Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kifejezetten örülök, hogy még az esti meccs előtt megállapodtak, így Monta bácsi húzott is el Sacramentoból...én meg gazdagodtam fantasyben a nagy büdös lódarabbal...Slither írta:Tegnap pár cserét ki is küldtem, hogy helyet csináljak Jacksonnak, de ma reggelre Cumbee már is behúzta.Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba
http://www.nba.com/2012/news/03/13/warr ... index.html
Bogut-Jackson for Ellis-Kwame Brown és Udoh
Tegnap pár cserét ki is küldtem, hogy helyet csináljak Jacksonnak, de ma reggelre Cumbee már is behúzta.Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba
Ez a csere amúgy miért éri meg a Warriorsnak? Egyszerűen nem látom át. Azért egy Monta mégis csak egy Monta... Mondjuk Brown egy 0 Udoh-ot annyira nem ismerem. Bogut nem rossz ha éppen egészséges. Jackson meg so-so. Picit egyoldalónak érzem, de lehet csak én nem ismerem eléggé a játékosokat...Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba
Ha mindenkinek a vasárnap lesz a jó, akkor megpróbálok természetesen alkalmazkodni. Az, hogy hányan vagyunk, szerintem egyelőre teljesen mindegy. Ha lemegyünk 3-an, akkor dobálgatunk egy kicsit, esetleg meccselünk pár idegennel, aztán beülünk valahova inni meg beszélgetni....neobarca írta:
Kosár: Nekem inkább a vasárnap lenne alkalmas, ha lesz, de jó lenne összerántani a teljes csapatot, hogy mindenki ráérjen mert 2-3 embernek sok értelme nincsen. Mondjuk én mint kispadmelegítő inkább nem dirigálok...![]()
Pedig egy nagyon jó képességű játékos. Hihetetlen dolgokra volt képes,látványosan játszott mindig is.fcbarca0827 írta:Az Atlanta Hawks játékosa. Magic után 6 évig a Houstonban játszott, aztán ide-oda ment, de sehol nem váltotta meg a világot, ahogy most sem.Sanama írta:Tracy McGradyvel am mi lett? Emlékszem anno Orlandoban nagyon fel volt kapva,meg minden, de aztán eltűnt.
Az Atlanta Hawks játékosa. Magic után 6 évig a Houstonban játszott, aztán ide-oda ment, de sehol nem váltotta meg a világot, ahogy most sem.Sanama írta:Tracy McGradyvel am mi lett? Emlékszem anno Orlandoban nagyon fel volt kapva,meg minden, de aztán eltűnt.
Most nem azért, de a jelenlegi ötös sem rossz, sőt...edző kellene oda, nem Howard. Lin-Melo-Amare-Chandler, kit akarsz még? Különben sem férne el Howard és Chandler 1xerre, egyiket sem lehet 4esként használni.neobarca írta:Howardnak a legjobb helye a Knicks-ben lenne... Pl egy Howard-Amere cserének örülnék. Egy Chandler-Howard-Anthony Fields-Lin ötös nem lenne rossz...![]()
A vasárnap nekem naggggyon necces, de ha jönnek többen is és mindenkinek az fekszik, akkor valahogy megpróbálom átvariálni. (azért jobb lenne a szombat...Kalap1988 írta: P.U.Y.O.L.! Még nem tudom biztosra, mert szombaton máshol is szoktam játszani, így kb csüt péntek felé válaszolok ( hogy le tudom-e mondani a másik szombati kosarat, mert, ha velem lesznek meg elegen, akkor nem cseszhetek ki velük). Nekem még a vasárnap is jó lenne.
Howard és Chandler hogy lenne egyszerre a pályán ?neobarca írta:Howardnak a legjobb helye a Knicks-ben lenne... Pl egy Howard-Amere cserének örülnék. Egy Chandler-Howard-Anthony Fields-Lin ötös nem lenne rossz...![]()
olvastam,de sajnos az utamat nem én időzítem,holtbiztos,hogy a következő 4 és fél hét múlva lesz,addig 3 hétvégén ráérekP.U.Y.O.L. írta: Ha van rá időd, akkor olvass egy kicsit vissza Daffy. Pár napja kiveséztük. Szívesen várunk legközelebb, remélem azért 1 hónapban 1x(vagy 2x) össze tudjuk hozni a dolgot és ha "beüt" a jó idő, akkor nem pár nappal előtte fogom felhozni a témát!
