Gerard Piqué

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ab1daL
Director del Fútbol

2012.03.23. 19:35:33

Mihu írta:Úristen, Piqué miket hallgat utazás közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerard Piqué
Departing to Mallorca! Listening to The Cure - Boys Don't Cry!

http://www.youtube.com/watch?v=9GkVhgIeGJQ&ob=av2n
Én még azt is kinézem belőle, hogy ezzel Josééknek akart üzenni talán. :D (bár ennyire minden gondolata csak nem forog körülöttük.. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Mihu
Director del Fútbol

2012.03.23. 19:22:31

Úristen, Piqué miket hallgat utazás közben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gerard Piqué
Departing to Mallorca! Listening to The Cure - Boys Don't Cry!

http://www.youtube.com/watch?v=9GkVhgIeGJQ&ob=av2n
barca2010
Jugador d'estrella

2012.03.21. 14:29:47

Biztos, hogy igazak a hírek!!! Már csak azért gondolom, mert a Madridi konfliktus (Ramos vs Mou) után is elzavarták Ramost! Vagy mégsem, akkor lehet, hogy ez is csak újságírói szenzáció hajhászás??? Ez egy vicc ami spanyol honban megy újságírás alatt!!!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Chino
Llegenda del Barça

2012.03.21. 13:48:55

Teljesen helytálló, hogy mostanában kicsit bizonytalan és messze került a bombaformától, de hogy ezért nem hosszabbít Pep... Ezt még szerintem a legfanatikusabb real drukkerek sem hiszik el. Azon pedig már szinte nevetek, hogy Rossel előbb szabadulna Peptől, mint Piquétől.
Forca Barca!!!!
sura
Jugador d'estrella

2012.03.21. 04:34:50

Piquén mérhető, hogy mennyivel gyengébb idén a védelmünk, mint tavaly. A sérülés miatti kihagyás alatt elszállt a tavalyi koncentráló képessége és játékfegyelme.
Wolfy11
Jugador del Barça

2012.03.12. 17:49:14

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... io-2121343

Ezen már meg sem lepődök.

Már kezdtem elhinni míg bele nem olvastam a bekezdésbe :D
albicelesteX
A Vadász

2012.03.12. 17:20:37

TeleMadrid....Egyébként én is unom már ezt a majmot..
messideco
Presidente del Barça

2012.03.12. 17:09:47

Ebben szerintem több a filozófia egyelőre, mint a valóság.
Áprilisra szerintem pont kerül az ügy végére valamilyen formában. Ha lehet ügyről beszélni persze...
Kép
"And my heart will leave you never."
salas9
Entrenador del Barça

2012.03.12. 17:05:30

Kép
Initom
Entrenador del Barça

2012.03.08. 20:57:39

MessiFan írta:Piqué nem azért lett kiállítva, mert reklamált, mert szólt neki a bíró, hanem mert utolsó embert szerelte, aminél szépen rájátszott a "szenvedő fél" és alaposan megette a bírósportás, és gondolom hogy nem azért húzta elő rögtön a pirosat mert olyan hatalmas szabálytalanság lett volna, hanem mert a reklamálások és egyéb dolgok miatt, ami nagy marhaság ha az állításom igaz. t.
mi már nem a kiállításról beszéltünk!
Hanem az öltözőben lefolytatott beszélgetésről, Pique és a bíró közt.
"ha nem fogod be,ki leszel állítva". <- erről. A többit meg már leírtam.
Abi & Tito
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.03.08. 20:44:50

Initom írta:
Gerard3Piqué írta:

INITOM: mikor elkezdtem volna klubszinten focizni jött egy csúnya térdsérülés és azóta nem tudtam visszatérni mert rásérültem és most egy időre felhagyok a focival.

ezt nagyon sajnálom,ilyenről nem tudhatok.

de ezek szerint,nem fociztál klub szinten,így továbbra is áll amit mondtam :)
Igen új vagyok a fórumon még nem fedtem föl magam és én elhiszem neked
+ mindenki mondja is csak nem volt sárgája és reklamálásér egyből piros?
de részemről lezárt az ügy !
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.08. 20:44:16

Piqué nem azért lett kiállítva, mert reklamált, mert szólt neki a bíró, hanem mert utolsó embert szerelte, aminél szépen rájátszott a "szenvedő fél" és alaposan megette a bírósportás, és gondolom hogy nem azért húzta elő rögtön a pirosat mert olyan hatalmas szabálytalanság lett volna, hanem mert a reklamálások és egyéb dolgok miatt, ami nagy marhaság ha az állításom igaz. Hogy miért? Mert nézzétek meg: http://www.youtube.com/watch?v=JoGrZ0drkm8
2 szerencsétlen botladozik, nem pedig hátulról becsúszva kirúgja a lábait.

