Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Annyit fűznék hozzá, hogy a Tesco és a többi külföldi áruházlánc sosem járt élen a magyar áruk promotálásában itthon, gondolok a tejfelvásárlási botrányra és hasonlókra...Tim írta:Mutatnék egy képet én is,fejtsük meg együtt.
én imádom a pick szalámit,de nem vásárolom meg,mert az ára visszatart. inkább megveszem a kapuvári sonkát a maga 2100ft/kg-mos árávalmessideco írta:Lehet egy részt a patriotizmus is. Szegedi, Pick, én is az vagyok, de vagány. Ezzel elérik a márkahűséget, ami az egyik legerősebb fogás. És akkor már az ár nem fog annyira számítani.
gondolom az a 2 dkg különbség az tömény arany lehet,különben nincs normális magyarázat.Tim írta:Mutatnék egy képet én is,fejtsük meg együtt.
A bal oldali kép a szegedi teszkóban készült:Pick szalámi 40 dkg=2349 ft.
A jobb oldali a müncheni nettoban készült:Pick szalámi 38 dkg=3,99€=1156ft.
Vajon mi lehet ennek az oka? Az áfa nem,annak ellenére hogy nálunk 27%,a gazdasági tévúton járó németeknél pedig 7%..
Talán ez eltérő átlagfizetésekhez igazították az árat?

ennek van egy jobb,magyarosított változata.Ott Moldávia Mordor néven futsjd írta:Románia jellemzése igencsak találóra sikeredettFtcSikiHun írta:milyen igaz...![]()
Románia jellemzése igencsak találóra sikeredettFtcSikiHun írta:milyen igaz...

nekem semmi gond nincs vele.TT írta:jó nálatok a sport1? nekem tegnap óta nem jön be..
Persze hétvégére én is kiveszem.Sanama írta:
Viszont a szemednek nem túl jó,ha 1hónapig "van benne valami" folyamatosan. Biztos megcsinálják,hogy minimális zavart okozzon,de akkor sem pihen a szemed.
Én olyanról hallottam,hogy eldobható kontaktlencse. Szerintem az a legpraktikusabb. Reggel felteszed, este kidobod a kukába.

Viszont a szemednek nem túl jó,ha 1hónapig "van benne valami" folyamatosan. Biztos megcsinálják,hogy minimális zavart okozzon,de akkor sem pihen a szemed.Tdavid írta:Én most lesz 1 éve hogy lencsés lettem.Primitive írta:Szeretnék kontaktlencsét kipróbálni. Kb. már 15 éve viselek szemüveget, és úgy döntöttem, hogy kipróbálnám a lencsét is.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mikre kell odafigyeljek, vagy hol érdemes csináltatni. Ár/érték arányban jó legyen.
Még valami sötét szemem van, abból lehet valami világosat "csinálni", vagy át fog ütni az eredeti szín?
Nem tudom felétek van e Optic World.Én bennük bízok.
Először el kellet menni próbalencséért.Akkor egy doki meg is vizsgálta a szemem, majd betanították hogy kell kivenni illetve betenni a lencsét.
Meg ott el is mondják hogy mire kell odafigyelni vele kapcsolatba.
Amúgy én a Biofinity lencsékre esküszöm.Nagyon nagy előnye hogy lehet benne aludni így akár 1 hónapig folyamatosan fent lehet.Ezeknek az ára 12.000 Ft 3 hónapra.
Viszont a szemed színét nem nagyon hiszem hogy befolyásolnál.De ezt már nem igazán tudom.
Én most lesz 1 éve hogy lencsés lettem.Primitive írta:Szeretnék kontaktlencsét kipróbálni. Kb. már 15 éve viselek szemüveget, és úgy döntöttem, hogy kipróbálnám a lencsét is.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy mikre kell odafigyeljek, vagy hol érdemes csináltatni. Ár/érték arányban jó legyen.
Még valami sötét szemem van, abból lehet valami világosat "csinálni", vagy át fog ütni az eredeti szín?

próbalencse? unokatesómnak ingyenes volt,1 hónapig jó és kiderül,hogy mennyire bírod.Primitive írta:Szeretnék kontaktlencsét kipróbálni. Kb. már 15 éve viselek szemüveget, és úgy döntöttem, hogy kipróbálnám a lencsét is.