USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 20:20:37

Látom fáj neked,hogy valaki nem tartja nagyra a csapatod. Pedig sok ilyen van. Kobe-al meg lehet viccelődnöd, csak kicsit nevetségessé válsz tőle. :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 20:19:08

ozsimiki rád hagyom, én csak annyit mondok Pau Gasol trade...több kérdésem nincsen :lol:

Ha már arról beszélünk melyik lenne a Brca a Lakers-Celtics kombóból :wink:
De írhatnék még hasonlatot Kobe-CR7????:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.14. 20:25:11-kor.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 20:14:55

Bob_Marley írta:
ozsimiki írta:Még csak most szólok hozzá, örültem nagyon a Boston ellen aratott győzelemnek, őket mindig élvezet megverve látni. Igaz,h idén a Lakers is majdnem akkora 0 lesz mint ők, szóval még sem annyira felhőtlen az öröm.

Azért még érdekel az idei szezon is, kíváncsian várom,h fog James betlizni a PO-ban.
Ez azért kicsit rosszindulatúra sikeredett így :D
Majd holnap leírhatjuk mindkét csapatot, de egyenlőre hidd el a Celticsben több van mint a Lakersben :wink:
Minket legalább nem szoktak kisöpörni :wink: :mrgreen:
De majd MR rádobok60at Bryant lesz a megmentő, ööö vagy nem :D

És amúgy is segítettünk a Lakersnek, tőlük kikaptunk a Clipperst megvertük, így előrébb van a Lakers :D
erre röviden csak ennyit:
kanty írta:
Bob!
Tegnap írta, h a Lakers-Celtics olyan, mint a Barca-Real, ezzel egyet is értek. De, akkor a Lakers a Barca. :mrgreen:

:wink:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 20:14:50

Amúgy olyan hihetetlen statisztikák vannak Melo-s Knicks meg nélküle mit csinál a csapat, hogy hihetetlen!
pl:
Ian Begley ‏ @IanBegley
@KBergCBS Apologies, correction: Since 2/20, #NYK scored 109.8 points per 100 possessions w/Melo off floor; 97.6 points per 100 w/him on

Továbbra is jó játkos szó se róla, csak nem egy Knicksbe, ha jól tudom vele nem éri el az 50%ot a Knicks mióta ott van!Stoudamire meg lassan átlag 10 pontot csökkent!
Mindig érdekes a Knicks, amit anno adtak Meloért butaság volt!A Felton-Stoudamire-Gallinari triót élvezet volt nézni, külső szemlélőként is!
De nem "ekézem őket", meglátjuk ki tesz csodát NY-ban, mert hiába a sok papíron jó játékos, ez így nem csapat!
Phil Jackson esetleg jövőre átveheti őket, de gondolom neki is púp a hátára hiányzik egy Kobe 2, Anthony személyében :D

És halkan megjegyzem ez a mai nap eddig siralmas fantasy szempontból nekem.... amilyen hírek jöttek az elmúlt 1 napban.....:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

nba1.hunról :

Mike Woodson exkluzív playbookja :
Kép

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.03.14. 20:16:50-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 20:09:24

Bob_Marley írta:
Tocy írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -lemondott

D'Antoni off...

Fenébe Bob, megelőztél :D
Twitter hatalma :lol:

Azért pörögnek az események rendesen kerek 24 óra van hátra a trade deadline-ig :D

"JR Smith leigazolása is balul sült el, mivel a kevés játéklehetőségtől már most behisztizett a dobóhátvéd, ezt sem tudta kezelni az egykoron Phoenix-ben befutó tréner."

