Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fehérjét: reggel, edzés után (akár dupla adag), lefekvés előtttomabence írta:a BioTech USA-s termékekről mi a véleményetek??? Így ár,íz,eredmény és egyéb..dolgok.
Pl. én most vettem tőlök a 100% Iso Whey névre hallgató fehérjét és 100% L-Glutamine nevű aminosavat. Ehhez kapcsolódóan még az lenne a kérdésem, hogy a fogyasztásukat hogy ajánljátok?? ( Pl először egyem meg a fehérjét, utána kezdjem meg az "amino-kúrát", vagy fogyaszthatom egyszerre is őket ( 2-3óra különbséggel a felszívódás szempontjából) ..vagymégis ?!?!
Értem, semmi gáz, én köszönöm, hogy tanácsod adtál, majd utánanézek ennek a könyvnekSanama írta:Nem flegmaság volt,írni is akartam, hogy bocs a kemény hangvételért,de ezt meg kell értened. Nem fog úgy menni,hogy te akarsz valamit,de nem tudsz róla semmit. Előbb olvasd el a könyvet, aztán ha van kérdésed, aki tud fog segíteni, csak tényleg unalmas hogy hetente jön mindenki ugyanazzal a kérdéssel.LM10 írta:
Nem arra gondoltam, hogy a könyvet nem lesz időm elolvasni, de mindegy....a véleményt egyébként köszönöm, de megértettem volna flegmázás nélkül is
"Autót sem vezetsz, ha nem tudod hogyan kell;
főzni sem fogsz, ha nem tudsz főzni;
síelés vagy agyműtét előtt is elolvasol egy könyvet...
Miért edzenél, ha nem értesz a testépítéshez?"
Az időt meg úgy értettem,hogyha testépítéshez nincs időd, akkor futáshoz hogy lesz, vagy egyáltalán súlyleadáshoz?!
Nem flegmaság volt,írni is akartam, hogy bocs a kemény hangvételért,de ezt meg kell értened. Nem fog úgy menni,hogy te akarsz valamit,de nem tudsz róla semmit. Előbb olvasd el a könyvet, aztán ha van kérdésed, aki tud fog segíteni, csak tényleg unalmas hogy hetente jön mindenki ugyanazzal a kérdéssel.LM10 írta:Nem arra gondoltam, hogy a könyvet nem lesz időm elolvasni, de mindegy....a véleményt egyébként köszönöm, de megértettem volna flegmázás nélkül isSanama írta:Jó hát, most ha nem bírsz 2órát rászánni, hogy saját erőből elolvass valamit,amiben BENNE VAN minden, akkor nem fogom a szádba rágni, már bocs.
Ha meg nincs időd, akkor fogyáshoz se lesz.
Nem arra gondoltam, hogy a könyvet nem lesz időm elolvasni, de mindegy....a véleményt egyébként köszönöm, de megértettem volna flegmázás nélkül isSanama írta:Jó hát, most ha nem bírsz 2órát rászánni, hogy saját erőből elolvass valamit,amiben BENNE VAN minden, akkor nem fogom a szádba rágni, már bocs.
Ha meg nincs időd, akkor fogyáshoz se lesz.
Az a gáz, hogy a testépítéshez, szállkásításhoz nincs sok időm. Én pusztán annyit szeretnék, hogy vmennyi súlyt leadjak.Sanama írta:A mester visszatértLM10 írta:Srácok segítség kéne/tanács. 191 cm vagyok. Az utóbbi időben olyan 80-84kg között mozogtam, most ráálltam a mérlegre: 92 kg. Leszeretnék megint fogyni, mert idegesít ez a kisebb súlyfelesleg. Szóval mit ajánlatok nekem(diéta,futás stb amit jónak láttok)?![]()
Olvasd el Drugs Bunny - Sárga kapszulát és mindenre meg fogod kapni a választ. pár óra alatt megvan.
http://whey-protein.hu/termekek/vpx/syngex.htmlez már a linkelt oldalon is elfogyott,a bb-n meg nem is volt
Hát tényleg nem olcsó, de garantálom hogy ízleni fog. Amúgy meg az Anabolic jobb szálkásításhoz mint a 100% Whey Pro, bár nagy különbség nincs.daffy írta:]igen? mondjuk az anabolicok nem is olcsók,6 fölött vannak bőven a 900g-os kiszerelések.
