A videó alatt, az első komment életveszélyes.
IF THEY DIDN'T GIVE HIM THAT PILL TO CALM DOWN, THIS MOTHER FUCKER WOULD SCORE LIKE 20 GOAL'S, THEY HAVE TO CALM HIM DOWN LOL

A videó alatt, az első komment életveszélyes.
Csak Magne B6 volt mert idegrendszeri problémákkal küzd .Pavel írta:A marslakókat kihagytad.sjd írta:dopping, dopping! UEFA, Unicef, Villar, NATO, NASA!!!
Én ilyet majd visszavonulása után mondanék, mert még aktív futballista, csak 25 éves lesz. Merész kijelentés még mindig.leomessi7 írta:Nem kétség,hogy a valaha volt legjobb játékos a foci történetében az Lionel Messi! Azzal a precizitással és tudással amivel ő rendelkezik egyszerűen elképesztő!Öröm látni, ahogy a labdát vezeti...
dopping, dopping! UEFA, Unicef, Villar, NATO, NASA!!!
hát ez így, hogy LM10, valami dizjájnos betűtípussal, árnyékolással, vagy ilyesmi...csak ha igényeset akarok, akkor bele kell nyúlni kicsit a pénztárcába, szóval tavaszig jegelve lesz valószínűleg.Deus írta:Messi arcáról? vagy csak felirat?shutterisland írta:LM10 tetkót tervezek valamilyen nem látható helyre már hetek óta amúgy is
Ez komolyan elhangzott?fcbpete írta:When asked about Lionel Messi’s position in world football, FC Barcelona coach Pep Guardiola said: “Messi is among the greatest. Di Stefano, Cruyff, Maradona… And I add Pele, otherwise he’ll be angry.”
ez a helyes, valószínű kovacs beleszámította az Argentín válogatottban elért 5 gólját is, de azokat nem kell, mert nem tét meccsek voltak. + akkor sem stimmelne,mert a meccsszám hibázna.kurdt írta:Ezt hol találtad? Én mindenhol 42/48-at olvasok...kovacsmisn írta:Idén 43 meccs/53 gólmár most teljesítette a tavalyi adagot, és még hol van a vége
![]()
Vagy megelőlegeztél neki egy újabb ötöst a Szentendre ellen?
Ezt hol találtad? Én mindenhol 42/48-at olvasok...kovacsmisn írta:Idén 43 meccs/53 gólmár most teljesítette a tavalyi adagot, és még hol van a vége
![]()
tavaly csak beállította a 12gólos Nistelrooy csúcsot. Idén meg megdönti.Zsolti95 írta:Tavaly 12 góllal lett gólkirály most sikerült neki 7 meccs alatt elérnie ezt!![]()
am ha jól emlékszem 12 gól volt a rekord a BL-ben Van Nisterooy rekordját döntötte meg tavaly, idén simán elér 15-16 gólt!