Egyébként teljesen mind1. [auto_cenzúra] volt a bíró, Piqué meg marha amiért pofázott. Csak gondoltam leírom utoljára a véleményem erről az esetről, mert több szót nem érdemel.
Az viszont igen, hogy vannak itt olyanok akik szerint Shakira miatt romlott a teljesítménye Piquének. Ő egy profi futballista. Meccs közben nem hinném hogy Shakira miatt nem 100%kos fejben. De ez az én véleményem. Nem ismerem Gerard gondolatatit.
Initom
Entrenador del Barça

2012.03.08. 20:42:03

Gerard3Piqué írta:

INITOM: mikor elkezdtem volna klubszinten focizni jött egy csúnya térdsérülés és azóta nem tudtam visszatérni mert rásérültem és most egy időre felhagyok a focival.

ezt nagyon sajnálom,ilyenről nem tudhatok.

de ezek szerint,nem fociztál klub szinten,így továbbra is áll amit mondtam :)
Abi & Tito
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.03.08. 20:37:18

miihii írta:
Gerard3Piqué írta:Mennyire hihető dolog ??
http://barcanoticias.blog.hu/2012/03/05 ... t_carballo
Megbízható blog ?
Dagadna a májam ha kiderülne hogy a madrid megvette a bajnokságot.
És ha kiderülne hogy igaz Piqué simán feljelenthetni Carballot rágalmazás vádjával.
:D :lol:
Lezárult az ügy pénzbüntivel (600 euro :D + 1 meccs tiltás),uh kár tovább ragozni,3 napos csoda volt :)
De am is kétes az értesülés,mivel egy rádióadótól indul (ONA FM).Plusz még védhető is azzal,h olyan vehemensen reklamált esetleg Piqué,h ezért mondta neki a spori,h fejezze be v kiállítja...
Sosem tudjuk meg mi hangzott el valójában,de jó kis csámcsognivaló lett belőle az tény :D Még jó,h volt a BL meccs,így lehet már másról beszélni.
Röpke kis pletyka. Mondjuk én a Guardiola bevallotta : minden nap beszél a Chelsea-vel c.cikknek csak a szalagcímét olvastam el és rögtön azt mondtam hogy be kell zárni egy páncélszekrénybe de nem mehet sehova és pár nappal később olvastam végig hogy szarkasztikus megjegyzés volt . :D
Ilyen vagyok, túl kreatív :lol:

sjd
Llegenda del Barça

2012.03.08. 20:36:24

Initom írta:
Megbízható blog ?
És ha kiderülne hogy igaz Piqué simán feljelenthetni Carballot rágalmazás vádjával.

akinek vagy egy kis foci múltja nem mond ilyeneket :)
Való igaz, nekünk minden meccset ezzel kezd a spori, gyakorlatilag mindig előbb mondják h ne reklamáljunk, mint h játsszunk tisztán

btw, az ona fm studiója valahol az öltözőfolyosó környékén van, hogy ők tisztán hallották, mi játszódott le Pique és a bíró között?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.03.08. 20:40:18-kor.
Initom
Entrenador del Barça

2012.03.08. 20:33:51

Megbízható blog ?

akinek vagy egy kis foci múltja nem mond ilyeneket :)

ha reklamálsz egy bírónál,mindig ezt mondja,maradjon csöndben mert ki fogom állítani.
Teljesen természetes dolog,nincs ezzel semmi.
Oké hogy a bírók ellenünk fújnak,de azért...
Abi & Tito
miihii
KHAL

2012.03.08. 20:30:44

Megbízható blog ?
Lezárult az ügy pénzbüntivel (600 euro :D + 1 meccs tiltás),uh kár tovább ragozni,3 napos csoda volt :)
De am is kétes az értesülés,mivel egy rádióadótól indul (ONA FM).Plusz még védhető is azzal,h olyan vehemensen reklamált esetleg Piqué,h ezért mondta neki a spori,h fejezze be v kiállítja...
Sosem tudjuk meg mi hangzott el valójában,de jó kis csámcsognivaló lett belőle az tény :D Még jó,h volt a BL meccs,így lehet már másról beszélni.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Gerard3Piqué
Jugador del Barça

2012.03.08. 20:24:46

Mennyire hihető dolog ??
Megbízható blog ?
Deus
Boixos Nois

2012.03.07. 15:59:37

Na, akkor nem történt semmi komoly. Egy meccset kihagy a piros miatt. Csak fizetni kell a büntetését.

