Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
No para! Mi már akkorra bevertünk fél üveg Whiskeyt. Aróta meg még egy üveggel szal majd holnap ha kijózanodok, lefordítom magamat...Bob_Marley írta:Mostmár szerintem egyértelmű nálam van a hiba, én bevallom fociztam 2 órát, hulla fáradt vagyok, de még így is azt mondom nagyjából a szellemi képességem 50-ot elér, de akkor sem tudom ezt a hsz-t beazonosítanineobarca írta:Bob! Sztem mi más játékot nézhetünk, mert esküszöm, az elmúlt 3 napra nézve sem értem, h hol érte volna meg nekem te meg miért nem is fogadtad volna el utólag... Lehet nem ismerem a gyerekeket és ezért van...
Szerk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kérlek írd le megint mit szerettél volna mondani, mert esküszöm nem értem, plusz a szerk: smiley dömping még jobban elgondolkoztatott, hogy te be vagy tintázva
socio láttam, írtam majd ha Pietrust kirakod FA-ra![]()
Slither majd küldjél egyet, de előre jelzem a nagy csapatok ellen nincs apellátas nem ám elvenni a szegényektől az utolsó elemózsiát!
Gaynek főleg ha te teszel ajánlatot nagy ára vanTi erősek vagytok áldozzatok ha kell
de nem fogom,mert kellenek a hármasai.Bob_Marley írta: socio láttam, írtam majd ha Pietrust kirakod FA-ra![]()
Mostmár szerintem egyértelmű nálam van a hiba, én bevallom fociztam 2 órát, hulla fáradt vagyok, de még így is azt mondom nagyjából a szellemi képességem 50-ot elér, de akkor sem tudom ezt a hsz-t beazonosítanineobarca írta:Bob! Sztem mi más játékot nézhetünk, mert esküszöm, az elmúlt 3 napra nézve sem értem, h hol érte volna meg nekem te meg miért nem is fogadtad volna el utólag... Lehet nem ismerem a gyerekeket és ezért van...
Szerk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nem sürgős a dolog, a lényeg hogy a deadline előtt összehozzuk vmikor.MessiFan írta:Slither! Megfontoltam az ajánlatodat és köszönöm, de elutasítottam, mert hiába nagyon jó ajánlat, és Matyika remek statokkal rendelkezik, ezen a héten nagyon le szeretném győzni Mesiljat és ehhez kell David Lee.
Lehet a következő héten már benne lennék, de most nem, úgyhogy ha gondolod majd rápróbálhatsz megint
OKs. De szóljál mielőtt elfogadnál vki mástól egy cserét, hátha tudok jobbat ajánlani, vagy feljebb tudom verni az árát.Slither írta: Na akkor csak jól láttamÉn hiszem, hogy Bel ezt hozni fogja most már az idény végéig (ami nekem rövidebb lesz, mint Nektek
). Jeff-Korver jobbnak hangzik, de még gondolkodok.
Noah-McGee meg nem, olyan fejetlenség van a Wash. csapatánál, hogy azt kerülöm, mint a forró vasat
Még nincs veszve semmi sem, a végén lehet a Tiédet fogadom el, ha elfogadom valamelyiket is, még nem tudomCumbee írta:Látod? Megcsinálom én neked a bizniszt. PM-ben majd küld el, hogy kiket szeretnél elpasszolni. Nyomok majd rájuk itt nyilvánosan egy kezdő licitet és már viszik is majd őket, mint a cukrot.
Na akkor csak jól láttamSlither írta: Mostani forma alapján jobb Belinelli, de ebben nagy szerepet játszik a sok sérült. Igazából nem is igazán kell, de ha Matthewst beteszem, akkor kéne helyette vki használható 3PT-ben. Mi lenne ha Jefferson-Korver lenne a pakkban a Matthews-Belinelli helyett. Ott már egyértelműen jobb RJ, KK meg iszonyat rosszul dob mostanában, gyakorlatilag használhatatlan (sőt nélküle is mehet a dolog 3-for-2 csereként). De mondj vmi más lehetőséget, ha eszedbe jut olyan, amibe belemennél.
