Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah, ezzel nagyjából egyet is értek. Iggy - AI hasonlat nem volt, mert valóban szokták A.I. 2.0-nak hívni, nyilván valójában totál semmi közi IversonhozKalap1988 írta:Szerencsére volt egy jó megérzésem és nem maradtam fentMindenesetre Eazzy, nyugtával dícsérd a napot
Ha azt mondom, hogy ez a meccs, egy jobban kipihent po formánknak a 10%-át közelíti meg, akkor szerintem jól tippeltem. Ti fiatalok vagytok, lehet, hogy kibírtok 3 napon belül 2 hosszabbítást, majd a negyediken egy csoportrangadót, de mi nem. Várható volt az előző két meccs után, hogy ha valami csoda nem történik, akkor mi fáradtak és nehezen használhatóak leszünk. Arról nem is szólva, hogy ebben a 4 napban volt egy nyugati utazásunk a Houston ellen, majd onnét vissza kellett jönnünk keletre és e között nem volt pihenő. Ez nem kifogás, egyszerűen ezeknek a srácoknak ez már nem megy. Viszont a po-ban nem lesz ilyen és ti is elég hektikusak vagytok, nincs egy igazi franchise emberetek, szóval 50-50%-ot jelenleg is adnék a tapasztalat és a tudás alapján is. Az Iggy AI hasonlat egy kicsit erős
Jó játékos Iggy és képességekben tényleg a posztján top 5-ös,de valahogy sosem volt fp és azt hiszem már nem is lesz. Összetett játékos, aki minden statban tud kiemelkedőt hozni, de az átlagai még sem magasak. Összességében kellene a Phillybe egy extraklasszis szerintem, 25 körüli pontátlaggal ( mindegy,hogy milyen poszton) de egy olyan személyiség, aki nem teszi tönkre ezt a kiváló csapategységet, és akkor bőven bajnokesélyesek lehettek.
Szerencsére volt egy jó megérzésem és nem maradtam fentEazzy írta:Nem élem ki magam, csak örülök, hogy végre azt hozzák a srácok amit tudnak. Iggy olyan passzokat nyomatott megint...nagyon nagy idényt fut A.I. 2.0. Na és Turner véééééégre már. Hát ezt tudja ez a srác, erre meg eddig átlagol pár pontot...
Bíztató mindenképp, azért ne feledjük, hogy az OKC is meg lett szorongatva nagyon komolyan, szóval a védekezés továbbra is ligaszinten a legjobbak között van, ha nem a legjobb.
Az igazság az, hogy tőletek annyira nem is féltem, de hát ezt írtam is. Első körben ellenetek szerintem menne a továbbjutás, Knicks ellen is, csak Holidaynek szólni kell, hogy Lin-re különösen figyeljen, mert általában a PG-k ölnek meg minket.
Ráadásul még Hawes sincs...
Én igazából annak örülnék, ha jó rosszul játszanánk, és minél lejjebb csúsznánk. PO-ban úgy se lenne sok esély, akkor már inkább tankoljunk az idei erős draftra.Bob_Marley írta:
Slither gondolom örül, ők is végre bepréselték magukat a 8-ba erre most kikapott a Rockets Torontoban
Igen! Szerintem leszek én is, talán csak 1x láttam a 76ers-t ebben a szezonban, kíváncsi vagyok, hogy mire képesek a Boston ellen.Kalap1988 írta:1-kor lesz a Philly-Bos meccs? Csak, mert akkor lehet fennmaradnék, ha lesz link, akkor meg főleg
Nem gázoltál bele semmibe, csak azért ne felejtsük el hogy Clevelandben is vannak normális játékosok.Bob_Marley írta:Varázshajúról elfeledkeztem, ő valóban nagy erősség!Próbáltam úgy kifejezni magamat, hogy közeljövőben előrébb tarthat a Wolves, de amúgy igazad van azért vannak Celevelandben is hasznos jó emberek!
