2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
persze,ez egy kép. de a videón is kezet talál a labda. ezen nincs mit szépíteni.TBone írta:mivel itt már felfelé pattan a combjától a labda, tehát hiába van a képen a keze előtt a labda, egyszerűen már nem közelít felé.csababarca írta:
http://www.marca.com/2012/03/10/futbol/ ... 18614.html
nézzétek meg a képet, a combját max súrolja, a kezét telibeveri.
Mondjuk.........belegondolva hogy ha a combja felső részét találja el, akkor annak felfelé kellett volna pattanni, ráadásul bivalyerős lövés volt. Ha a keresztléc felső részét találja el valaki, akkor a labda nem hullik a gólvonal elé, hanem felpattan az égbe.....úgyhogy lehet hogy mégiscsak kéz volt ez...de teljesen lényegtelen, mert ezt nehéz volt észrevenni...de Alonso kezezése......pfffffffffffffffcsababarca írta:már ne haragudjatok,de ez tiszta kéz volt. még ahogy eltalálta a labda,a keze kicsit hátra is ütődik. teljesen lehet látni,vagy csak én nézek rossz videót.
Alonso kezezését viszont nem láttam,arról nincs anyag?
mivel itt már felfelé pattan a combjától a labda, tehát hiába van a képen a keze előtt a labda, egyszerűen már nem közelít felé.csababarca írta:
Nyilván te ilyen esetben is folytatnád a hittérítést a legszrabb helyen a legnyilvánvalóbb dolgokat is elbagatellizálva, félremegyarázva. Legalább 7-8 nyilatkozatában utalgatott ez a köpedék ránk ezt ha nem akarod nem látod de abszolút rossz helyen akarod ezt megmagyarázni van még ezen kívül sok hely ahol kiröhögnek evvel nem itt kellene talán elkezdeni.Bob_Marley írta: De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Erről egy ismerősünk mondása jut eszembe " Ha egy szrcsomó tetejére virágot szúrsz az attól még szrcsomó marad".És kit érdekel ez a szűk 3 hónap ha világ életében patkány volt.
Egyértelmű számomra is hogy comb-térd...de attól függetlenül még ott van hogy nem adta meg Alonso kezezését. De ha azt nem fújta be, akkor vegyük a következőt, hogy Khedira egyértelműen lesen volt, és attól még hogy nem ért labdába, zavarta a kapust, tehát indirekt módon de játékba avatkozott. Általában olyankor szokták elengedni az ilyen leseket, ha a játékos szemmel látható módon nem szeretne játékba avatkozni. Felteszi a kezét, megáll, nem tesz semmilyen mozdulatot a labda megjátszására, stb stb. Itt viszont erről szó sem volt...shutterisland írta:Nekem ez szemből combnak tűnik.
az, hogy utána a felpattanó labda érinti e a kezét ramosnak, az más kérdés, arról nem nincs perdöntő felvétel oldalról.
erről nincs videó? mert nem láttam. bár lehet jobb is...Cali írta:Most megint egy véleményes kezezés miatt megy a vita, bár szerintem ez IS kéz volt. Közben meg teljesen elfelejtődik egy fullosan 100%osan jogos 11-es, mikor Alonso kezezett a 16-oson belül, amit ha megadnak, lehet 3 - 2-vel ment volna a Betis... Vicc az egész...
hát, fogalmam sincs. de csak találgatni lehet. aztán vagy igaz, vagy nem...#David Villa# írta: Ezek az egyértelmű helyzetek nem mindenkinek azok... Kérdés miért? por que?
Ezek az egyértelmű helyzetek nem mindenkinek azok... Kérdés miért? por que?TBone írta:alonso kezezését nyugodtan befujhatta volna, senki nem szedte volna szét, mert egyértelmű volt.#David Villa# írta:
Ha a bíró ilyen helyzetben befújja a tizit, akkor a portugál szavainak köszönhetően szétszedi a média a bírót.
Ramos esettel nem foglalkozva Xabi kezezése? Azért az érvényesített büntető után 3:2 lett volna az eredményjelzőn.TBone írta:a hegyi ivánon szocializálódott szurkolóknak lehet h egyértelmű.CsacsMate írta: 29-től meg a kéz. Teljesen egyértelmű volt.akkor ezért nem látjátokCsacsMate írta: azért nem látják az elvakult szurkolók.
alonso kezezését nyugodtan befujhatta volna, senki nem szedte volna szét, mert egyértelmű volt.#David Villa# írta:
Ha a bíró ilyen helyzetben befújja a tizit, akkor a portugál szavainak köszönhetően szétszedi a média a bírót.
Nézd, nem olyan bonyolult ez, mint gondolnád. Az állandó sírásnak megvan az eredménye. Ha a bíró ilyen helyzetben befújja a tizit, akkor a portugál szavainak köszönhetően szétszedi a média a bírót. Gondolom te sem örülnél annak, ha például te lennél a szalagcím, negatív jelzőkkel díszítve. Ezért inkább nem fújják be a bírók, hiszen a kis csapatok elleni "tévedés" nem kavar akkora port.Bob_Marley írta: De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho aBob_Marley ) Ozsi[/color]
Idén konszolidált? Épp a héten mondta el hogy foglalkozunk a bíróval..Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
Lehet én vagyok hülye, de amikor leikszeltek a CSZKA-val, akkor egyből megjegyezte, hogy túlságosan engedte a bíró a kemény játékot...Bob_Marley írta:Ez a Mourinho megfélemlíti a bírókat ugyanaz a hülye sztereotípia, mint amikor rólunk azt mondják csak műeséssel nyerünk!
Egyszer kiakadt meg is kapta a büntetését azért a bizonyos nyilatkozatért!
De ugyanaz kerül elő, mintha vasvillával üldözné a bírókat!
Lehet az én figyelmemet kerülte el, de idén teljesen konszolidált Mourinho a nyilatkozataiban!
Ez ismételten csak jelzi, hogy mennyire általánosítás az egész!
Hozzáteszem a bírók tévedések terén többet hibáztak a kárunkra, de semmiféle összeesküvés elméletet nem kell ebből kreálni!
29-től meg a kéz. Teljesen egyértelmű volt. Nem kell ezen lovagolni. A labda leeső félben volt, így láb mögött majdnem, azért nem látják az elvakult szurkolók.