Mekkora ez a Slam magazinos háttér 

Én is leszek, valahogy megpróbálok fent maradni, iszonyat fontos meccs, ilyet nem hagyhatok ki 

LETS GO CELTICS
szerk: steream a szokásos 
http://www.firstrowsports.eu/watch/1118 ... ltics.html
 részsiker nem játszik Thaddeus Young 
Szétszednek minket a festékben!Mi meg csak perimeterről tempózgatunk  
Evan Turner végez ki minket, aki eddig idén a 0 felé konvergál...Na ne már 

Nem tudunk könnyű pontot dobni, minden középtávoli kimarad, s egyből jön a rohanás!Első negyednél csak jobbak lehetünk, ez eddig katasztrófa! 
33-17, lepattanókban 16-7 re vezet a Philly Points in the Paint:6-24 szintén nem ide  
Lassan jöhetnek a cserék, ez nagy verés...Esélyünk sincs bejutni a festékbe, jól védekezik a Sixers, Rondo 0, s nagyon látszik, hogy mára elfogyott az erő az előző 2 OT-s meccs miatt 
55-33 a szünet, kilátástalan 

Gyengék vagyunk, minden dobás kimarad, rövid, egyből rohannak ezek a suhancok, s szétszednek minket a festékben!30%al dobunk mezőnyből ők 52% és ami a legdurvább 31-15 a pattanó csata!Volt közte majdnem 30 is, most ez a -22 még a jobbik kategória 
KG dobál középtávolról ennyi a támadásunk, s ereje ma nem sok van KG-nek, hogy pattanókat szedjen, mindenki szedi körülötte  a Sixersből 

Evan Turner kezdő megint 16 pont 8 pattanó.....Meg Elton Brand dob 12-t egy félidő alatt????  

80-53 pozitívum, hogy már csak 1 negyed van hátra....
Evan Turner career high-t érte el!Igoudala majdnem tripla-dupla!
Vége 103-71, ez volt az idei év legnagyobb buktánk, Pénteken jön a Gardenbe a Blazers!
Végigszenvedtem ezt a meccset 

7-1 után visszahozott a Celtics valóságba 

Mindegy el kell felejteni, legalább láttam Nocionit 

meg Brackinst, akinek nagyon megörültek a Sixerses riporterek 
Eazzy kiélheted magad pár napig  

Ma esélyünk sem volt, meglátszódott, hogy mi mostanában szeretünk 53 percet parketten lenni....
Ja és Evan Turner nagyon finoman kulturáltan elmehet a búsba, hogy ellenük nyom egy ilyen estét!