Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nem Pálinger áll a kapuban sokkal szorosabb! Ráadásul elég érthetetlen volt a taktikájuk: hagyták lőni az átlövőket és később sem változtattak!HAnonymus írta:Na ezt a mai meccset kritizáljátok meg!![]()
Szép volt csajoook!!!!
A fiatalítással én is tisztában vagyok, de szerintem jók az újak is.Badi írta:Egyrészt baromi erős a csoport, másrészt fiatalításon esett át a válogatott...több sztár (pl. Radulovic, Kulcsár) különböző okot miatt már nincsenek a csapatnál...
Pálinger nagyon sokat lendít a jó teljesítményével a csapaton, de nem tud gólt lőni, gólpasszokat adni!jelwaz írta:Ebben nagyon sok igazság van, DE... Görbicz vagánysága miatt fáztunk már rá nem egyszer! Nem elég felelősségteljes! Ez abban nyílvánul meg, amikor egy meccsen nem egyszer felelőtlenül ellövi a labdát! Ráadásul ez olyan mentalitásbeli dolog is, ami a szurkolókon is megmutatkozik! Voltam kinn az EB-n a magyar-dánon, ott amikor vezettünk hallani lehetett a magyar drukkereket, vesztésre álltunkHATALMAS KUSS
Bezzeg közel 20 dán drukker simán végig drukkolta a meccset és túlordíbált 4480 nézőt
És sztem a játékosink is ilyenek, amíg megy, addig jó, ha nem akkor meg inkább lemennének! Igazán már csak egy vezéregyénisege van ennek a válogatottnak: Pálinger! Meg még Kulcsár... volt! Úgyhogy én most Németh Nadrás helyében a csapatra helyeném a hangsúlyt! Persze ne értsetek félre: HAJRÁ MAGYAROK!
Ebben nagyon sok igazság van, DE... Görbicz vagánysága miatt fáztunk már rá nem egyszer! Nem elég felelősségteljes! Ez abban nyílvánul meg, amikor egy meccsen nem egyszer felelőtlenül ellövi a labdát! Ráadásul ez olyan mentalitásbeli dolog is, ami a szurkolókon is megmutatkozik! Voltam kinn az EB-n a magyar-dánon, ott amikor vezettünk hallani lehetett a magyar drukkereket, vesztésre álltunkantiimperialista írta:Nagyon nem akarok veszekedni Veled, de a lányok sokszor azért kaptak/estek ki, mert amikor jött egy hullámvölgy, senki nem mert vállalkozni, senki nem tudta a hátára venni a csapatot. Ehhez az a vagányság, kreativitás kell, ami benne megvan. Olyan dolgokat tud húzni, amik teljesen váratlanok, és amikre más (nemcsak Magyarországon, a világon sem) nem képes. Minden csapatnak szüksége van egy vezérre, itt kivételes tehetsége alapján ő lehet az.jelwaz írta:Nem rajta múlik!antiimperialista írta:Ha Görbicz Anita jó formában játszik, senki nem fogja tudni megállítani a csajokat!
HAJRÁ MAGYAROK!!!
Persze a csapat összes tagjára fontos szerep hárul, de a kritikus pillanatokban Görbiczen lesz a felelősség. Mostanában hál'istennek jól játszik...
Majdnem, 42-35 lett ami hatalmas meglepetés de a lényeg a lényeg h a szlovének nyertek szép volt csajok csak így tovább.visca el barca írta:ahhoz képest h a csoportunkbol mindenki del-koreatol és a norvegoktol parazik, tegnap a a szlovénok ha joltom' akkor 2 gollal verték a koreaiakat![]()
és sztem nem ez a torna utolso meglepetése....
Nagyon nem akarok veszekedni Veled, de a lányok sokszor azért kaptak/estek ki, mert amikor jött egy hullámvölgy, senki nem mert vállalkozni, senki nem tudta a hátára venni a csapatot. Ehhez az a vagányság, kreativitás kell, ami benne megvan. Olyan dolgokat tud húzni, amik teljesen váratlanok, és amikre más (nemcsak Magyarországon, a világon sem) nem képes. Minden csapatnak szüksége van egy vezérre, itt kivételes tehetsége alapján ő lehet az.jelwaz írta:Nem rajta múlik!antiimperialista írta:Ha Görbicz Anita jó formában játszik, senki nem fogja tudni megállítani a csajokat!
HAJRÁ MAGYAROK!!!