Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utána kéne nézni, de én úgy emlékszem, hogy a spanyol bajnokságban már volt olyan, hogy valaki veretlenül lett második. Azt hiszem a Deportivo volt az, de nem biztos...ozsimiki írta:
igen, utoljára Arsenalnak sikerült veretlenül bajnoknak lennie 03/04es szezonban, de szerintem olyan még a történelemben sem volt,h valaki 2. legyen 0 vereséggel
kurdt! természetesen valóban. Tulkép csak az Interről és a Barcáról van szó ebben az esetben4ből 2 csapat, 50% esély van rá,ha Ibra eligazol vhova,akkor köv évben a Milán Bl győztes lesz. (maradj ott könyörgök Ibra még 1000évig) /matekból milyen faja vok mi?
/
igen, utoljára Arsenalnak sikerült veretlenül bajnoknak lennie 03/04es szezonban, de szerintem olyan még a történelemben sem volt,h valaki 2. legyen 0 vereséggelsjd írta:Azért az sem lesz csúnya, ha a Juve veretlenül lesz másodikozsimiki írta:Genoa-Juventus 0-0
Miket eltöketlenkedett a Juve...kismillió helyzet. Innen már bukták a cuccot, kár. Egészen elképesztő Ibra statja, 2003óta mindig bajnok lett az aktuális csapataNem lehet 3hónapra visszavenni? padon elférne
![]()
Veretlen bajnoknak lenni sem kis dolog, de így ezüstérmesnek befutni még nagyobb teljesítmény
Azért az sem lesz csúnya, ha a Juve veretlenül lesz másodikozsimiki írta:Genoa-Juventus 0-0
Miket eltöketlenkedett a Juve...kismillió helyzet. Innen már bukták a cuccot, kár. Egészen elképesztő Ibra statja, 2003óta mindig bajnok lett az aktuális csapataNem lehet 3hónapra visszavenni? padon elférne
A Juventus sem...ők Serie B-t nyertek Ibra távozása után...ozsimiki írta:ez nem feltétlen igaz, Ajax nem nyert, miután eligazolt tőlük.S.Agüero írta:Viszont BL-t még egyszer sem nyert, mert mindig az a csapat nyerte ahonnan elment.ozsimiki írta: Egészen elképesztő Ibra statja, 2003óta mindig bajnok lett az aktuális csapataNem lehet 3hónapra visszavenni? padon elférne
![]()
ez nem feltétlen igaz, Ajax nem nyert, miután eligazolt tőlük.S.Agüero írta:Viszont BL-t még egyszer sem nyert, mert mindig az a csapat nyerte ahonnan elment.ozsimiki írta: Egészen elképesztő Ibra statja, 2003óta mindig bajnok lett az aktuális csapataNem lehet 3hónapra visszavenni? padon elférne
![]()
Viszont BL-t még egyszer sem nyert, mert mindig az a csapat nyerte ahonnan elment.ozsimiki írta: Egészen elképesztő Ibra statja, 2003óta mindig bajnok lett az aktuális csapataNem lehet 3hónapra visszavenni? padon elférne
Miért, a spanyol nem az?mert unalmas
azt senki nem mondta h legális pénzeksjd írta:A téma kapcsán kicsit áthallásos lett a kiemelt részZsolti95 írta: csak nem bunda?![]()
az is fura h a lazio megver egy milant 2-0-ra majd kikap 5-1re a palermo-tól (nem akarom lenézni a palermot, állítólag oda is nagy pénzek fognak befolyni és jók kis csapat lesz)![]()
Az vetődött fel bennem, hogy régen is ilyen rossz volt-e a játékvezetés, vagy csak az utóbbi időben ennyire szem előtt vannak a hibák?
Gondolok itt olyanokra, mint a 2010-es vb, a spanyol partjelzők idén legendássá vált teljesítménye, vagy az, hogy már Angliában és Olaszországban sem a világsztárok, hanem a bírók döntik el a rangadókat...
A téma kapcsán kicsit áthallásos lett a kiemelt részZsolti95 írta: csak nem bunda?![]()
az is fura h a lazio megver egy milant 2-0-ra majd kikap 5-1re a palermo-tól (nem akarom lenézni a palermot, állítólag oda is nagy pénzek fognak befolyni és jók kis csapat lesz)
csak nem bunda?ab1daL írta:Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a Roma mit csinál??? Megvernek egy Intert aránylag simán 4-0-ra (akkoriban azt hiszem volt az Internek a 6 meccses győzelmi szériája, meg hát mégiscsak Inter..), és Atalantatól simán 4-1-re kikapnak, előtte meg a Sienatól kapnak ki..
Nem csak a Juve ilyen, hanem az összes maffiózó banda, kezdve a Milannal, folytatva az általam legjobban gyűlölt Interig. Attól még te is visszavehetnél az arcból, hogy a Juve az életed ( mindezt egy Barca-oldalon, L.Messi 10 néven írod... ), meg hogy más ember beszólogat a zebráknak.L.Messi 10 írta:Ez van, sajnálom hogy ilyen a stílusom. Unom, hogy olyan nagyra van magával egy-két ember, és kihozza belőlem ezt. Aki látott már írni más topikba is, az tudja, hogy nem így szoktam. A Juventus az életem, és nagyon unom, hogy a Calciopoli óta olyan emberek veszik a szájukra azt a klubbot, amely Olaszország egyeduralkodója címekben, akik nincsenek is komolyabban benne az Olasz foci világában, és csak bebüfögik, hogy "Moggi-horda", "csaló Juve", "gobbó-maffia".
Nagyon ingadozó a teljesítményük, akár csak az említett Internek, ennek ellenére remélem, hogy a Farkasok fognak odaérni valamelyik EL helyre.ab1daL írta:Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a Roma mit csinál??? Megvernek egy Intert aránylag simán 4-0-ra (akkoriban azt hiszem volt az Internek a 6 meccses győzelmi szériája, meg hát mégiscsak Inter..), és Atalantatól simán 4-1-re kikapnak, előtte meg a Sienatól kapnak ki..
Ilyen az olasz foci...ab1daL írta:Azt magyarázza már el nekem valaki, hogy a Roma mit csinál??? Megvernek egy Intert aránylag simán 4-0-ra (akkoriban azt hiszem volt az Internek a 6 meccses győzelmi szériája, meg hát mégiscsak Inter..), és Atalantatól simán 4-1-re kikapnak, előtte meg a Sienatól kapnak ki..