Így jársz ha kínai bóvlit vásárolsz :lol:
Kb...de hát róla lehetett tudni, hogy ilyen. Nem lepődnék meg nagyon, ha Melot elcserélnék, bár talán kicsit túl gyors lenne, meg az új edzővel talán be kellene még próbálni, eléggé korrektül van összerakva a keret, ki lehetne ebből hozni sok mindent. Csak hát sem Melo, sem Amare nem tud védekezni, egy kezdőben ez sok. Igazából Amaret el kellene sztem cserélni, csak kinek kell? Elférhet a Lakersben, úgy hírlik ők több embert akarnak kapni Gasolért, aki a Bullshoz mehet, egy 3. csapat bevonásával :D Bár asszem kellene a Lakersnek Boozer, akkor meg Stoudamire nem nagyon fog. Howard a hírek szerint marad, majd nyáron aláír a Netshez, mi lesz utána Orlandoban...?
socio66

2012.03.14. 20:06:54

Tocy írta: D'Antoni off...
ideje volt,az utóbbi időben csak az erőlködés ment minden meccsen.
mondjuk anthony legalább annyira 'felelős' ezért,amikor sérült volt,a lin-vezette knicks-et baromi jó volt nézni,mindenki megtalálta a maga kis szerepét a pályán,együtt volt a csapat,küzdöttek és extázisban játszottak.
aztán visszajött anthony,és szépen ráhúzta a csapatra ezt a szenvedős,erőlködős,izzadságszagú játékot,ami jellemző rá mostanában.
nem tudom hogy van-e edző,aki képes lenne rendet vágni itt,nem kis kihívás az biztos..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 19:56:32

Tocy írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -lemondott

D'Antoni off...

Twitter hatalma :lol:

Azért pörögnek az események rendesen kerek 24 óra van hátra a trade deadline-ig :D

"JR Smith leigazolása is balul sült el, mivel a kevés játéklehetőségtől már most behisztizett a dobóhátvéd, ezt sem tudta kezelni az egykoron Phoenix-ben befutó tréner."

Így jársz ha kínai bóvlit vásárolsz :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 19:52:48

http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -lemondott

D'Antoni off...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 19:34:52

Szerintem lenne rá esély, minimuért elmennének még egy gyűrűért, de ne szaladjunk előre, meg amúgy is csak az én agyszüleményem!

És közben bajusz:
http://bleacherreport.com/articles/1104 ... ork-knicks

Így lehet bejutnak a PO-ba a francba :lol:
Woodson veszi át egyenlőre a helyét :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 19:32:35

Úúúúú ha akármelyik is a Heatbe jönne... :shock: :oops: 8)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 19:21:32

ozsimiki írta:Még csak most szólok hozzá, örültem nagyon a Boston ellen aratott győzelemnek, őket mindig élvezet megverve látni. Igaz,h idén a Lakers is majdnem akkora 0 lesz mint ők, szóval még sem annyira felhőtlen az öröm.

Azért még érdekel az idei szezon is, kíváncsian várom,h fog James betlizni a PO-ban.
Ez azért kicsit rosszindulatúra sikeredett így :D
Majd holnap leírhatjuk mindkét csapatot, de egyenlőre hidd el a Celticsben több van mint a Lakersben :wink:
Minket legalább nem szoktak kisöpörni :wink: :mrgreen:
De majd MR rádobok60at Bryant lesz a megmentő, ööö vagy nem :D

És amúgy is segítettünk a Lakersnek, tőlük kikaptunk a Clipperst megvertük, így előrébb van a Lakers :D

PO-t én is várom már, C's szempontból szokásos szenvedéses alapszakasz van, amit az utóbbi évekhez képest még jobban leadunk :D

szerk: Rayben van még 1-2 év KG szerintem ha bevállal egy 6ik ember szerepet, akkor még jövőre is nyomhatja!Az az ember én nem tudom miből van, de idén félelmetes!Iszonyat gyengén kezdte a szezont, de van benne erő!Clippers ellen is Doc már könyörgött, hogy jöjjön le, ő meg mutatta folyamatosan nem fent maradok megmutatom ennek a Griff madárnak wuzzup :D Sok minden függ mi fog történni nyáron, de mindkettőről eltudom képzelni, hogy jövőre is elpattogtatnak!Allenre pl azért sok bajnokesélyes csapatban szükség lenne!De ez elképzelhető már nem a Celtics lesz!Pl eltudom képzelni, hogy valamelyik elmegy a Miamihoz a padra!
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.14. 19:17:19

Nálam is Faried a kedvenc. Viszonylag sok Denver meccset láttam, és az atletikussága, gyorsasága és az ahogyan odateszi magát nagyon tetszik.
Irving nagy jövő elé néz ez tuti. Rubio szerintem olyasmi karriert fog befutni mint Kidd. 20 pont alatt pár triplával és a legjobb IRÁNYÍTÓ.

