Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
PCsabi
aka Game90

2012.03.03. 12:07:08

kanty írta:Mindig öröm benézni ide és olvasni, h Ti próbáltok megegyezni. :lol:
+1, rendesen szenvednek a srácok, tiszta szappanopera. Ez lehetne a cím: Nelson, eggyel nő a tét.

Tegnapi nap tetszett, Westbrook 29/10, csak 2 TO, Webster jó pick volt, Elliott Williams sajnos nem. Mai nap már nem volt annyira jó, csak 35%-kal dobálgattak a játékosaim, talán csak Gooden és Brand hozott elfogadható teljesítményt.

Neobarca, veled sem cserélek többet :twisted: Kemba idáig elég gyenge, Ariza kihagyta a Dallas elleni meccset, lehet, hogy ma sem lesz, remek.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 22:24:10

Nekem nem is kell Evans :wink:
De már ezt is írtam kellett anno, de azóta megváltoztak a dolgok :lol:

Leírtam, de nem tudom minek :d
Mert jobb opcióm is lehetne DeRozanre, cak hát Bass.... :D

szerk: DeRozan most hosszú idő után hozott egy rosszat, plusz Frye 2/18 de így is Eazzy ez a nap az enyém volt :D

Blowout vereség már csak nem lesz belőle :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 22:09:48

Bob_Marley írta:Ment már végbe!

DeRozanről szívesebben lemondanék látva a keretedet!
Gayért nagyon nincs ember akit látnék szívesebben!

Mint írtam is azért elég jó playa ahhoz, hogy egy szűk mezsgye mentén kerüljön szóba a neve cserékben!
Ment ment igen, rögtön az elején... :)

Viccesnek fogod találni, tudom de DeRozanért nem adnám Evanst. Nem tudom miért, ne is kérdezd! A meleg gyerek kellene egyedül. Ezt tudtam ajánlani... Csókolom. :lol:
Ha nagyon nem akar elmenni, akkor fontold meg az ajánlatomat... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 21:58:27

Ment már végbe!

DeRozanről szívesebben lemondanék látva a keretedet!
Gayért nagyon nincs ember akit látnék szívesebben!

Mint írtam is azért elég jó playa ahhoz, hogy egy szűk mezsgye mentén kerüljön szóba a neve cserékben!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 21:45:43

kanty írta:Mindig öröm benézni ide és olvasni, h Ti próbáltok megegyezni. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi már csak ilyenek vagyunk... Sztem azért ha végbemegy egy csere Bob és köztem, azért bonthatunk egy pezsit! 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.02. 21:16:10

Mindig öröm benézni ide és olvasni, h Ti próbáltok megegyezni. :lol:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 21:09:00

Bob_Marley írta:
neobarca írta:
Bob_Marley írta:Na akkor várjunk, Evanstől meg miért félek leírtam, megvárom kinek tetszik még Gay!
De továbbra sem ragadtat el ez a csere!

Curryt azt hittem megint komolyabb, akkor behaluztam :D
De így mondjuk nem vészes a dolog, nagyjából kiegyenlített csere, attól függően kinek mi a fontos!
Rendben... Mondjuk én nem hiszem, hogy lenne félnivalód. Hozza ő amit kell, néha még 1x 1x 25+fölé is megy... Én amióta nálam van nem volt vele gondom. 8)
Nem érdekel, hogy 1-2szer 25 felé megy, de már ezt is írtam :roll: Játékutádásra nézem, meg kire van szükségem, jelen pillanatban egy KINGSes Evansre Gay helyén nincs szükségem, így írom akkor!
Ezzel a cserével csak Nelson miatt erősödhetek, de van egy Sessions-öm!

Mindegy te eddig küldtél ajánlatot meglátom, valaki akarja-e még Gay-t mint írtam is!
Okay! Akkor türelmesen várok... :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 18:39:49

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Na akkor várjunk, Evanstől meg miért félek leírtam, megvárom kinek tetszik még Gay!