Ha van rá időd, akkor olvass egy kicsit vissza Daffy. Pár napja kiveséztük. Szívesen várunk legközelebb, remélem azért 1 hónapban 1x(vagy 2x) össze tudjuk hozni a dolgot és ha "beüt" a jó idő, akkor nem pár nappal előtte fogom felhozni a témát!daffy írta:ha esetleg máskor is összejöttök,akkor szívesen kinézek(ha szabad,most nem jó,mert a havi hazamenetelemet folytatom). tán még be is állok,de rég volt már a 8. osztály,amikor kosaraztam,így maximum felismerem a gyűrűt,de eltalálni nem fogom
ha esetleg máskor is összejöttök,akkor szívesen kinézek(ha szabad,most nem jó,mert a havi hazamenetelemet folytatom). tán még be is állok,de rég volt már a 8. osztály,amikor kosaraztam,így maximum felismerem a gyűrűt,de eltalálni nem fogomP.U.Y.O.L. írta:Hétvégén 20°C körüli hőmérséklet lesz!
Szombaton össze is hozhatnánk az 1. kosár találkozót. Bocs, hogy nem tudtam korábban szólni,(még nincs konstans meleg idő) így nyilván nem leszünk sokan, de azért jelezzétek, ha jó a szombat! (kora d.u., így elsőre szerintem a Pillangó tér megfelelő)
Remélem páran azért összegyűlünk, de jelen pillanatban az se zavar, ha csak ketten leszünk Kalap, csak menjünk már!
Ok hogy ez a gond, de látod Melo is hosszabbított, látod Williamset is elvitték, látod Pault is elvitték!Szóval elfogják őt isCumbee írta: Jó csak érted, kérdés, hogy ki az az idióta, aki most nagyobb értéket ad érte, hogy aztán nyáron meg dobbantson. Howard konkrétan kijelentette, hogy a Dallas-on(remélem nem mondok hülyeséget, lehet a denvert mondta.:D) és a Nets-en kívül nincs olyan csapat, akivel automatikusan hosszabbítana a nyáron. (Benne volt anno a kalapban a Lakers is, de egy telefont Bryant-el és már el is volt intézve, hogy kiessenek belőle.
:D) Így meg senkinek sem fog kelleni.
Amit írtál, a Chicago-s ajánlat szerintem igen komoly érte, de ők sem fél évért adnák, szerintem minimum egy 4 éves szerződést kérnek érte.
Mostanában úgy kb. heti 4-5-6 meccset megnézek, főleg természetesen Lakers, de ha van időm, akkor az érdekesebb meccseket is leszedem. Ja igen, élőben ritkán nézek meccset, nem nagyon szeretek [auto_cenzúra] streamen meccset nézni. Így sokat töltök le, 5 perc lejön és nézhetem is.Game90 írta: + ha már ők is felhozták, ti mennyit foglalkoztok NBA-vel?Nálam először boxscore, néhány izgalmasabb meccs összefoglalója, cikkek/fórumok olvasása, meccseket suli miatt inkább csak pénteken, szombaton és vasárnap nézek. Külföldi podcast-eket is szívesen hallgatnám, csak szerintem a felét nem érteném
![]()
.
Jó csak érted, kérdés, hogy ki az az idióta, aki most nagyobb értéket ad érte, hogy aztán nyáron meg dobbantson. Howard konkrétan kijelentette, hogy a Dallas-on(remélem nem mondok hülyeséget, lehet a denvert mondta.Bob_Marley írta:Én Otis Smith helyében igenis elengedném, s jól bespájzolnék az érte kapott csomagból!Howard a megnyilvánulásaival nekem kicsit infantilis, így sehol nem lesz FP játékos, a Magicben sem!
SVG is gond az Orlandonál, de én pl szeretem a Magicet is, azt mondom kis frissülés jót tenne Orlandoban, s ezt simán Howard nélkül meglehet tenni!