USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 12:21:41

Slither írta:
Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba :D
http://www.nba.com/2012/news/03/13/warr ... index.html
Bogut-Jackson for Ellis-Kwame Brown és Udoh :D
Tegnap pár cserét ki is küldtem, hogy helyet csináljak Jacksonnak, de ma reggelre Cumbee már is behúzta. :lol:
Kifejezetten örülök, hogy még az esti meccs előtt megállapodtak, így Monta bácsi húzott is el Sacramentoból...én meg gazdagodtam fantasyben a nagy büdös lódarabbal... :D Where amazing happens!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.14. 11:23:58

Tegnap pár cserét ki is küldtem, hogy helyet csináljak Jacksonnak, de ma reggelre Cumbee már is behúzta. :lol:
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.14. 09:51:56

Ez a csere amúgy miért éri meg a Warriorsnak? Egyszerűen nem látom át. Azért egy Monta mégis csak egy Monta... Mondjuk Brown egy 0 Udoh-ot annyira nem ismerem. Bogut nem rossz ha éppen egészséges. Jackson meg so-so. Picit egyoldalónak érzem, de lehet csak én nem ismerem eléggé a játékosokat...
Minden esetre nálam ez VÉÉÉTTÓÓÓÓÓ!!! :lol: :lol: :lol:

Szerk: Kalap! Én benne vagyok ha nem 2en mennénk... De tőlem hatalmas teljesítményt ne várjatok... Inkább a fociban vagyok otthon. Kosárlabdát kb. 3éve tartottam a kezemben. De nem baj lesz majd KOSÁRESSSSŐŐŐŐŐŐ!!! :lol: :lol: :lol:

Szerk2: Itt egy érdekes cikk a Monta csréről. Csak spekulációk, de van benne fantázia:
http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... a-bucksnal
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.14. 09:42:23

Szerintem maradjunk inkább a vasárnapnál a kosarat illetően! Ki jönne végül és mikor/hol? Egyeztessük, hogy tudjak programot szervezni. Köszönöm!
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 06:33:12

Hát kb annyira vagyunk bénák a palánk alatt, mint a Celtics, ez újfent bebizonyosodott. Howard 25 pattanó...szégyen. De még így is megnyerhettük volna. A legnagyobb baj az, hogy szinte mindenki sokat játszott, plusz OT is volt...nem sok jót jósolok ma a Bulls ellen. Viszont itt nincs se Howard, se Bynum, se Gasol, talán nem vernek rommá a festékben :D Ja és Wade meg OT-re mentette a meccset egy triplával, amit híresen gyengén dob :shock: :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 06:09:51

Na robbant az első bomba :D

Kitették a porcelánt és a rossz fiút Milwaukeeban :D
Így is 8ik helyen állnak meglátjuk :D
Összességében fura egy csere, én Udoht sajnálom a legjobban ebből a Warriorsból így....!
Ellis-Jennings???Vagy megy tovább Jennings???De kinek kell??? Ezért van még másfél nap :D

Tegnap tele voltunk OT-vel :D

Ma Bulls-Miami, óriási meccs lesz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.14. 07:21:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.13. 19:22:09

Ma kezdődik a halálhetünk, ma megyünk Orlandoba, holnap már Chicagoban kell pályára lépni, még a héten megyünk Philadelphiába is, majd zárásként fogadjuk a Magicet. Őszintén szólva ebből a 4ből sztem 2t fogunk csak megnyerni...de remélem az a kettő a Bulls és a Magic lesz, utóbbi az AAA-ban :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.13. 19:03:37

neobarca írta:
Kosár: Nekem inkább a vasárnap lenne alkalmas, ha lesz, de jó lenne összerántani a teljes csapatot, hogy mindenki ráérjen mert 2-3 embernek sok értelme nincsen. Mondjuk én mint kispadmelegítő inkább nem dirigálok... :lol: 8)
Ha mindenkinek a vasárnap lesz a jó, akkor megpróbálok természetesen alkalmazkodni. Az, hogy hányan vagyunk, szerintem egyelőre teljesen mindegy. Ha lemegyünk 3-an, akkor dobálgatunk egy kicsit, esetleg meccselünk pár idegennel, aztán beülünk valahova inni meg beszélgetni....
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.03.13. 17:57:23

fcbarca0827 írta:
Sanama írta:Tracy McGradyvel am mi lett? Emlékszem anno Orlandoban nagyon fel volt kapva,meg minden, de aztán eltűnt.
Az Atlanta Hawks játékosa. Magic után 6 évig a Houstonban játszott, aztán ide-oda ment, de sehol nem váltotta meg a világot, ahogy most sem. :D
Pedig egy nagyon jó képességű játékos. Hihetetlen dolgokra volt képes,látványosan játszott mindig is.
Ez a kedvencem tőle, óriási.
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.13. 17:53:21