De így mondjuk nem vészes a dolog, nagyjából kiegyenlített csere, attól függően kinek mi a fontos!
Rendben... Mondjuk én nem hiszem, hogy lenne félnivalód. Hozza ő amit kell, néha még 1x 1x 25+fölé is megy... Én amióta nálam van nem volt vele gondom. 8)
Nem érdekel, hogy 1-2szer 25 felé megy, de már ezt is írtam :roll: Játékutádásra nézem, meg kire van szükségem, jelen pillanatban egy KINGSes Evansre Gay helyén nincs szükségem, így írom akkor!
Ezzel a cserével csak Nelson miatt erősödhetek, de van egy Sessions-öm!

Mindegy te eddig küldtél ajánlatot meglátom, valaki akarja-e még Gay-t mint írtam is!
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 18:33:34

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 18:27:16

Na akkor várjunk, Evanstől meg miért félek leírtam, megvárom kinek tetszik még Gay!

neobarca írta: Azért ne mindent a Griffines pakkhoz hasonlíts. Még 1x olyan jól nem fogsz járni... :lol: Nekem meg amúgy sincsenek olyan kiemelkedően jó játékosaim... :(
Az egy korrekt csere volt!
Griffin>Stoudamire, Deng>DeRozan
És a töltelékben én bevállaltam Odomot, aki nem is játszik :D
Még egyszer nem fogok olyan jól járni???
Valóban mert felőled csak gyenge ajánlatot kapok! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.02. 18:36:31-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 18:12:45

Bob! Egy gramm statot sem írtam... Vagy te a draftosat nem kaptad meg? Ott levelet írtam. Mindig fikázod Evanst pedig 15-21 között dob 5 patival és 5 asistal. De nem is ez a lényeg. Mint ahogy írtam nekem kellene Gay. És ne monnd már nekem, hogy nem ér meg egy Evans-Nelson párost úgy, hogy te adsz mellé egy bármilyen hulladék kölköt... :lol: :lol: :lol:

Szerk: Most olvastam a válaszodat e-mailen. Sessionsos storyn már rég túlléptem. Ezért küldtem mesét utána. Sztem a 2. felállás korrekt lett voplna, csak te félsz Evanstól amit eskü nem értek. :lol:
Nézd mint ahogy írtam is és te is folyton ezt hajtogatod tehát végeredményben 1et értünk, Gay-Evans nem 1szint. Pont ezért adnám mellé Nelsont akit amúgy is hetek óta szeretnél és elviszema dallasi kölköt. (pedig nem nagyon akarnám)
Nekem SF-re van szükségem...
Boboá percei le fognak csökkenni, ha visszatér a helyére a sérült. Ez a note-ban is benne van. :lol: Nelsontól pedig Howard távozása esetén fejlődést vársz. Mellesleg azért az elmúlt 1-2 meccsen nem volt rossz így se.
Bárhogy csűrjük, csavarjuk szerintem így teljesen korrekt ez az ajánlat... 8)

Azért ne mindent a Griffines pakkhoz hasonlíts. Még 1x olyan jól nem fogsz járni... :lol: Nekem meg amúgy sincsenek olyan kiemelkedően jó játékosaim... :(

Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.02. 17:57:53

Bob_Marley írta: Szóval arra akarok kilyukadni, így gondolva Curry sérülése (főleg hogy legutóbb is sokat kihagyott) a franc se tudja milyen komoly, s mennyit hagy ki!Úgyhogy részemről vétó!
Most nem az a boka sérülése újult ki, hanem vmi más nyavalyára volt. De szerdán is berakták az utcsó 5 másodpercre (Warriorsnak kosár kellett és figyelemelvonásnak tette be Jackson :D ). Ez alapján arra következtetek, hogy jövő héten biztosan visszajön, sőt lehet hogy még ma is játszik (mondjuk ez már nem fog számítani, mert a csere úgysem jön létre holnapig). Rajtam nem fog múlni, ha Cumbee kéri a vétót akkor most már megkaphatja, fcb sincs ellene.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 17:33:14

Nekünk neobarcaval volt egyszer egy cserénk amire én félrekattintottam, de az annyira evidens volt, hogy egyoldalú csere, hogy Slither visszavonta!

