Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főleg amióta Domenicalli a csapatfőnök.samy85 írta:Hát én ugye ferrari szurker vok a formula 1 világában, de ennyi erővel ki is szálhatna az olasz istálló... évek óta 1 nagy 0 a eljesítményük
Mezei Danitól már rosszul vagyok, nekem teljesen antipatikus az ember. Hülyeségeket is beszél (107%-os szabály Webber ráfutásos balesete miatt, félrefordított rádióüzenet), plusz még a leggyorsabb kör visszajátszásába is belepofázott. Szerintem Wébernek van már annyi rutinja, hogy elment volna kommentátornak, szakkommentátornak pedig jöhetett volna Walter Csaba.ab1daL írta:Mondjuk ha Mezei Dani nem mondta el ma 26x, hogy jajj de nagyon gyenge ez a Ferrari akkor egyszer se... Remélem összekapja magát a csapat mert ez így kínkeserves lesz.
Ezt úgy értettem hogy tavaly sem volt épp gyors a ferrari(sok sansza futamgyőzelemre nem volt) Massa hozta a szokásos semmi eredményét amit tudott az autó Alonsotól meg néha láttunk valamit próbálkozott csodát tenni és ennyi volt a ferrari most megint ez lett volna ha nem csúszik ki Alo...így most ő is ott van Massa környékén...nem baj holnap megmutatja most felidegesítette magát és holnap 2× olyan gyors leszS.Agüero írta: Miért, mi volt tavaly?![]()
Alo nem hogy a 10-be fért volna be, de sztem még Rosberget is meg tudta volna előzni.
Úgy látszik beigazolódik az amit mondtak, h nem lesz már RedBull hatalom, és ez egy izgalmas szezon lesz. Örülök, h a Mercedes is felzárkózott már.![]()
Hami 1. hely! Nagyot ment ma, grat neki, és persze Grosjeannak, el sem hittem, h dobogóra fért!![]()
Miért, mi volt tavaly?krumplibogár írta:Ferrari szempontból ez tragédia volt.Úgy látszik az lesz mint tavaly...Alonsoért kár azért ő a 10-be befért volna...
A Mercedest és Hamiltont viszont öröm elől látni
Kovalainené tényleg ötletes, Kimié picit csalódás számomra, nem vitték túlzásba a dizájnt, de nekem Sennáé tetszik nagyon, bár az övé mindig kedvencem volt, talán Ayrton miatt..Scooby Bent Bwoy írta:2012-es sisak mustra:
http://www.vezess.hu/forma1/bukosisakdi ... yre/35923/
Nálam egyértelműen Kovalainené a favorit, ami csak erre a futamra készült az is, meg a zöld-fehér is. Utána talán Kamui sisakja. Ami legkevésbé tetszik az Buttoné, a négy Red Bullos sisak elég unalmas, egyedül Vettelé tetszik, igaz ő gyakran változtatja.
Milyen csalásról beszélsz???leomessi7 írta:Én úgy tudom ( nem 100%) hogy be lesz tiltva és megmarad a kers+nyitható hátsó szárny...S.Agüero írta:Most jut eszembe...
A befújt diffúzor most már be lesz tiltva?
Plusz kers és nyitható hátsó szárny továbbra is lesz?
És rem nem lesz csalás mint tavaly a RedBull részéről...
Go Alonso
Én úgy tudom ( nem 100%) hogy be lesz tiltva és megmarad a kers+nyitható hátsó szárny...S.Agüero írta:Most jut eszembe...
A befújt diffúzor most már be lesz tiltva?
Plusz kers és nyitható hátsó szárny továbbra is lesz?