Egyébként ma remélem odateszik magukat és nyernek, mert lehet valakinek/valakiknek ez lesz az utolsó meccsük Bostonban.
Gondolom JO-tól megválnak, bár őt annyira nem is sajnálnám. Bass-nak egész jó értéke van szerintem, mert Docnál megmutatta mire képes, csak sajnos a méretei miatt nem mindig előnyös helyzetű a védekezésben.
Annak örülnék ha maradna minden így, bejutnánk a PO-ba kisebb/nagyobb sérülések nélkül és az első körben kipicsáznánk megint a Knickset aztán felőlem lehet bármi.

Bob vagy valaki! KG és Allen tervezgeti a visszavonulást? Én szezon elején azt olvastam hogy Ray szívesen hosszabbítana, csak az a problem hogy nem tudom milyen szerződést lehetne neki adni. KG lehet hogy most is tud erőn felül teljesíteni és precízen dobni, viszont attól tartok, hogy hogyha maradna még egy évet akkor jövőre a 82 meccsből bírna normális tempóval 40-et a többin meg szenvedne.. Szóval úgy gondolom neki ez lesz az utolsó szezonja. Bár én nem edzek vele, nem látom csak a meccseken.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.03.14. 19:11:42

Még csak most szólok hozzá, örültem nagyon a Boston ellen aratott győzelemnek, őket mindig élvezet megverve látni. Igaz,h idén a Lakers is majdnem akkora 0 lesz mint ők, szóval még sem annyira felhőtlen az öröm.

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.14. 19:03:11

Eazzy írta:Engem nem igen nyűgözött le egyik újonc sem, úgy isten igazán egy nagyon domináns sincs köztük, aki olyan hatalmas FP lenne valamikor.

Saját házunk táján egyébként szerintem pozitívabban jöttünk ki az újoncokból, mint várható lett volna. Vucevic olyan ésszel rendelkezik ehhez a játékhoz, ami szerintem eléggé kivételes centerré teheti 2-3 éven belül, ráadásul nem kell mondanom mennyire hiányposzt. Lavoy Allen pedig szépen mutatkozott be, azóta azért volt jónéhány rookie butasága, de azok kinőhetőek, backupnak, vagy cserealapnak később teljesen korrekt.
Sztem Irving simán lehet FP, Rubio meg nekem egy fiatalabb Nash lehet később...

Vucevichez +1, ő sztem is később kiemelkedő center lehet :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.03.14. 19:00:45

Engem nem igen nyűgözött le egyik újonc sem, úgy isten igazán egy nagyon domináns sincs köztük, aki olyan hatalmas FP lenne valamikor.

Saját házunk táján egyébként szerintem pozitívabban jöttünk ki az újoncokból, mint várható lett volna. Vucevic olyan ésszel rendelkezik ehhez a játékhoz, ami szerintem eléggé kivételes centerré teheti 2-3 éven belül, ráadásul nem kell mondanom mennyire hiányposzt. Lavoy Allen pedig szépen mutatkozott be, azóta azért volt jónéhány rookie butasága, de azok kinőhetőek, backupnak, vagy cserealapnak később teljesen korrekt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 18:59:33

Scooby Bent Bwoy írta:Nálam Faried az első újoncok között. Nagyon jól pattanózik, zsákolásai tetszenek, de a védekezése elég gyenge és nem túl jó dobó.
Rubio játéka a Barcában nem tetszett, mindig olyan kapkodva játszott (legalább is amikor láttam), de most szívesen nézem a játékát a gólpasszai miatt, meg nagyon jó irányítóvá érett.
Igazából Irving és Rubio futhatnak be nagyon szép karriert.
Biyombo még akit kiemelnék, belőle is lehet egy egész jó játékos.
A többiek (Walker, Williams, Knight, Fredette) a várakozásnak megfelelően teljesítenek.
Isaiah Thomas, akit bírok még, ráadásul ő utolsóként kelt el, ahhoz képest a kezdőbe verekedte magát.
Legnagyobb csalódás talán Jan Vesely.
ÖÖÖ te most lekopiztad a hsz-m ???? :lol:

Ezt meg múltkor akartam csak elfelejtettem :

Kép
MCGEE???? :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.03.14. 18:54:10

Nálam Faried az első újoncok között. Nagyon jól pattanózik, zsákolásai tetszenek, de a védekezése elég gyenge és nem túl jó dobó.
Rubio játéka a Barcában nem tetszett, mindig olyan kapkodva játszott (legalább is amikor láttam), de most szívesen nézem a játékát a gólpasszai miatt, meg nagyon jó irányítóvá érett.
Igazából Irving és Rubio futhatnak be nagyon szép karriert.
Biyombo még akit kiemelnék, belőle is lehet egy egész jó játékos.
A többiek (Walker, Williams, Knight, Fredette) a várakozásnak megfelelően teljesítenek.
Isaiah Thomas, akit bírok még, ráadásul ő utolsóként kelt el, ahhoz képest a kezdőbe verekedte magát.
Legnagyobb csalódás talán Jan Vesely.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 18:53:00

Bogutot nem hiszem, hogy láthatjuk, hacsak nem annyira fejlett a Frisco-o orvostudomány, hogy rögtön törött bokából épet varázsolnak :lol:

Jennings-Ellis hátvédsor meglátjuk, én nem fűzök túl sok reményt ehhez, én nem szeretem az ilyen individuális játékosokat mint Jennings meg Ellis, akik csak azzal törődnek ők dobjanak 30at :D

Ígéretes Rookiek Irving-Rubio egyértelműen, Kyle Irvingnek ha jól tudom a legjobb a statisztikája a 4ik negyedekben :shock: Óriási lehetőségek vannak a srácban, Rubiot meg tudjuk!
Kedvenceim Biyombo meg Faried, Faried félelmetes, imádom az ilyen embereket, ott van mindenhol s csak hasznos dolgot csinál!
Biyombo meg Ibaka 2 az én szememben, mindenkit kivégez :D
Az ember egy blokkgyár, hihetetlen jól segít be, s osztja a sapikat!A büntetőzése viszont vicces :D Air ball király, de ez legyen a legkevesebb!Fariednak ráadásul a haja is király (ez aztán a fontos szempont :D)! Futás közben ahogy lobog a séró :lol:

Ma GSW-Celtics, nyerni kell nincs mese :lol:
Amúgy is elképzelhető ilyen felállásban az utolsó C's meccs, de ez holnap majd kiderül!
LETS GO CELTICS :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.14. 18:16:02

Mivel mostanában elég sok meccset nézek és játszok 2k12-ben, ezért felmerült bennem több rookiekhoz fűződő kérdés.
Ki a kedvenc? Ki a legjobb? Ki a leghasznosabb? Melyik lehetett volna előrébb és hátrébb a rangsorban? Kik lehetnek majd nagy sztárok? És így tovább. Szerintem hosszasan lehetne beszélni erről.
De ami leginkább érdekel hogy kinek melyik rookie a kedvence? Ki az akinek szurkolsz hogy jól sikerüljön a meccse?

Ma Boston-GSW szóval láthatjuk a 2 új embert Bogutot és Jacksont. Nem semmi páros a Bogut-Lee :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.14. 17:14:00

Hogyhogy 11perc 1 negyed most? Vagy csak én néztem el? MOst nézem a Lakers meccset és mintha mondták volna.
Eddig úgy tudtam 12p egy negyed,szóval most akkor nem értem mi van.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.03.14. 16:56:38

Ha Jennings marad, akkor jó kis hátvédpárost alkotnak majd Ellisszel, így valószínűleg több Bucks meccset nézek majd. GSW-nek, ha az anyagiakat nem nézzük jó lenne egy egészséges Bogut (főleg, hogy Andris ilyen gyengén teljesít), de olyat nem nagyon fognak kapni.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.14. 16:53:10

Ez a csere amit én pl nem tudok hova rakni!Igazából tipikus az a csere, ahol mindenki a szemetét akarja átlökni valahova :D
Ellis nálam túlértékelt ember, most megmutathatja, mert eddig a Warriorsban elment a bohóckodás, mert kb ezért van a GSW :D
De Jennings-szel ketten hátvéd poszton????Kéne még oda labda :lol:
Mint írtam én Udoht sajnálom a legjobban, abban az emberben van, idén meg is mutogatja oroszlánkörmeit!

