Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó lenne, ha nem szakadna meg a szériája!messideco írta:A Racing nagy pillanatait láthattuk
Jöjjön Tello gyerek![]()
kívánságod számukra parancsmessideco írta:A Racing nagy pillanatait láthattuk
Jöjjön Tello gyerek![]()
Ettől vagyok ki. Amikor úgy viselkednek a játékosok, mint valami primadonnák. Fabregás eléggé rájátszott. A színészkedéstől pedig feláll a szőr a hátamon, akkor is ha a mi kutyánk kölykéről van szó.kurdt írta:Milyen ajándék???kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.
Jött Csizma, oszt kilökte Fabregast a labda alól! Nálam ez tiszta tizenegyes.
Közben Cuenca elég szépen lefordult, kár érte....
Milyen ajándék???kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.
Te így látod, én meg amúgy.P.U.Y.O.L. írta:Az biztos jót tenne Pedro önbizalmának. Igazad van.Tdavid írta:Értem én hogy kell Pedronak a játéklehetőség.Nem is azt mondta hogy ne legyen pályán.
Csak szerintem bőven elég lenne neki 15-20 perc is a meccs végből.Addig meg tolhatná Tello.![]()
A 2 játékos közül Tello az aki biztos hogy örül jelenleg minden percnek. Pedro pedig az akinek nagyon kellenek a percek. (és szerintem nem meccsenkénti 15-20 perc...)
Azért érdekes lesz, ha ezt valaki felhozza, mert kb. a tökmindegy kategóriába tartozott ez a tizi. A Racing már annak is örül, ha a mi térfelünkön veszítik el a labdát és nem a sajátjukon...kanty írta:Kaptunk egy ajándék büntetőt. Legalább megvan a téma a barca vs real topicnak.