2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ettől vagyok ki. Amikor úgy viselkednek a játékosok, mint valami primadonnák. Fabregás eléggé rájátszott. A színészkedéstől pedig feláll a szőr a hátamon, akkor is ha a mi kutyánk kölykéről van szó.kurdt írta:Milyen ajándék???kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.
Jött Csizma, oszt kilökte Fabregast a labda alól! Nálam ez tiszta tizenegyes.
Közben Cuenca elég szépen lefordult, kár érte....
Milyen ajándék???kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.
Te így látod, én meg amúgy.P.U.Y.O.L. írta:Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.![]()
A 2 játékos közül Tello az aki biztos hogy örül jelenleg minden percnek. Pedro pedig az akinek nagyon kellenek a percek. (és szerintem nem meccsenkénti 15-20 perc...)
Azért érdekes lesz, ha ezt valaki felhozza, mert kb. a tökmindegy kategóriába tartozott ez a tizi. A Racing már annak is örül, ha a mi térfelünkön veszítik el a labdát és nem a sajátjukon...kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.
Tavaly Bojannál nem nagyon volt figyelembe véve hogy mi tenne jót az önbizalmának(tudom most fog az jönni hogy Pedro mennyi mindent tett már le az asztalra).Tellot szívesebben láttam volna a kezdőben és remélem Pedro csak addig lesz kezdő ameddig Alexis felépül + egy jó Villa is jó lenne már de hát nem a következő meccs lesz az amire felépül...P.U.Y.O.L. írta:Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.![]()
A 2 játékos közül Tello az aki biztos hogy örül jelenleg minden percnek. Pedro pedig az akinek nagyon kellenek a percek. (és szerintem nem meccsenkénti 15-20 perc...)
Jójó, de meddig kell adni lehetőséget? Már kezd uncsi lenni nála is,hogy semmit nem csinál, viszonyítva Cuncihoz meg TellohozP.U.Y.O.L. írta:Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.