Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ha jól tudom, akkor ha gyengébb a kp-d és mindketten kontráztok akkor te kapsz kontrát.szszabolcs19 írta:Aki online van, attól pls nagyon gyors választ!:)
A mai bajnokimon pic-elni fogok, ezért a kp-ém olyan erős lesz, mint az ellenfelemé. (Középszerű-)
Viszint az ellenfelem az biztosan ellentámadásos taktikát fog alkalmazni, ami ugye akkor hatásos, ha én birtokolnék jobban!
Azon gondolkoztam, hogy ha legyengíteném a KP-mat mondjuk 1 szinttel, és én is ellentámadást csinűálnék, akkor ezzel kereztbehúznám az ő taktikáját????????????????????????????
Mi a véleményetek? Illetve mennyire gyengítsem a középpályámat?
PLS gyorsan:P
THx!!!
@MessiFan91: Sajnálom, hogy nem jött össze az X, bár szerintem benne lehett volna, de van így sajnos:S Kitartást!!!:) Jó kis játék ez!:)
Üdv: Szab
Köszönöm, megpróbálom ezt, csak egy baj va:szszabolcs19 írta:Én még nem alkalmaztam a kreatív játékot, így nem is tudom, hogy mennyi értelme lenne holnap neked ezzel.MessiFan91 írta:Lemaradtam róla, nem voltam fenn mikro lejárt a licit.szszabolcs19 írta:
Most viszont szurkolok a válogatottnak a skótok ellen.
Ja és csodára várok, hátha sikerül holnap nyernem
Ja igen:
A csapatom azonosítója: 882598
A holnapi meccsemen hogy lehetne esélyem legalább döntetlenre?
7 speces játékossal és kreatív játékkal lenne esélyem?
Viszont az ellenfeled jobb oldali védelme gyatra és a bal oldali támadása az erősebb!
Így azt javaslom, hogy a védelmed jobb oldalára fordíts több "figyelmet" és a bal oldali támadásod legyen most a magasabb!!!!!!!
Ja, és ha tudod hozni azt a középpályát, amit az uccsó meccsen produkáltál, az jó lenne! Vagy akár jobbat is, de majd meglátod.
By
Én még nem alkalmaztam a kreatív játékot, így nem is tudom, hogy mennyi értelme lenne holnap neked ezzel.MessiFan91 írta:Lemaradtam róla, nem voltam fenn mikro lejárt a licit.szszabolcs19 írta:
Most viszont szurkolok a válogatottnak a skótok ellen.
Ja és csodára várok, hátha sikerül holnap nyernem
Ja igen:
A csapatom azonosítója: 882598
A holnapi meccsemen hogy lehetne esélyem legalább döntetlenre?
7 speces játékossal és kreatív játékkal lenne esélyem?
Lemaradtam róla, nem voltam fenn mikro lejárt a licit.szszabolcs19 írta:@MessiFan91:
Sajnálom, hogy nem sikerült megvenni a szélsőmet:S De öröm az ürömben, hogy 45 helyett 60 millába sikerült eladnom és a védőmet is elvitték tegnap:)
Nálam nem kiegészítő lesz, lesz ő kezdő is, ha sikerül megvennem.szszabolcs19 írta:Köszi! Kiegészítőnek/beugrónak, ha lesérül vki akkor tökéletes!:) A védő nem érdekel?:P Grátisz:DMessiFan91 írta:A szélsőre licitáltamszszabolcs19 írta:Elég jutányos áron eladó egy védőm és egy szélső támadóm!
Catalonia Football Club (1997442)
Köszi! Kiegészítőnek/beugrónak, ha lesérül vki akkor tökéletes!:) A védő nem érdekel?:P Grátisz:DMessiFan91 írta:A szélsőre licitáltamszszabolcs19 írta:Elég jutányos áron eladó egy védőm és egy szélső támadóm!
A szélsőre licitáltamszszabolcs19 írta:Elég jutányos áron eladó egy védőm és egy szélső támadóm!
MichaaBee írta: szszabolcs19 (1997442)
Én is csatlakoznék, és van 2 kreditem!
Az enyém is hasonlóan sikerült. 1-2 helyzet és ugyanennyi gól. 2-1-re behúztam, a Foxtrick nagyjából 33%-ot adott mind a 3 végeredményre. Kicsit könnyebb meccsre számítottam, de a lényeg a továbbjutás. A következő ellenfelem támadása kicsivel jobb, mint az enyém, de nálam van a hazai pálya előnye és hogy lazázni fogok a hétvégén, így brutálisan erős kp-m lesz majd. A gyík csatárjaim is szombaton játszanak majd, úgyhogy minden adott egy 6. körre. Remélem sikerül a továbbjutás.szszabolcs19 írta:Nehéz szülés volt, de végül 4-3-ra győztem a kupában és ezzel először bejutotam az 5. fordulóba:)
Azért 4-1-ről 4-3-ra lehozni a meccset... majdnem szétizgultam magam:DDD
Nektek hogy sikerült?
Én támogató vagyok és nyitok is szívesen eurobarcás privát ligát, de remélem azzal tisztában van mindenki, hogy nemtámogatóknak is 2 kreditbe kerül a részvétel. Szóval ha összeverődünk legalább négyen, akik vagy támogatók, vagy rendelkeznek legalább 2 kredittel, akkor csaphatjuk a ligát.Barcaman1993 írta:Vki támogató itt a fórumon? Lehet érdemes lenne nyitni egy privát ligát, aztán csapkodnánk egymást.