Itt Curry sérült ezért mondanám, hogy vonjuk vissza, viszont az ellenértékek teljesen rendben vannak, ez amúgy egy teljesen korrekt csere lenne, viszont Currynek nem először fáj a lába idén sem!Ezért szerintem amíg valami tutit nem lehet tudni vagy várjunk vagy akkor vonjuk vissza, s később visszalehet rá térni!
Mert egyébként nehogy az legyen mint Hawes-szal előző héten, akit mondjuk kamaj akart, s akkor még nem lehetett tudni pontos diagnózist, de már akkor akartam szólni, hogy gyerekek kihagyott már zsinórban 20+ meccset, nem baj?

Szóval arra akarok kilyukadni, így gondolva Curry sérülése (főleg hogy legutóbb is sokat kihagyott) a franc se tudja milyen komoly, s mennyit hagy ki!Úgyhogy részemről vétó!

neobarca: hányszor kijutottunk ugyanarra a pontra, engem a statisztikákkal hagyjál békén :D
Evans-Gay nem egy szint, nem fogom a legjobb játékosomat adni, egy olyanért aki olyan hullámzó mint a Csendes Óceán, s annyi kosár iq-ja van mint egy zacskó szotyinak az út szélén....
Közben Gay meg konzisztensen megdobja a 20 pont körüljét 6-8 pattanóval!A két játékos tudásszintje nem ugyanaz, engem nem érdekel, hogy az elmúlt 3,5 órában ki volt többet vécén!

Elnézést a gúnyos hangnemért, de már annyiszor megbeszéltük ezt, hogy ne írkáljál nekem -4+5+4+64+4+4*7647+cos60*4/4*+4+4+2 egyenleteket! Nelson-Sessions meg mondjuk legyen iksz, de ez is inkább azt mondom Sessions, Nelson szintén össze-vissza, s Sessions idén jobb játékot hoz, ha azt mondanád tavalyi Nelson oké arra azt mondom legyen, de idén még ha csere is "csak" Sessions jóval kiegyensúlyozottabb, jobb játékot hoz mint Nelson!Így hogy van Sessionsöm, Nelsonnak nem sok értelme van!Ezért is írtam a múltkorira is,m hogy jó hogy elutasítottad!Mert ott abba beleraktam, de nagyon nem szívesen cserélném ki Nelsont-Sessionre!
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.02. 16:32:27

neobarca írta:Mondjuk azt néztem is Cumbee, hogy ez neked hol a túróban éri meg. :)
Mert éves szinten icipicit de majdnem mindenben romlassz. Ha a mostani formát nézzük még nem is lenne rossz de a Harcos sérülése miatt ebben sem láttam fantáziát... De ki tudja, ha hozzák a mostani formát, még jó is lehet. Minden esetre ilyesmi ajánlatokat küldtem mát én is neked és úgy elhesegettél mint a [auto_cenzúra]... :lol: 8)
Nem mindig a stat számít, ő már a PO-ra készül ezekkel cserékkel. :wink:

@Cumbee: akkor most mi legyen ezzel a cserével? Töröljem, vagy most már maradsz az előző elhatározásnál, és visszavonod a vétót?