Sanama írta:Tracy McGradyvel am mi lett? Emlékszem anno Orlandoban nagyon fel volt kapva,meg minden, de aztán eltűnt.
Az Atlanta Hawks játékosa. Magic után 6 évig a Houstonban játszott, aztán ide-oda ment, de sehol nem váltotta meg a világot, ahogy most sem. :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.13. 17:42:41

Tracy McGradyvel am mi lett? Emlékszem anno Orlandoban nagyon fel volt kapva,meg minden, de aztán eltűnt.

Más, youtube-n nézelődtem láttam egy James 16éves videót, meg egy James 18éves videót.
Hát hihetetlen mekkora különbség van a 2 között testi szinten. Csak néztem.

Ja meg rábukkantam egy 97es rookie meccsre az all staron... Nem semmi év volt(Kobe,Fisher,Iverson,Nash,Ray Allen...)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.13. 09:00:25

Na megint inog a kispad D'antoni alatt. Hihetetlen, hogy ilyen kerettel képtelen ez a csapat a PO-helyre bekerülni. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj. Látszik rajtuk az akarás, de nyögls a vége. Pedig az edző magával ellentmondva még rotál is... :(

A Howard-Amare cserét viccenek szántam, mondjuk erőcsatár poszton elnézném Howardot nálunk.

Kosár: Nekem inkább a vasárnap lenne alkalmas, ha lesz, de jó lenne összerántani a teljes csapatot, hogy mindenki ráérjen mert 2-3 embernek sok értelme nincsen. Mondjuk én mint kispadmelegítő inkább nem dirigálok... :lol: 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.13. 07:46:35

Kosár nekem a hétvégén valószínűleg nem jó, de biztosat még nem tudok mondani!

Knickset láttam meg a Celticset is!Bulls azért megszenvedett, de a palánk alatt Gibson minden támadót leszedett volt 8 támadó pattanója, s ezek nagy része a 4ik negyedben!6ik NY-i vereség zsinórban ezzel és a Bucks győzelmével a NY lecsúszott a 9ik helyre!De azért hogy ne legyen Linmentes nap :
http://www.youtube.com/watch?v=RgnKxyNX ... AAAAAAAEAA
:mrgreen:

Mi főleg a második félidőben a BIG 3nek köszönhetően nyertünk LA-ben!
Fura 1 meccs volt, 9:0 meg 10:0-s futások váltakoztak itt is ott is!Félidő előtt nem sokkal ment a Clippers 10 el, majd a 3ik negyedet egy 12:0-val kezdtük!És nagyjából végig vezettünk a második félidőben!CP3-t nagyon szépen megfogtuk az első mezőnykosarát a 4ik negyedben érte el!
Védekezésünk megint parádés volt DE egyszerűen ez így nem mehet tovább, az ellenfelet megint 40% alatt tartottuk, tripla mögül mi védekezünk legjobban az egész ligában, viszont egyszerűen megint nonszensz, hogy a Clippers 20!!!!! támadót szedett!Ennek következtében 16szor többet dobhattak rá!
Wilcox hasonló szívproblémákkal küzd mint ami miatt Jeff Green öltönyben nézi ezt az idényt, Stiemsma meg sérülten kellett vállalja a játékot, mert nincs emberünk :lol:
PP főleg a végén megrázta magát, KG végig nagyon pontos volt Allen meg mindig amikor kellett pakolt oda 1-1 fontos kosárral!A végén egyszer csak a semmitől összeesett, de hál Istennek vissza tudott jönni!

