Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
erre röviden csak ennyit:Bob_Marley írta:Ez azért kicsit rosszindulatúra sikeredett ígyozsimiki írta:Még csak most szólok hozzá, örültem nagyon a Boston ellen aratott győzelemnek, őket mindig élvezet megverve látni. Igaz,h idén a Lakers is majdnem akkora 0 lesz mint ők, szóval még sem annyira felhőtlen az öröm.
Azért még érdekel az idei szezon is, kíváncsian várom,h fog James betlizni a PO-ban.![]()
Majd holnap leírhatjuk mindkét csapatot, de egyenlőre hidd el a Celticsben több van mint a Lakersben![]()
Minket legalább nem szoktak kisöpörni![]()
De majd MR rádobok60at Bryant lesz a megmentő, ööö vagy nem![]()
És amúgy is segítettünk a Lakersnek, tőlük kikaptunk a Clipperst megvertük, így előrébb van a Lakers![]()
kanty írta:
Bob!
Tegnap írta, h a Lakers-Celtics olyan, mint a Barca-Real, ezzel egyet is értek. De, akkor a Lakers a Barca.![]()
Kb...de hát róla lehetett tudni, hogy ilyen. Nem lepődnék meg nagyon, ha Melot elcserélnék, bár talán kicsit túl gyors lenne, meg az új edzővel talán be kellene még próbálni, eléggé korrektül van összerakva a keret, ki lehetne ebből hozni sok mindent. Csak hát sem Melo, sem Amare nem tud védekezni, egy kezdőben ez sok. Igazából Amaret el kellene sztem cserélni, csak kinek kell? Elférhet a Lakersben, úgy hírlik ők több embert akarnak kapni Gasolért, aki a Bullshoz mehet, egy 3. csapat bevonásávalBob_Marley írta:Twitter hatalmaTocy írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -lemondott
D'Antoni off...
Fenébe Bob, megelőztél![]()
Azért pörögnek az események rendesen kerek 24 óra van hátra a trade deadline-ig
"JR Smith leigazolása is balul sült el, mivel a kevés játéklehetőségtől már most behisztizett a dobóhátvéd, ezt sem tudta kezelni az egykoron Phoenix-ben befutó tréner."
Így jársz ha kínai bóvlit vásárolsz
ideje volt,az utóbbi időben csak az erőlködés ment minden meccsen.Tocy írta: D'Antoni off...
Twitter hatalmaTocy írta:http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... -lemondott
D'Antoni off...
Fenébe Bob, megelőztél
Ez azért kicsit rosszindulatúra sikeredett ígyozsimiki írta:Még csak most szólok hozzá, örültem nagyon a Boston ellen aratott győzelemnek, őket mindig élvezet megverve látni. Igaz,h idén a Lakers is majdnem akkora 0 lesz mint ők, szóval még sem annyira felhőtlen az öröm.
Azért még érdekel az idei szezon is, kíváncsian várom,h fog James betlizni a PO-ban.
Sztem Irving simán lehet FP, Rubio meg nekem egy fiatalabb Nash lehet később...Eazzy írta:Engem nem igen nyűgözött le egyik újonc sem, úgy isten igazán egy nagyon domináns sincs köztük, aki olyan hatalmas FP lenne valamikor.
Saját házunk táján egyébként szerintem pozitívabban jöttünk ki az újoncokból, mint várható lett volna. Vucevic olyan ésszel rendelkezik ehhez a játékhoz, ami szerintem eléggé kivételes centerré teheti 2-3 éven belül, ráadásul nem kell mondanom mennyire hiányposzt. Lavoy Allen pedig szépen mutatkozott be, azóta azért volt jónéhány rookie butasága, de azok kinőhetőek, backupnak, vagy cserealapnak később teljesen korrekt.
ÖÖÖ te most lekopiztad a hsz-m ????Scooby Bent Bwoy írta:Nálam Faried az első újoncok között. Nagyon jól pattanózik, zsákolásai tetszenek, de a védekezése elég gyenge és nem túl jó dobó.
Rubio játéka a Barcában nem tetszett, mindig olyan kapkodva játszott (legalább is amikor láttam), de most szívesen nézem a játékát a gólpasszai miatt, meg nagyon jó irányítóvá érett.
Igazából Irving és Rubio futhatnak be nagyon szép karriert.
Biyombo még akit kiemelnék, belőle is lehet egy egész jó játékos.
A többiek (Walker, Williams, Knight, Fredette) a várakozásnak megfelelően teljesítenek.
Isaiah Thomas, akit bírok még, ráadásul ő utolsóként kelt el, ahhoz képest a kezdőbe verekedte magát.
Legnagyobb csalódás talán Jan Vesely.
Kegyetlen a tag. Bár a Benny Hill zene hiányzikBob_Marley írta: McGee best of :
http://www.youtube.com/watch?v=1Pj4XzSMDFA
Nélküle nem lenne Shaqtin a fool sem
Egy ikon a pali![]()
Imádom, ahogy dob. Egyszerűen gyönyörű. Egyik legnagyobb comeback (ha nem a legnagyobb), és a végén is beleállt a triplábacsababarca írta: Pedig egy nagyon jó képességű játékos. Hihetetlen dolgokra volt képes,látványosan játszott mindig is.
Ez a kedvencem tőle, óriási.
http://www.youtube.com/watch?v=nfurCV1FDpM
Összefoglalóban láttam, nagyon kemény volt. De Ibaka is mit hagyott ki... Egyébként azon kezdtem el gondolkodni, hogy egy olyan csapat, ahol Westbrook az "irányító" nyerhet-e bajnokságot.daffy írta:istenem...ez a westbrook még mindig egy agyatlan idióta. egy megnyert meccset passzolt le és még így is majdnem megvolt a végén a győzelem,de mind2 dobás kimaradt. a srácnak a képességeivel nagy gond nincs véleményem szerint,de fejben még nagyon "gyerek"
Bucks-nak ez jó csere, de hogy a Warriors-nak miért érte meg... Bucks-ban összeállhat a Jennings - Ellis streetball kettős, bár szerintem Jennings-et cserélni fogják. Jackson-tól pedig végre megszabadultak. Warriors-nak robbantani kellett a Curry - Ellis kettőst, kaptak egy sérülékeny Bogut-ot, bár ha egészséges, akkor jól hangzik a Bogut - David Lee kettős. Viszont a két legjobb játékosuk bármikor megsérülhet, Curry-nek is hányszor volt sérült a bokája ebben a szezonban? 4x-5x?Bob_Marley írta:Na robbant az első bomba
http://www.nba.com/2012/news/03/13/warr ... index.html
Bogut-Jackson for Ellis-Kwame Brown és Udoh