Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sírok...P.U.Y.O.L. írta:Kár, hogy időnként felszippant egy adag turhát, mert ezzel megzavarja az amúgy tökéletes produkciót. Szerintem simán Megasztár!
Én szoktam. Suliba menet főleg Punnany-t, rock-ot, dubstep-et hallgatok, kicsit furcsának tűnhet, de amerikai hipphápp-ot keveset hallgatok.MessiFan írta: Egyébként van itt a fórumon aki mikor megy valahova egyedül akkor heatseten düb-düb, party, dubstep zenéket hallgat?
Lana (fordítva Anal) Del Rey-t én is bírom, bár élőben azért nem jön be annyira:messideco írta:
Adeleben, és még egy pár nőben látom a fény az alagút végén a popszakmában. Lana del Rey stb, elég tehetséges énekesek, és nem botrányaikkal és a testükkel szerzik a hírnevet egyelőre.
Kár, hogy időnként felszippant egy adag turhát, mert ezzel megzavarja az amúgy tökéletes produkciót. Szerintem simán Megasztár!
Én vagy rádiót vagy valami kellemes zenét, de dübörgő, ordító zenét sosem. Egyébként én ha tehetném mindenféle zenét hallgatnék, de csak azt tudom ami a telómon van.Eazzy írta:Én tömegközlekedésen kétféle emberrel találkozok a zenét hallgatók táborában. Az egyik az hörgős pokol kutyái veretes anyám kilépne a hitéből sátánista cuccot hallgat max hangerőn, vagy tuctuctuc. A másik fajtától mindig meg szeretném kérdezni, hogy mi hallgat, mert tök jó
Milyen stílusban? Rock terén tudok segíteni.kanty írta:Üdv.
Olyan számok érdekelnének, amelyekben nincs szöveg és hosszabbak, fél óra vagy még több, olvasás mellé. Köszi.![]()
Amúgy az Essemm szám nagyon adja.
Amióta feldobták Antalék jutyubra csak ez szól, nagyon ütős.S.Agüero írta:Ti úgyis szeretitek az ilyet:
Essemm - Ki van a cerka feat. Antal