Egy McGee-Noah cserét is szívesen látnék, és akkor mehetne egy 4-for-3 csere akár Matthews-el +emberként.![]()
A nagy baj az, hogy nekem nem a gép draftolt.Bob_Marley írta: Cumbee előtt le a kalappal, de ezt már egyszer "megvitáztuk", bevállalta majd kiderül jól tette-e![]()
Mondjuk nézem tényleg derék, mert neki is jól draftolt a gép Wilson Chandlerrel meg KirilenkovalÉs így 3ik, dicséretes
![]()
Látod? Megcsinálom én neked a bizniszt. PM-ben majd küld el, hogy kiket szeretnél elpasszolni. Nyomok majd rájuk itt nyilvánosan egy kezdő licitet és már viszik is majd őket, mint a cukrot.kamaj írta:Cumbee úgy látom hadjárat indult ellened XD
Mostani forma alapján jobb Belinelli, de ebben nagy szerepet játszik a sok sérült. Igazából nem is igazán kell, de ha Matthewst beteszem, akkor kéne helyette vki használható 3PT-ben. Mi lenne ha Jefferson-Korver lenne a pakkban a Matthews-Belinelli helyett. Ott már egyértelműen jobb RJ, KK meg iszonyat rosszul dob mostanában, gyakorlatilag használhatatlan (sőt nélküle is mehet a dolog 3-for-2 csereként). De mondj vmi más lehetőséget, ha eszedbe jut olyan, amibe belemennél.kamaj írta:Belinelli jobbnak tűnik Matthews-nál, de lehet én látom rosszul. Slither, írd már le miért jobb a Tied, mert meg akarom érteni, eskü
Cumbee úgy látom hadjárat indult ellened XD
Másoknál lehet hogy a +1 hely nem jelentene sokat, de én tutti a sérültekre használnám. 15 fős keretek esetén már az FA-ról sincs igazán kit kihúzni, és biztos hogy többen meggondolnák, hogy kirakják-e a sztár sérültjüket.Cumbee írta:![]()
Egyébként szerintem nem a +1 BN helyen múlik a dolog, most is elfér, akit el akarod, hogy férjen. Túl nyuszik vagytok kockázatot vállalni, az a baj.
Jó, de ők már gondolnak a PO-ra is. Mi meg...Bob_Marley írta: Rohadt egy keselyű banda vagytokMinden döglött húsra rárepültök
És néha szó szerint a sok időre kidőlt emberekre gondolva
Már megy a trash talkBob_Marley írta: Amúgy most így megnézve game, te olyan rapszodikus vagy mint a Celtics egyik héten 11-4 következőn 3-12, ezen a héten nagyon jó vagy, a sorozat remélem nem szakad meg, s jövő héten megcsapkodlak egy vidrávalIgazi kiesési rangadó, utána nekem 3 kíméletlen zakó jön, úgyhogy valamit alkotnom kellene a héten meg a jövő héten, hogy ne legyen még itt is blowout
pü-ben elküldöm, hogy a többiek ne lássákkamaj írta:Belinelli jobbnak tűnik Matthews-nál, de lehet én látom rosszul. Slither, írd már le miért jobb a Tied, mert meg akarom érteni, eskü
Cumbee úgy látom hadjárat indult ellened XD
SZERK: Bob Te mit is küldtél Parkerért?
Slither írta:Cumbee a legnagyobb hiéna, ő minden nagy nevű sérültet behúz 3-4 héttel a visszatérésük előtt.![]()
Most meg neki van a legerősebb kerete, ráadásul magas áron túl is akar rajtuk adni, már a PO-ra gondolva, túl pro a taktikája.
Majd jövőre berakok +1 BN helyett hogy el lehessen spájzolni a sérülteket.
Hát muszáj volt, sajnos Biyombo kemény kis vállsérülést szenvedett, pedig mostanában nagyon jó formában volt, szépen hozta a lepattanókat és blokkokat. Nélküle asszem feladom a BLK kategóriát és McGeet is továbbadom.Bob_Marley írta:
Slither biztos voltam benne, hogy Splittert húzod be, miután visszavontad az előzőt!Örülök nekiGondoltam csak nem tűnik fel senkinek, hogy csendben visszatért, s ma nem is játszik a Spurs, tévedtem
Rohadt egy keselyű banda vagytokMinden döglött húsra rárepültök
És néha szó szerint a sok időre kidőlt emberekre gondolva
Pont azért dobtam az ajánlatot, mert ő is beajánlott egyet. Nem szabad hagyni hogy ennyire megerősödjön, már így is alig látok esélyt ellene a PO-ba.kamaj írta:Slither, ha nem gond, várnék még pár napot mire mondanék erre valamit. Tegnap Cumbeetól is kaptam egy jót, pont Parkerre, szóval most visszavonulok, és meglátom mit súg majd az a belső hang
Azért írtam ígyGame90 írta:Szó szerintBob_Marley írta:
Plusz jövő héten is rivalry gamem vanlegalább van egy kis izgalom felém is
![]()
Igazi epic game lesz, "kiesési" rangadó, az a kérdés, hogy melyikünk múlja alul a másikat
![]()
Ariza bemutatkozása jól sikerült, Kemba Walker-é már kevésbé, remélem lesz jobb isNick Young-ot meg pofán csapnám egy döglött vidrával, ma is 5 pont, utolsó 5 meccsen kemény 9 pontot átlagol 28%-kal. Utálom az ilyen kiegyensúlyozatlan játékosokat, 2 hete még 19-20 pontot átlagolt.
Örülnék, ha így maradna ez a hét!
Szó szerintBob_Marley írta:
Plusz jövő héten is rivalry gamem vanlegalább van egy kis izgalom felém is
![]()