A meccseket általában 1-1 buzzer döntheti el, vagy nem???
http://www.youtube.com/watch?v=uP0LDs9t ... AAAAAAACAA
Ez a pali idén Faried mellett a kedvenc újonc játékosom a magasok közül :lol:
Ibaka 2 :D

McGee best of :
http://www.youtube.com/watch?v=1Pj4XzSMDFA
Nélküle nem lenne Shaqtin a fool sem :D
Egy ikon a pali :D

Más Randy Moss aláírt a 49ers-hez
http://sanfrancisco.cbslocal.com/2012/0 ... ith-49ers/
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.13. 07:19:31

neobarca írta:Howardnak a legjobb helye a Knicks-ben lenne... Pl egy Howard-Amere cserének örülnék. Egy Chandler-Howard-Anthony Fields-Lin ötös nem lenne rossz... :P :wink:
Most nem azért, de a jelenlegi ötös sem rossz, sőt...edző kellene oda, nem Howard. Lin-Melo-Amare-Chandler, kit akarsz még? Különben sem férne el Howard és Chandler 1xerre, egyiket sem lehet 4esként használni.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.13. 07:10:29

Kalap1988 írta: P.U.Y.O.L.! Még nem tudom biztosra, mert szombaton máshol is szoktam játszani, így kb csüt péntek felé válaszolok ( hogy le tudom-e mondani a másik szombati kosarat, mert, ha velem lesznek meg elegen, akkor nem cseszhetek ki velük). Nekem még a vasárnap is jó lenne.
A vasárnap nekem naggggyon necces, de ha jönnek többen is és mindenkinek az fekszik, akkor valahogy megpróbálom átvariálni. (azért jobb lenne a szombat... 8) )

(amúgy ha most vagy a következőre összegyűlünk elegen, akkor majd átviszem a témát az Eurobarca találkozók topicba, hogy ne legyen off, csak abban reménykedem, hogy itt többen elolvassák...)
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.12. 22:13:43

neobarca írta:Howardnak a legjobb helye a Knicks-ben lenne... Pl egy Howard-Amere cserének örülnék. Egy Chandler-Howard-Anthony Fields-Lin ötös nem lenne rossz... :P :wink:
Howard és Chandler hogy lenne egyszerre a pályán ? :shock: Ugyanazt tudják, csak Howard jobban, szerintem kizárják egymást.
P.U.Y.O.L.! Még nem tudom biztosra, mert szombaton máshol is szoktam játszani, így kb csüt péntek felé válaszolok ( hogy le tudom-e mondani a másik szombati kosarat, mert, ha velem lesznek meg elegen, akkor nem cseszhetek ki velük). Nekem még a vasárnap is jó lenne.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.12. 20:56:14

Howardnak a legjobb helye a Knicks-ben lenne... Pl egy Howard-Amere cserének örülnék. Egy Chandler-Howard-Anthony Fields-Lin ötös nem lenne rossz... :P :wink:

daffy
Madridista

2012.03.12. 20:32:59

P.U.Y.O.L. írta: Ha van rá időd, akkor olvass egy kicsit vissza Daffy. Pár napja kiveséztük. Szívesen várunk legközelebb, remélem azért 1 hónapban 1x(vagy 2x) össze tudjuk hozni a dolgot és ha "beüt" a jó idő, akkor nem pár nappal előtte fogom felhozni a témát!
olvastam,de sajnos az utamat nem én időzítem,holtbiztos,hogy a következő 4 és fél hét múlva lesz,addig 3 hétvégén ráérek
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.12. 20:31:23

Monta Ellis to Magic körvonalazódik, így Howard maradhat legalább nyárig...
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.12. 20:21:49

daffy írta:ha esetleg máskor is összejöttök,akkor szívesen kinézek(ha szabad,most nem jó,mert a havi hazamenetelemet folytatom). tán még be is állok,de rég volt már a 8. osztály,amikor kosaraztam,így maximum felismerem a gyűrűt,de eltalálni nem fogom :)
Ha van rá időd, akkor olvass egy kicsit vissza Daffy. Pár napja kiveséztük. Szívesen várunk legközelebb, remélem azért 1 hónapban 1x(vagy 2x) össze tudjuk hozni a dolgot és ha "beüt" a jó idő, akkor nem pár nappal előtte fogom felhozni a témát!
daffy
Madridista

2012.03.12. 20:04:18

P.U.Y.O.L. írta:Hétvégén 20°C körüli hőmérséklet lesz!

Szombaton össze is hozhatnánk az 1. kosár találkozót. Bocs, hogy nem tudtam korábban szólni,(még nincs konstans meleg idő) így nyilván nem leszünk sokan, de azért jelezzétek, ha jó a szombat! (kora d.u., így elsőre szerintem a Pillangó tér megfelelő)

Remélem páran azért összegyűlünk, de jelen pillanatban az se zavar, ha csak ketten leszünk Kalap, csak menjünk már! :lol:
ha esetleg máskor is összejöttök,akkor szívesen kinézek(ha szabad,most nem jó,mert a havi hazamenetelemet folytatom). tán még be is állok,de rég volt már a 8. osztály,amikor kosaraztam,így maximum felismerem a gyűrűt,de eltalálni nem fogom :)
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.03.12. 20:02:20

Hétvégén 20°C körüli hőmérséklet lesz!