@Killerzone: még gondolkozok ezen a cserén, mert Matthews több potenciális cserémben is benne van. Meg várok kicsit hogy alakulnak Reggie percei és játéka a kezdők visszatérésével. Esetleg a magasokat cserélhetjük 1-1-ben. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 15:08:22

Mondjuk azt néztem is Cumbee, hogy ez neked hol a túróban éri meg. :)
Mert éves szinten icipicit de majdnem mindenben romlassz. Ha a mostani formát nézzük még nem is lenne rossz de a Harcos sérülése miatt ebben sem láttam fantáziát... De ki tudja, ha hozzák a mostani formát, még jó is lehet. Minden esetre ilyesmi ajánlatokat küldtem mát én is neked és úgy elhesegettél mint a [auto_cenzúra]... :lol: 8)

fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.02. 15:07:15

Most látom a problémát. :D
Annyit írtál, hogy ez egy tapogatózó ajánlat, ami miatt azt gondoltam, ha nem tetszik, akkor küldjek én is és valahogy kialakítunk egy cserét, ami mindkettőnknek tetszik. Nekem ez bejött így nem gondolkodtam, csak rányomtam az acceptre. Ha benne lett volna, hogy egyelőre ne fogadjam el, csak mondjam el a véleményem, akkor nyilván nem nyomok rá...

Mindenesetre, ha gondolod, tőlem vissza lehet vonni. Nekem nem oszt nem szoroz, kik játszanak a csapatomban, úgyis tök utolsó leszek. :mrgreen:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.02. 14:44:48

Slither írta:Ha fcb0827 is vétózza, akkor törlöm a cserét. :wink:
Na úgy döntöttem, hogy visszavonom a vétómat. Átgondoltam a dolgot és nem ér annyit az egész, hogy megint az én dolgom miatt legyen fennakadás. Remélem mire átmegy a dolog, addigra Curry visszatér és ha a köv. másfél hétben nem sérül meg senki, akkor olyan nagy kár nem ér azzal, hogy most lezajlik a csere. Azt meg majd valahogy csak megemésztem, hogy nem olyan menetrend szerint haladtak a dolgok, ahogy szerettem volna. Legközelebb óvatosabb leszek és ha nem akarom, hogy elfogadja valaki, akkor konkrétan odaírom és akkor nincs félreértés.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.02. 13:33:10

Slither írta:
Cumbee írta: A trademmel kapcsolatban meg szerintem szeretnék élni a vétózási lehetőséggel. Nemtom, hogy ilyenkor mi a szabály, elég ha mindkét résztvevő fél megvétózza, vagy kell a 4-5 ember, vagy elég egy részt vevő fél, a lényeg az, hogy nem igazán szerettem volna most még ezt a cserét. Sry fcb0827 jövő hét vége környékén ígérem, hogy visszatérünk rá és akkor is még ugyan ilyen jó marad majd az ajánlatom, de nem most még nem terveztem, hogy meglépem.
Nem értem, hogy minek küldesz ajánlatot, ha nem akarod hogy elfogadják. Ha csak érdeklődni szeretnél, akkor arra ott van az üzenetküldés. Amúgy csereajánlatban beírtad hogy az csak egy tapogatozó dolog és ne fogadja el? :roll:
Ha fcb0827 is vétózza, akkor törlöm a cserét. :wink:
Nemtom, eddig is így csináltam és úgy láttam, hogy másoknál is ez a gyakorlat. Eddig működött is. Amúgy valamilyen szinten jogos felvetés, szal ha átmegy, akkor sem vágok eret magamon, elfogadom a dolgot. Csak ezt a cserét 1-2 héttel későbbre terveztem. Akkorra, ha a többi tervezett cserém sikerül esetleg, szal ez ilyen kiegészítő dolog lett volna. Tanultam belőle, legközelebb már csak draft jogokat küldök és a neveket csak beírom, csak így kényelmesebb.:D A szövegben amúgy szó szerint ez volt:
Hi! Egyelőre ez még csak egy puhatolózó ajánlat. Ezt találtam ki, kíváncsi vagyok, hogy mi róla a véleményed.
Szóval szó szerint nem írtam bele, hogy ne fogadja el, csak utaltam rá. Mind1. Rá bízom a dolgot, végül is óriásit nem bukok a dolgon, csak ha lenne beleszólásom, akkor még egy hétig biztosan maradtam volna a jelenlegi felállásnál, mivel Curry most épül csak fel 1 sérülésből és vannak ide tartozó pletykák is, szal 1 kis idő kéne még.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.02. 13:07:22

