Az eddigi továbbjutókból bármelyiket elfogadnám, mint ellenfél.
Mind3 csapatot kitömnénk, szvsz...

Szerintem kitömik a Moszkvát.Deus írta: .....
Tipp:
- Real (sajnos, de azért baromi jó lenne ha Moszkva jutna tovább, de nem sok esélyt látok bennük)
- Napoli
- Internazionale
- Bayern
viccelsz? real úgy elveri a Milan -t, hogy egy egész életre elmegy a kedvük a focitól...N7 írta:Valahogy ezek ugrottak be így elsőre:) És én szeretem a Milant,úgyhogy ha most összekerülnének,hát remélem az olaszok elküldenék őket a bús pi*ba:DD
Azt még Barca szurkolóként sem mondhatod, hogy a Milan, Inter, Man City, s Napoli jobbak mint a Reál...leomessi7 írta:Szerintem a real nem európa 2. legjobb csapata... Láthattuk őket ha nem nekik fújnak a bírók akk már nem is olyan jók ! Egy orosz csapattal nem illik x-elni...MessiFan írta:Én is leginkább egy Real-Barca döntőnek örülnék leginkább, mert ha csak az egyik csapat lenne ott a döntőben, nem lenne olyan nagy presztízse se hangulata. Szerintem jelen pillanatban a Barca és Real a 2 legjobb csapat Európában, úgyhogy ha csak nem hamarabb kerülnek össze, szvsz bejut mind2 a döntőbe. Aminek én kifejezetten örülnénk. És ha kikapnánk tuti nem égnénk 5 évig, ha meg nyerünk ők égnek
Milan,Napoli,Man City,Inter jobbak mint a real
És a Barca is 2. a bajnokságban mégis a világ legjobb csapata... Na de majd meglátjuk mit játszanak egymással azok a "rossz" csapatok a real-al!!!fcbarca0827 írta:Ja, a Rubin Kazannyal is ikszeltek. A bénák. Ja nem, azok mi voltunk.leomessi7 írta:Szerintem a real nem európa 2. legjobb csapata... Láthattuk őket ha nem nekik fújnak a bírók akk már nem is olyan jók ! Egy orosz csapattal nem illik x-elni...
Ne haragudj de te komolyan veszed amit hozzászóltál?![]()
Az Inter idén fantasztikus, tényleg jobbak mint ők. Ja nem.
Man City, annyira jók, hogy a csoportkört sem élték túl.
Milan... láthattuk tegnap.![]()
Napoli... talán a Realon kívül tőlük tartok a legjobban az idei BL mezőnyből, de, hogy jobbak lennének mint a Real.
Nem kérdés, hogy a Real és a Barca, a két legjobb.
Ja, a Rubin Kazannyal is ikszeltek. A bénák. Ja nem, azok mi voltunk.leomessi7 írta:Szerintem a real nem európa 2. legjobb csapata... Láthattuk őket ha nem nekik fújnak a bírók akk már nem is olyan jók ! Egy orosz csapattal nem illik x-elni...
Szerintem a real nem európa 2. legjobb csapata... Láthattuk őket ha nem nekik fújnak a bírók akk már nem is olyan jók ! Egy orosz csapattal nem illik x-elni...MessiFan írta:Én is leginkább egy Real-Barca döntőnek örülnék leginkább, mert ha csak az egyik csapat lenne ott a döntőben, nem lenne olyan nagy presztízse se hangulata. Szerintem jelen pillanatban a Barca és Real a 2 legjobb csapat Európában, úgyhogy ha csak nem hamarabb kerülnek össze, szvsz bejut mind2 a döntőbe. Aminek én kifejezetten örülnénk. És ha kikapnánk tuti nem égnénk 5 évig, ha meg nyerünk ők égnek