Bocs ha "belegázoltam" a Cavs-s lelkedbe az előzővel
Abszolút nem vicces, ez nem soccer, hogy van heti egy max. két meccsed, és ennyi. A legtöbben örülnek ha a meccseket normálisan lenyomják, ezért is van ennyi sérülés, és ezért rohadt gyenge az FG% ligaszinten. A Miaminak pl. most volt egy olyan roadtripje hogy 4 nap alatt játszottak 3 meccset, és mindegyiket idegenben (Portland, Utah, Los Angeles). Dobóedzések nyilván vannak, csak limitáltan és szolidabban mint egy normális szezonban.Sanama írta: Azért ez kicsit durva/vicces.
Nash mindenképp. 38 évesen egyik legjobb szezonját futja az öreg.Tocy írta:Nem annyira a témához kapcsolódik, de érdekel: szerintetek ki a legjobb/csapata számára leghasznosabb PG az NBA-ben?
Itt mondjuk kicsit elvagyunk tévedve. Van ott egy Varejao aki a legjobb hustle player a ligában, Thompson aki bőven játszik úgy mint Derrick Williams sőt (támadó oldalon még nagyon nyers, de 20 éves, idén nem volt semmilyen nyári felkészülés, jövőre lesz, az mindenképp jót fog neki tenni), és szolid de hasznos role playerek mint Casspi vagy Gee. Még az idei, és talán a jövő évi draft, aztán egy egész korrekt PO csapat fog ott kialakulni idővel ha nem rontják el nagyon a dolgokat. Az persze egyértelmű, hogy a Wolvesben több van (egyelőre).Bob_Marley írta: A Cavs átépítése problémásabb, egyenlőre van egy Irving és csókolom!
Na jó, de még mindig kevesebb fontos meccs ment el az ilyen hibáin ( sőt, szinte semennyi), mint a James betliken fontos pillanatokbanTocy írta:Amúgy Rondot pont az ilyen érthetetlen hibái miatt nem tartom egy igazán komoly játékosnak...bár az irányító munkája elsőrangú, védekezésben is az, na de ezek...
Ez alá is mehetne:Bob_Marley írta: És akkor Game kedvence Benny Hill zene mehetne Rondo ziccer alá:
http://www.youtube.com/watch?v=vieusWo-h0c
Eazzy írta:Kombányon azt mondta Luck, hogy simán eljátszik PM mögött is.visca el barca írta:hogy egy kicsit próbáljam elszakítani a népet az nba-től
mit gondoltok mi lesz p. manning sorsa? kiteszik? hozzák helyette 1/1-be a nagypofájú andrew luckot? esetleg a nyakára hozzák?
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova(oh, innen mekkorát lehet pofára esni
)
kivancsi vagyok a colts vezetoire, nem kis feladat előtt állnak... én meghagynám manninget.
Az meg egyértelmű, hogy ő lesz a 1/1.
Kombányon azt mondta Luck, hogy simán eljátszik PM mögött is.visca el barca írta:hogy egy kicsit próbáljam elszakítani a népet az nba-től
mit gondoltok mi lesz p. manning sorsa? kiteszik? hozzák helyette 1/1-be a nagypofájú andrew luckot? esetleg a nyakára hozzák?
azért nem semmi gyerek lehet, simán kijelentette, h ő bizony 1/1-es (az is lesz) és nem fog csere qb-nek elmenni sehova(oh, innen mekkorát lehet pofára esni
)
kivancsi vagyok a colts vezetoire, nem kis feladat előtt állnak... én meghagynám manninget.
Uhh, ciki de ő nem jutott eszembe. Nélküle tényleg nem tartanának ott Griffinék ahol most. Egyébként igen. Felton. Hülyeségnek hangzik így, de elég sok Blazers meccset láttam és nekem ez a véleményem.Game90 írta:Rondo nélkül tényleg sokkal gyengébb lenne a Boston, de a legjobb PG szerintem még mindig CP3. Ha pedig a jövő csapatát kéne építeni, akkor Rubio vagy Irving. Csak a spanyol megtanulhatna majd dobni...