Kalap1988 írta:Egyelőre megtartottam én is az előnyt, remélem valahogy kihúzom már ezt a 3 napot :D Egyébként Nowitzkival mi van? Nem találom sehol, hogy mennyire komoly ez a vacak sérülése.
Elvileg semmi komoly, vmi meghúzódott a hátában/oldalában.
Szerencsére kicsit azért felzárkóztam, keddi ember hátrányom egy részét már ledolgoztam, most már nagyjából mindegyik kategória elérhető távolságon belül van, kivéve a TO-t, de mivel liga utolsó vagyok abban, nem is vártam attól semmit. :D
Az a baj, hogy behúztad Asikot, így a maradék napokban is 3 embernyi előnyöd lesz. Most már csak abban reménykedem, hogy Nowo és Blatche se játszik még a héten. Ha a mai nap után versenyben leszek, akkor van talán még nyerhetek pár kategóriát.
Cumbee írta: A trademmel kapcsolatban meg szerintem szeretnék élni a vétózási lehetőséggel. Nemtom, hogy ilyenkor mi a szabály, elég ha mindkét résztvevő fél megvétózza, vagy kell a 4-5 ember, vagy elég egy részt vevő fél, a lényeg az, hogy nem igazán szerettem volna most még ezt a cserét. Sry fcb0827 jövő hét vége környékén ígérem, hogy visszatérünk rá és akkor is még ugyan ilyen jó marad majd az ajánlatom, de nem most még nem terveztem, hogy meglépem.
Nem értem, hogy minek küldesz ajánlatot, ha nem akarod hogy elfogadják. Ha csak érdeklődni szeretnél, akkor arra ott van az üzenetküldés. Amúgy csereajánlatban beírtad hogy az csak egy tapogatozó dolog és ne fogadja el? :roll:
Ha fcb0827 is vétózza, akkor törlöm a cserét. :wink:
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.02. 11:00:42

Bob_Marley írta:Miért nem vitte a Raptors :twisted:
Nem tuti, de mintha azt olvastam volna, hogy kellett volna nekik nagyon, csak nem volt helyük a sapka alatt. Próbáltak neki helyet csinálni, de ilyen gyorsan nem tudtak megszabadulni senkitől, így lecsúsztak róla. Egyébként mostanában tér vissza Gallinari is, ezért várhatóan a Denverben sem kapna olyan nagy szerepet, szal simán lehet, hogy végigüli a szezont és pattogtat egyet Európában addig. Mondjuk nem értem a rendszert, hogy érvényes szerződéssel hogy tehetik meg, hogy elmennek Kínába, meg Európába, de biztos lehet, ha csinálják.:D

A trademmel kapcsolatban meg szerintem szeretnék élni a vétózási lehetőséggel. Nemtom, hogy ilyenkor mi a szabály, elég ha mindkét résztvevő fél megvétózza, vagy kell a 4-5 ember, vagy elég egy részt vevő fél, a lényeg az, hogy nem igazán szerettem volna most még ezt a cserét. Sry fcb0827 jövő hét vége környékén ígérem, hogy visszatérünk rá és akkor is még ugyan ilyen jó marad majd az ajánlatom, de nem most még nem terveztem, hogy meglépem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.02. 10:17:19

Én látom őket nap mint nap, s nem utolsó 2-3 meccsekre értve!
És ezért is írtam örülök hogy nem fogadtad el!

Amúgy átgondoltam DeRozan és Gay is vihető, de erős ajánlat esetén csak!Nincs kedvem ajánlatokat készíteni, holnapig várom kinek mennyit ér!:D

És jelzem DeRozan értéke kb a tavalyi átlagai körül mozog figyelembe véve, hogy 18,5/3/2 es hónapot hozott februárban!

Eazzy ilyen egy szutyadék napot :D Durant 38 pont pff, ráadásul 1 negyednyi játékkal....Redd megint nem játszott....Griffin is halványabb volt, Frye legalább hozta magát :D
De majd ma :D
3 de inkább 4 kategóriát már elbuktam a többi elég szoros, jó párharc van :D

Ja és olyan, hogy 2 közepes egy Gayért meg egy éves rosszért nem érdekel :D Tudásra azonos játékosok érdekelnek DeRozanért és Gayért!

szerk: ekkora pechet akikre én vártam rengeteget mind besültek, Baron Davis előtt megjelent Lin...., Kenyon Martin öregurasan mozgott, most meg valószínű Chandler kiüli ezt a szezont és majd korlátozott FA lesz nyáron, de idén nem játszik a Nuggetsben....Miért nem vitte a Raptors :twisted:

kanty: JO helyén játszik, Okafornak meg még mindig fáj a térde, azt se tudják mikorra lesz hadra fogható!Minimum 1-2 hét szerintem, de tekintve, hogy 8 meccset kihagyott már....(Spencer Hawes...) JO csuklóval küzd szintén 1-2 hét
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.02. 10:10:51

Hmm... Úgy látom sikerült egy elég érdekes szituba keverednem. fcb0827 azzal, hogy ez még csak egy puhatolózó ajánlat és csak azért tettem, mert kíváncsi vagyok a véleményedre arra akartam célozni, hogy tényleg csak a véleményed érdekel és nem várom, hogy elfogadd... Most törhetem a fejem, hogy mi a franc legyen...
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.02. 09:54:10

Bob_Marley írta:igazából örülök is hogy nem fogadtad el, akiket küldtem olyan formában vannak amilyenben a tieid soha nem lesznek :P :lol:
Nah erre a részre akartam válaszolni avval amit írtam, csak kicsit sok volt már a pia. 8) :lol:
A lényeg, hogy alkoholtól mámoros szemeim nem látták, miért vannak olyan nagy formában az általad ajánlott gyerekek. DE és erre írtam, hogy lehet nem ismerem őket és ezért nem tudom milyen nagy formában játszanak most... Sessions 10pont körüli mostanában 3körüli patival és 2 asistal Faried most húzott egy 13-10 et. de elötte 4-5 meg 12-9. Talán rá még aszondanám, hogy igaz is! 8) Ayon meg 11-4 körüli mondjuk volt egy szép 17 patis napja.
Erre írtam, hogy nem érzem azt a hatalmas különbséget amit írtál, meg azt sem, hogy ezeket a szinteket az én kiégett játékosaim sosem tudnák megütni... :lol: :lol: :lol:
Jó Haywood valóban nem a legnagyobb sztár de mostanában tűrhető. Bass jó gyerek 14-15 körüli pont benne van 6-7 patival míg Nelson... Róla inkább nem is nyilatkozom. Jó lenne ha beállna már... :D

REm mostmár érted, hogy mire akartam kilyukadni. De örülök neki, hogy késöbb te is meggondoltad magadat, mert akkor 1ikünknek sincs rossz szájíze... :lol:

Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.02. 08:25:11

Egyelőre megtartottam én is az előnyt, remélem valahogy kihúzom már ezt a 3 napot :D Egyébként Nowitzkival mi van? Nem találom sehol, hogy mennyire komoly ez a vacak sérülése.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.02. 08:06:49

Jóvan...a hülye TO-t így el is buktam tegnap :D Király kis párharc ez! Küzdelem a javából. Egyébként most számolgatom, hogy a héten min 2, de lehet 3 játékossal többed játszott volna, ha most nem húzom Wes-t, aki nem is termelt rosszul.
De hát Durant: 38pont 8 pattanó :D I'm Lovin it
Válasz küldése