ifetes123 írta:
Nekem a hollandok illetve svédek elleni vereség jobban tetszett, mint a tegnapi győzelem. Itt az ideje, hogy eredményesek legyünk és ne csak a múltból táplálkozzunk. Igenis vannak tehetségeink, csak valahogy nem tudjuk őket egy igazi csapattá formálni.
Valahogy az van bennem is, hogy ott látszott, hogy akartak, hajtottak, szép gólokat is rúgtak, és bizony ha 2-1-nél bemegy az a két nagy ziccer, akkor valszeg nem rúgnak nekünk a hollandok ötöt.
Viszont tegnap meg ez a cselszkij-stílus jött be, és vezetett eredményre.
Ezért mondom, h nem tudom. Mert igen, azokon a meccseken, baromira izgultam a fiúkért, de tegnap pipa voltam rájuk, hogy nem támadnak.
De ugyanakkor örülök a győzelemnek.
Az igazság az, hogy már szerintem mindenki úgy van vele, hogy minden mindegy, csak legyen valami előrelépés már. Az a baj, hogy túl gyenge a védelmünk ahhoz, hogy egy bátor támadófocit játsszunk. Úgyhogy marad ez.
Sajnos az a baj, hogy a tehetségek, mint pl Koman is, eltűnnek. Neki már van csapata? Mert úgy volt, hogy lelép olaszoktól. Szerencsétlen Dzsudzsák is pórul járt a ruszkikkal. A menedzser meg jól megtömte a zsebét. Jobban járt volna egy angol középcsapattal, vagy egy spanyollal. De még azzal is, ha ott marad a PSV-ben. De hát a pénz beszél.
A magyar csapatokhoz is áramlanak be tömegével a külföldi játékosok.
Múltkor belenéztem egy bajnokiba. Nem tudom kik játszottak már, talán a honvéd volt, de az, hogy egy magyar nevet hallottam csak a csapatban, kicsit durva. Miért nem kaphatnak a magyar fiatalok lehetőséget? Ha már beléjük ölték mindenféle Puskás-programokkal meg fejlesztésekkel a milliókat? Ha még csak a nagy csapatok közelébe sem kerülnek, akkor csak kidobott pénz az ablakon.
Totálisan meg kéne reformálni itt a focit. Mindenki eddig csak nagy szavakat puffogtatott, de tenni nem tett semmit. Biztos jó kis állások vannak itt azoknak, akik a nagyobb húsos fazekakhoz nem fértek hozzá.
Gondolom Bogdánra gondoltál, de egyet kell értenem. Nagyon nagy kapus a srác már most, ha folyamatos lehetőséget kap továbbra is, világsztár lehet belőle szvsz.
Igen, őrá gondoltam. Nem is tudom miért írtam Buzsákyt

kösz a javítást