Viszont Mourinho semmit nem fizetett, miután beszólt a bírónak.
KépKép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.05. 22:16:25

szajko írta:
Sanama írta:Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.
ezt hagyjuk már. nekem is volt barátnőm akibe totál bele voltam bolondulva és szinte minden szabadidőmet vele töltöttem, mégis jól ment a foci. és amúgy is amikor elkezdődik a meccs totál mindent elfelejtesz és csak arra koncentrálsz.
Látszik :roll: Legalábbis jó esetben ez van. De a vak is látja,hogy mióta Shakirával jár, egyszerűen kalap nulla a pályán

Semmi bajom nincs azzal,hogy van barátnője, de egyszerűen mióta összejöttek a pályán a teljesítménye majdnem értékelhetetlen, és mint szurkoló ez dühít. Mert tudom,hogy mikor odafigyel akkor a világ egyik legjobb középső bekkje. De az elmúlt időszakban nem ezt a benyomást kelti.
Dragonfly80
Barça C

2012.03.05. 22:02:11

Újabb csavar.:wink:

Nagy felzúdulást keltett a Játékvezetői Testületnél Gerard Piqué azon megnyilvánulása, utazott rá Velasco Carballo, és szándékosan intézte úgy, hogy kiállíthassa. Persze azóta hadjárat folyik Piqué ellen a játékvezetők részéről, mindenáron szeretnék eltiltatni a védőt.

Az ONA FM azonban kiderítette, valójában a nagy csinnadrattával éppen, hogy azt szeretnék megakadályozni, hogy kiderüljön az igazság amely mindössze egy mondat, és amely a szünetben az öltöző folyosóján hangzott el.

"Fogd be, vagy ki leszel állítva" - mondta Carballo Piquének aki számon merte kérni a bírón a Keita elleni szabálytalanság után meg nem adott tizenegyest!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.05. 17:07:21

Óóó Piqué te mekkora marha vagy... Én úgy vagyok vele, hogy a bírónak felesleges pofázni, mert úgysem fogja megváltoztatni a döntését és csak a saját kárunkra megy az egész. Másrészt a félidőben odamenni hozzá és tovább cseszegetni, majd azzal gyanúsítani hogy szándékosan állította ki mert pikkelt rá? Azért ennyi eszed lehetne Gerard..
Elismerem, az indulat engem is visz, de 1-0-ás vezetésnél még mindig magyarázni.. No comment.
Ha megbüntetik meg is érdemli. A hibáiból tanul az ember. Puyol majd tart egy kis fejmosást hogy ilyet nem kéne.
szajko
Director del Fútbol

2012.03.05. 16:50:53

Sanama írta:Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.
ezt hagyjuk már. nekem is volt barátnőm akibe totál bele voltam bolondulva és szinte minden szabadidőmet vele töltöttem, mégis jól ment a foci. és amúgy is amikor elkezdődik a meccs totál mindent elfelejtesz és csak arra koncentrálsz.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.05. 16:39:35

tomabence írta:
Sanama írta:Jobb lenne ha a focival foglalkozna a srác és nem Shakira aktuális koncertjével vagy a sporikkal. Ez a véleményem.
Ez lenne az én véleményem is, ha Piqué minden héten Shakira koncertjein tombolná ki magát, vagy éppen reklámozná ezeket. Egyébként mért gondolja mindenki ezt??? Állandóan csak ezt látom vissza hogy Piquének meg Shakira blablabla...De én még 1 hírt sem láttam konkrétan, hogy Pikk akármikor koncertekre vagy "shakira-reklámokra" járna vagy egyéb hasonló. Szerintem ez " Shakira-saga" ez a média szüleményen és lehet h ez nem tesz jót a srácnak, hogy ennyit szerepel, sztárolják, shakiráznak álompároznak. Erről nem ő tehet, az más kérdés, hogy ezeket a dolgokat meg neki kéne lerendeznie magában, mert egyértelműen nincs ott fejben a fiúnk.
Minden tweetjében Shakira van, folyamatosan vele járkál ide-oda. Mindenre figyel csak a focira nem.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.03.05. 16:19:33

tomabence írta:Ez lenne az én véleményem is, ha Piqué minden héten Shakira koncertjein tombolná ki magát, vagy éppen reklámozná ezeket. Egyébként mért gondolja mindenki ezt??? Állandóan csak ezt látom vissza hogy Piquének meg Shakira blablabla...De én még 1 hírt sem láttam konkrétan, hogy Pikk akármikor koncertekre vagy "shakira-reklámokra" járna vagy egyéb hasonló. Szerintem ez " Shakira-saga" ez a média szüleményen és lehet h ez nem tesz jót a srácnak, hogy ennyit szerepel, sztárolják, shakiráznak álompároznak. Erről nem ő tehet, az más kérdés, hogy ezeket a dolgokat meg neki kéne lerendeznie magában, mert egyértelműen nincs ott fejben a fiúnk.
A világ legjobb középhátvédjéről beszélünk. Csak az a helyzet, hogy piszkosul nem úgy teljesít, ahogy kéne. Az átjátszhatatlan Piqué jelenleg egy bohóc szerepét tölti be a pályán és egyáltalán nem sugároz magabiztosságot. Emellett az a mérhetetlenül elegáns felpasszai, vagy felhozatalai is nagyon hiányoznak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése