Paint. Forgatás/vízszintes vagy függőleges tükrözésRewolution5 írta:Sziasztok Skacok! Van szabadúszó emberke aki tudna nekem már egy kész nyomtatott áramkör tervet csak szimplán tükrözni?? Vagy ha nincs rá senkinek ideje,akkor csak egy pár program nevet mondjatok ami segítségével meglehetne csinálnom,persze jobban örülnék,ha egy ügyeskezű pár másodperc alatt végezne vele.Ha vállaná valaki akkor p.ü-ben elküldeném neki a nyáktervet!....
számíthatok rá hogy elkészül?TT írta:valaki csináljon nekem ebből egy aláírásképet legyen szíves! köszi!
http://kepgep.hu/2012/02/05/main/495286 ... 7287_z.jpg
Ezt szabad vinni?MessiFan írta:
+ még készülőben van egy Henrys sig is.
Bírom hogy az aláírásodba azt írtad hogy "Tibi" mint ha a MessiFan lenne az igazi nevemS.Agüero írta:Új sig+ava.
Mindkettőt MessiFan csinálta.
Hogy tetszik, vélemények róla?![]()
Urak, ebből lesz valami?barca99 írta:Valaki összedobna nekem egy 1024x1024-es hátteret? Egy Barca címer kellene a közepére, a háttér alapszíne nem fontos, hogy a klub színeihez legyen köthető. Ha harmónikus, akkor bármilyen megteszi. A címer köré pedig kellene pár játékos feje, gólöröm közben. De ezt is valahogy átlátszóvá téve, hogy ne legyen túl domináns, de azért észrevehetőek legyenek. Nem tudom mennyi fér rá, hogy még esztétikus legyen, így elkezdem írni fontossági sorrendben az embereket, aztán amennyi odafér: (Pep a címer aljához), majd tetszőlegesen Puyol, Iniesta, Abidal, Xavi, Messi, Alexis, Fábregas, Alves. A figurák ne töltsék ki az egész képet, nyugodtan lehet a képnek széle, ahol csak a háttérszín látszik. Szóval az egésznek a közepe legyen domináns a címerrel és a fejekkel.
Stílusban kb. ilyenre gondoltam, tehát a háttér se egyszínű legyen, illetve ilyen kicsit elmosott, lágy érzést keltsen a kép.
Köszönöm!
Köszönöm a gyors reagálást.Slither írta:Mert feltöltésnél csak ekkorát engedünk meg. De ha külső helyre feltöltöd és belinkeled, akkor 130x160px is lehet.tri_campeones írta:nekem miért nem enged nagyobb képeket kirakni profilképnek?
ezt írja a pfrofilomnál...
Egy kép, mely a hozzászólásokban a nevednél lesz látható.
Az avatar nem lehet szélesebb, mint 100 pixel, és nem lehet magasabb, mint 100 pixel. A mérete nem lehet nagyobb, mint 10 KByte.
Mert feltöltésnél csak ekkorát engedünk meg. De ha külső helyre feltöltöd és belinkeled, akkor 130x160px is lehet.tri_campeones írta:nekem miért nem enged nagyobb képeket kirakni profilképnek?
ezt írja a pfrofilomnál...
Egy kép, mely a hozzászólásokban a nevednél lesz látható.
Az avatar nem lehet szélesebb, mint 100 pixel, és nem lehet magasabb, mint 100 pixel. A mérete nem lehet nagyobb, mint 10 KByte.