ma vettem a teszt kedvéért egy kókuszos 30g-s scitec whey prot,a kókusz-csoki ízből. nem rossz,kicsit olyan bounty utánzat. teljesen fogyasztható,de ha nem kívánom a kókuszt,akkor nem nassolom,így a sima csokisok felé kacsintgatok továbbra is
ez már a linkelt oldalon is elfogyott,a bb-n meg nem is voltSanama írta: Igaz én a tömegnövelőjét ittam, ami Vpx-Stealth névre hallgat, de gondolom az íze ugyan olyan lehet.
igen? mondjuk az anabolicok nem is olcsók,6 fölött vannak bőven a 900g-os kiszerelések.Rocky oad-ot próbáld meg vagy az Anabolic Whey sima csokisát. Olyan finom hogy jajj
A mester visszatértLM10 írta:Srácok segítség kéne/tanács. 191 cm vagyok. Az utóbbi időben olyan 80-84kg között mozogtam, most ráálltam a mérlegre: 92 kg. Leszeretnék megint fogyni, mert idegesít ez a kisebb súlyfelesleg. Szóval mit ajánlatok nekem(diéta,futás stb amit jónak láttok)?
http://www.bodybuildingbolt.hu/termek.php?azon=108daffy írta:annak mi a pontos neve? a bb-n nem találtamSanama írta: vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz...Volt hogy rájártam az íze miatt...
Rocky oad-ot próbáld meg vagy az Anabolic Whey sima csokisát. Olyan finom hogy jajjdaffy írta:nem szeretem a fehér csokit,sem az epretziipp írta:100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis.Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd.
nekem sima csoki kéne,semmi cicoma. sajnos olyat a scitec nem csinál. ezért gondoltam,hogy maradok szerintem a jól bevált muscle on-nál.
egyébként ez nem edzés utánra kell,csak elnassolni,ezért szempont,hogy finom legyen.
annak mi a pontos neve? a bb-n nem találtamSanama írta: vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz...Volt hogy rájártam az íze miatt...
vpx csokiját próbáld ki ha finomat akarsz...daffy írta:nem szeretem a fehér csokit,sem az epretziipp írta:100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis.Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd.
nekem sima csoki kéne,semmi cicoma. sajnos olyat a scitec nem csinál. ezért gondoltam,hogy maradok szerintem a jól bevált muscle on-nál.
egyébként ez nem edzés utánra kell,csak elnassolni,ezért szempont,hogy finom legyen.
nem szeretem a fehér csokit,sem az epretziipp írta:100% Whey Protein Professional epres-fehércsokis.Azért fogsz edzeni, hogy utána megihasd.
ha befejezted az edzést,akkor egyé-igyá,ne törőggyé semmive.Alexander Mahone írta:Viszont ezt az anabolikus ablak dolgot érti valaki? Mert én nem. Hol helyezkedik ez el? Ha gyengén edzel akkor ugyanúgy kinyilnak? Meg pl. ha van egy hát-tricepsz edzésed, akkor a hátadat edzed 40 percig, a tricepszet 30 percig, akkor a hátadnál lévő kapuk már nem lesznek nyitva az edzés végéhez számított egy órához?
Bárki válasza érdekel.
Turmix után legkésöbb egy órával muszáj vagy kajálni, ráadásul a lehető legbőbbet a nap folyamán. Akinek már a kajálás is gondot okoz, eltudom képzelni milyen ratyi módon edzhet.ziipp írta:Turmix után 30 perccel szoktam kajálni. Szerintem ez kb. az ideális.
Egyszerűen fejben kell másképp hozzáállni. Lehet, hogy nem kívánod, de lenyomod. Szerintem a turmix és reggeli mellett ez az egyik legfontosabb étkezés.
Engem az érdekelne, hogy a túrót Ti hogy fogyasztjátok? Önmagában nekem túl nyers, bár volt már rá példa, hogy elmajszoltam egy adagot Barca meccs alatt.