem és ez mindenkinek szól egy normális SF-re lenne szükségem. Szal lehet ajánlgatni... 8) :lol:

Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.01. 14:58:15

Slither írta:Cumbee a legnagyobb hiéna, ő minden nagy nevű sérültet behúz 3-4 héttel a visszatérésük előtt. :D
Most meg neki van a legerősebb kerete, ráadásul magas áron túl is akar rajtuk adni, már a PO-ra gondolva, túl pro a taktikája.

Majd jövőre berakok +1 BN helyett hogy el lehessen spájzolni a sérülteket. :twisted:
:wink:
Egyébként szerintem nem a +1 BN helyen múlik a dolog, most is elfér, akit el akarod, hogy férjen. Túl nyuszik vagytok kockázatot vállalni, az a baj.:D

u.i.: Jah és nem ám betámadni a kiszemeltjeimet, nem kő konkurencia!!:D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.01. 14:52:45

Bob_Marley írta:
Slither biztos voltam benne, hogy Splittert húzod be, miután visszavontad az előzőt!Örülök neki :twisted: Gondoltam csak nem tűnik fel senkinek, hogy csendben visszatért, s ma nem is játszik a Spurs, tévedtem :D

Rohadt egy keselyű banda vagytok :mrgreen: Minden döglött húsra rárepültök :twisted: És néha szó szerint a sok időre kidőlt emberekre gondolva :D
Hát muszáj volt, sajnos Biyombo kemény kis vállsérülést szenvedett, pedig mostanában nagyon jó formában volt, szépen hozta a lepattanókat és blokkokat. Nélküle asszem feladom a BLK kategóriát és McGeet is továbbadom.

Cumbee a legnagyobb hiéna, ő minden nagy nevű sérültet behúz 3-4 héttel a visszatérésük előtt. :D
Most meg neki van a legerősebb kerete, ráadásul magas áron túl is akar rajtuk adni, már a PO-ra gondolva, túl pro a taktikája.

Majd jövőre berakok +1 BN helyett hogy el lehessen spájzolni a sérülteket. :twisted:
kamaj írta:Slither, ha nem gond, várnék még pár napot mire mondanék erre valamit. Tegnap Cumbeetól is kaptam egy jót, pont Parkerre, szóval most visszavonulok, és meglátom mit súg majd az a belső hang :D
Pont azért dobtam az ajánlatot, mert ő is beajánlott egyet. Nem szabad hagyni hogy ennyire megerősödjön, már így is alig látok esélyt ellene a PO-ba.
És ha annyira szabadulni akarsz Haslemtől akkor benyelem neked. Mondjuk ha hozzácsapod Bellinellit is (úgyis 2 NO-i játékosod van), akkor adok egy Matthewst, aki szintén upgrade lenne. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2012.03.01. 15:00:21-kor.
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.01. 14:46:33

Slither, ha nem gond, várnék még pár napot mire mondanék erre valamit. Tegnap Cumbeetól is kaptam egy jót, pont Parkerre, szóval most visszavonulok, és meglátom mit súg majd az a belső hang :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.01. 14:37:43

Game90 írta:
Bob_Marley írta:
Plusz jövő héten is rivalry gamem van :mrgreen: legalább van egy kis izgalom felém is :D
Szó szerint :lol: Igazi epic game lesz, "kiesési" rangadó, az a kérdés, hogy melyikünk múlja alul a másikat :D

Ariza bemutatkozása jól sikerült, Kemba Walker-é már kevésbé, remélem lesz jobb is :) Nick Young-ot meg pofán csapnám egy döglött vidrával, ma is 5 pont, utolsó 5 meccsen kemény 9 pontot átlagol 28%-kal. Utálom az ilyen kiegyensúlyozatlan játékosokat, 2 hete még 19-20 pontot átlagolt.

Örülnék, ha így maradna ez a hét!
Azért írtam így :D De leesett, jól van, vidracsapkodó :D
Wahingtonban mi megy (tudjuk tank :D) tegnapi kezdő ötös:
Wall-Crawfotrd-Singleton-Brooker-Seraphin :D McGee 15 Young 18 perc!

Slither biztos voltam benne, hogy Splittert húzod be, miután visszavontad az előzőt!Örülök neki :twisted: Gondoltam csak nem tűnik fel senkinek, hogy csendben visszatért, s ma nem is játszik a Spurs, tévedtem :D

Rohadt egy keselyű banda vagytok :mrgreen: Minden döglött húsra rárepültök :twisted: És néha szó szerint a sok időre kidőlt emberekre gondolva :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.01. 14:28:32

Bob_Marley írta:
Plusz jövő héten is rivalry gamem van :mrgreen: legalább van egy kis izgalom felém is :D
Szó szerint :lol: Igazi epic game lesz, "kiesési" rangadó, az a kérdés, hogy melyikünk múlja alul a másikat :D

Ariza bemutatkozása jól sikerült, Kemba Walker-é már kevésbé, remélem lesz jobb is :) Nick Young-ot meg pofán csapnám egy döglött vidrával, ma is 5 pont, utolsó 5 meccsen kemény 9 pontot átlagol 28%-kal. Utálom az ilyen kiegyensúlyozatlan játékosokat, 2 hete még 19-20 pontot átlagolt.

Örülnék, ha így maradna ez a hét!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése