antiimperialista írta:jelwaz írta:antiimperialista írta:Ha Görbicz Anita jó formában játszik, senki nem fogja tudni megállítani a csajokat!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Nem rajta múlik!
Nagyon nem akarok veszekedni Veled, de a lányok sokszor azért kaptak/estek ki, mert amikor jött egy hullámvölgy, senki nem mert vállalkozni, senki nem tudta a hátára venni a csapatot. Ehhez az a vagányság, kreativitás kell, ami benne megvan. Olyan dolgokat tud húzni, amik teljesen váratlanok, és amikre más (nemcsak Magyarországon, a világon sem) nem képes. Minden csapatnak szüksége van egy vezérre, itt kivételes tehetsége alapján ő lehet az.
Persze a csapat összes tagjára fontos szerep hárul, de a kritikus pillanatokban Görbiczen lesz a felelősség. Mostanában hál'istennek jól játszik...
Ebben nagyon sok igazság van, DE... Görbicz vagánysága miatt fáztunk már rá nem egyszer! Nem elég felelősségteljes! Ez abban nyílvánul meg, amikor egy meccsen nem egyszer felelőtlenül ellövi a labdát! Ráadásul ez olyan mentalitásbeli dolog is, ami a szurkolókon is megmutatkozik! Voltam kinn az EB-n a magyar-dánon, ott amikor vezettünk hallani lehetett a magyar drukkereket, vesztésre álltunk

HATALMAS KUSS

Bezzeg közel 20 dán drukker simán végig drukkolta a meccset és túlordíbált 4480 nézőt

És sztem a játékosink is ilyenek, amíg megy, addig jó, ha nem akkor meg inkább lemennének! Igazán már csak egy vezéregyénisege van ennek a válogatottnak: Pálinger! Meg még Kulcsár... volt! Úgyhogy én most Németh Nadrás helyében a csapatra helyeném a hangsúlyt! Persze ne értsetek félre: HAJRÁ MAGYAROK!