looka írta:A Priskin-téma meg rengetegszer előkerül, de itt megint csak azt tudom írni, hogy kit hívjunk be helyette? Lehet, hogy nem is játszott volna tegnap, ha Rudolf egészséges, mert abszolút peremember ő is, nyilván játszani játszik, de nézd meg azt is, hogy amíg Szalai partvonalon kívül volt egy évig, Németh nem játszott abszolút (itt jegyezném meg, mivel őt is felhoztad, hogy most stabil kezdő a Walwijk-ben, szóval tehetsége alapján teljes mértékben indokolt volt a szereplése tegnap, plusz szerintem jól is játszott egyébként..), akkor valakit játszatni kellett. Egervári nem akart teljesen újoncot vagy olyan játékost meghívni az EB selejtezők közepén, aki ősidők óta nem játszott a válogatottban, szóval teljesen kézenfekvő volt Priskin.

Lehet, hogy én összeesküvést gyártok, de kiegészíteném egy korábbi hsz-re és erre reagálva is. Most nem is tudom, hogy ki írta, de a lényeg az volt, hogy xy játékosok nem szerepelnek Egervári tervei közt. Na ilyen nincsen

A magyar válogatott nem klubcsapat

Klubcsapatoknál tényleg van ilyen, látjuk minden nap, de a válogatott teljesen más tészta. Ahogy írtam már 80-szor, hogy azért válogatott, mert a legjobbak játszanak. Itt nincs ilyen, hogy gondolok egyet és pl. Dzsudzsákot, Juhászt vagy sorolhatnám, hogy olyan ok mit kiteszek, mert nincsenek bent az elképzeléseimben. Itt ezt nem lehet megcsinálni. Itt az edzőnek nincs tejhatalma. Itt nem lehet csak úgy embereket kihagyni.
Másrészt hiába a 10 millió szövetségi kapitány, de előfordulhat, hogy azok az emberek több meccset látnak, mint Egervári. Remélem érthetően fogalmazok.
Aztán ahhoz, amit te írtál. Ismét csak ismétlem magam. Hogy lehet egy olyan játékos válogatott, akit nem látunk játszani? Mert Priskin esetében ez jó pár évig így ment. De szte az is beszédes, hogy a Fourfourtwo-nak volt egy olyan cikkje, aminek a címe: A klubjuk a magyar válogatott. Konkrétan Komanra és Némethre gondolt. Ilyen emberekkel akarunk eredményeket elérni? Kicsit elkanyarodtam, térjünk vissza a Priskin kérdésre. Név alapján nem tudom, hogy ki kellett volna behívni (Air Sanyi

), de ha jól tudom ezért van a szövetségi kapitány. Ha már ez a munkája.
Aztán az, hogy Németh a Walwijk-ben jól teljesít az nem jelent semmit. Le lettem oltva az NB1 színvonala miatt. Hát a holland sem jobb. Pontosabban jobb, mert van Ajax, Psv, stb., de amelyik már nem igazán a nagy csapatok közé tartozik, (mint pl. a Walwijk) az bőven NB1-es színvonal, vagy még gyengébb. A Nijmagenben 5 magyar játékos játszik. Ne mondja nekem bárki, hogy az a csapat ahol 5 magyar van az jobb, mint egy NB1-es csapat. Mert ez nagyon nem így van...