Szombaton össze is hozhatnánk az 1. kosár találkozót. Bocs, hogy nem tudtam korábban szólni,(még nincs konstans meleg idő) így nyilván nem leszünk sokan, de azért jelezzétek, ha jó a szombat! (kora d.u., így elsőre szerintem a Pillangó tér megfelelő)

Remélem páran azért összegyűlünk, de jelen pillanatban az se zavar, ha csak ketten leszünk Kalap, csak menjünk már! :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.12. 19:50:53

Cumbee írta: Jó csak érted, kérdés, hogy ki az az idióta, aki most nagyobb értéket ad érte, hogy aztán nyáron meg dobbantson. Howard konkrétan kijelentette, hogy a Dallas-on(remélem nem mondok hülyeséget, lehet a denvert mondta.:D:D) és a Nets-en kívül nincs olyan csapat, akivel automatikusan hosszabbítana a nyáron. (Benne volt anno a kalapban a Lakers is, de egy telefont Bryant-el és már el is volt intézve, hogy kiessenek belőle.:D:D) Így meg senkinek sem fog kelleni.
Amit írtál, a Chicago-s ajánlat szerintem igen komoly érte, de ők sem fél évért adnák, szerintem minimum egy 4 éves szerződést kérnek érte.
Ok hogy ez a gond, de látod Melo is hosszabbított, látod Williamset is elvitték, látod Pault is elvitték!Szóval elfogják őt is :D
Itt a színfalak mögött szerintem valójában van 2-4 csapat, akik reálisan tudnak érte áldozni, s a Magicknek is tetszene a dolog!Howard meg elmegy, s hosszabbít a kérdés továbbra is az, hogy hol ??? :D De fog hosszabbítani ahova megy!

Hozzáteszem ha nem megy Howard a Netshez, akkor D-Will maradása egyáltalán nem garantált, sőt!!!!
Szóval ahogy Bazska is mondta pl a podcastben, mindenki arra vár D12 lépjen, s a Magic megnyomja a gombot :D Mert utána borulhat sok helyen a "bili"!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.12. 19:41:42

Game90 írta: + ha már ők is felhozták, ti mennyit foglalkoztok NBA-vel? :) Nálam először boxscore, néhány izgalmasabb meccs összefoglalója, cikkek/fórumok olvasása, meccseket suli miatt inkább csak pénteken, szombaton és vasárnap nézek. Külföldi podcast-eket is szívesen hallgatnám, csak szerintem a felét nem érteném :D

.
Mostanában úgy kb. heti 4-5-6 meccset megnézek, főleg természetesen Lakers, de ha van időm, akkor az érdekesebb meccseket is leszedem. Ja igen, élőben ritkán nézek meccset, nem nagyon szeretek [auto_cenzúra] streamen meccset nézni. Így sokat töltök le, 5 perc lejön és nézhetem is.
Aztán persze nba.com-ot is napi szinten nyálazom, plusz nba1 fórum és kezdő5-ös.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.12. 19:40:31

Bob_Marley írta:Én Otis Smith helyében igenis elengedném, s jól bespájzolnék az érte kapott csomagból!Howard a megnyilvánulásaival nekem kicsit infantilis, így sehol nem lesz FP játékos, a Magicben sem!

SVG is gond az Orlandonál, de én pl szeretem a Magicet is, azt mondom kis frissülés jót tenne Orlandoban, s ezt simán Howard nélkül meglehet tenni!
Jó csak érted, kérdés, hogy ki az az idióta, aki most nagyobb értéket ad érte, hogy aztán nyáron meg dobbantson. Howard konkrétan kijelentette, hogy a Dallas-on(remélem nem mondok hülyeséget, lehet a denvert mondta.:D:D) és a Nets-en kívül nincs olyan csapat, akivel automatikusan hosszabbítana a nyáron. (Benne volt anno a kalapban a Lakers is, de egy telefont Bryant-el és már el is volt intézve, hogy kiessenek belőle.:D:D) Így meg senkinek sem fog kelleni.
Amit írtál, a Chicago-s ajánlat szerintem igen komoly érte, de ők sem fél évért adnák, szerintem minimum egy 4 éves szerződést kérnek érte.
Válasz küldése