Szóval szerintem ez mindkét félnek jó csere, persze Friscoban imádkozni kell, hogy Curry-Bogut egészséges legyen!De Jacksont ki kellett tenni, Bogut sokat sérült, kaptak egy Brownt Udoht meg Ellist...Hosszútván ebből lehet valamit a GSW-nél, Bucksnak viszont még szerintem Jenningset tovább kellene lökni valahova!

Anthony-ról nem tudom elképzelni, hogy már "lelépne"!Hozzáteszem NY-i szempontból én STAT-Meloból valakit cserélnék, 2 ilyen no defense embert nem bír el a csapat!Stoudmairenek viszont jelenleg nem túl magas az értéke!
De nem tudom elképzelni cserélik, ez NY logikus lépéseket ott nem kell nézni :D Majd elmondhatják milyen erős a keret, aztán lehet PO sem lesz??? vagy csak sima első körös söprés! :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.03.14. 13:30:02

Bob_Marley írta: McGee best of :
http://www.youtube.com/watch?v=1Pj4XzSMDFA
Nélküle nem lenne Shaqtin a fool sem :D
Egy ikon a pali :D
Kegyetlen a tag. Bár a Benny Hill zene hiányzik :D
csababarca írta: Pedig egy nagyon jó képességű játékos. Hihetetlen dolgokra volt képes,látványosan játszott mindig is.
Ez a kedvencem tőle, óriási.
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
Imádom, ahogy dob. Egyszerűen gyönyörű. Egyik legnagyobb comeback (ha nem a legnagyobb), és a végén is beleállt a triplába :) Kár, hogy a hát és egyéb sérülések tönkretették a karrierjét.
daffy írta:istenem...ez a westbrook még mindig egy agyatlan idióta. egy megnyert meccset passzolt le és még így is majdnem megvolt a végén a győzelem,de mind2 dobás kimaradt. a srácnak a képességeivel nagy gond nincs véleményem szerint,de fejben még nagyon "gyerek"
Összefoglalóban láttam, nagyon kemény volt. De Ibaka is mit hagyott ki... Egyébként azon kezdtem el gondolkodni, hogy egy olyan csapat, ahol Westbrook az "irányító" nyerhet-e bajnokságot.
Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba :D
http://www.nba.com/2012/news/03/13/warr ... index.html
Bogut-Jackson for Ellis-Kwame Brown és Udoh :D
Bucks-nak ez jó csere, de hogy a Warriors-nak miért érte meg... Bucks-ban összeállhat a Jennings - Ellis streetball kettős, bár szerintem Jennings-et cserélni fogják. Jackson-tól pedig végre megszabadultak. Warriors-nak robbantani kellett a Curry - Ellis kettőst, kaptak egy sérülékeny Bogut-ot, bár ha egészséges, akkor jól hangzik a Bogut - David Lee kettős. Viszont a két legjobb játékosuk bármikor megsérülhet, Curry-nek is hányszor volt sérült a bokája ebben a szezonban? 4x-5x?

Marc Berman of the New York Post writes: Anthony's discontent with the Knicks organization became so severe after Monday night's loss to the Bulls, he told a confidant he preferred to be traded before Thursday's trade deadline.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
daffy
Madridista

2012.03.14. 12:57:50

istenem...ez a westbrook még mindig egy agyatlan idióta. egy megnyert meccset passzolt le és még így is majdnem megvolt a végén a győzelem,de mind2 dobás kimaradt. a srácnak a képességeivel nagy gond nincs véleményem szerint,de fejben még nagyon "gyerek"
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.14. 12:38:07

Elviekben mikor állnak hadrendbe a friss szerzemények? Hány nap ilyenkor az átfutási idő :?:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Válasz küldése