Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mindegyiket nagy kedvenc. Ska-P koncertre pedig nagyon elmentem volna, Ska-Pécsen voltam már (Ska-P Tribute Band), az is ütős, de még sok magyar csapat van, ami jó.Rinku írta:Srácok, skaval hogy álltok?Én nagyon szeretem, olyanokat lehet a ska zenékre táncolni!
A Pannonia Allstar Ska Orchestra /PASO/ Hegyalján mindig jó bulit csinál, igazi fesztiválra való együttesek a ska bandák!
Kingston Cruisers - Rockin' It Right
PASO - Budapest
PASO - Mo'Fyah
PASO - Tell Me Why
Skafunderz - Move It
Skafunderz - Szép emlék
Na és a végére egy érdekes fúzió:
Ska-P - Niño Soldado
Ska-P - La Estampida
Ska-P - Mis Colegas
Ska-P - Intifada
Ej, de kár!detabarca írta:...
Óóó, appa! Sajnálom hogy el kell keserítselek -minden téren egyezik a zenei ízlésünk barátom- , de őket már aligha fogod élőben hallani. Kedvenc bandám 2008as megújulása után még két évig turnézott és koncertezett, többek között a 2010-es Szigeten (fergeteges hangulatot keltve, többek szerint a legjobb koncert volt), de 2011-ben már csak egy februári Sevillai koncertjük volt...Rinku írta: Én nagyon kedvelem a Ska-P-t, remélem mihamarabb eljutok majd egy koncertjükre, baromi jó hangulatot csinálnak, ahogy hallottam és látom a koncertfelvételeken!
Sajnos nem hiszem, hogy el tudok majd menni. Már félig sírós állapotban vagyok, hogy nincs most pénzem rá...LM10 írta:Ti tudtátok, hogy Rise Against koncert lesz a Petőfi csarnokban hétfőn?Van aki megy innét, vagy tudna még jegyet szerezni?
ne idegesíts..LM10 írta:Ti tudtátok, hogy Rise Against koncert lesz a Petőfi csarnokban hétfőn?Van aki megy innét, vagy tudna még jegyet szerezni?
Váááá én is , én isLM10 írta:Ti tudtátok, hogy Rise Against koncert lesz a Petőfi csarnokban hétfőn?Van aki megy innét, vagy tudna még jegyet szerezni?
Biztos lesz közöttük jó, főleg Furáé tuti hatalmas lesz.ferninho írta:
de 9 előadó már fix volt ,azokat még nem hallhattad, amik felkerültek az csak a 10. lesz. kétlem hogy majd nem fog odaszabni
de 9 előadó már fix volt ,azokat még nem hallhattad, amik felkerültek az csak a 10. lesz. kétlem hogy majd nem fog odaszabniScooby Bent Bwoy írta:Ez nekem is tervben van.Zaen írta:Én szoktam menni ilyenekre, de ez a Pilvaker nem igazán fogott meg.
Akkor már sokkal inkább ez:
http://www.hiphop.hu/index.php?pg=event_content_7090
Pilvaker zenékbe belehallgattam, nem túl erős a felhozatal, talán 3 hallgatható Kali MC, Illegál és SzóSzólók, de nem fogott meg egyik se.
Egyébként MP nyerte a szavazást...
Ez nekem is tervben van.Zaen írta:Én szoktam menni ilyenekre, de ez a Pilvaker nem igazán fogott meg.
Akkor már sokkal inkább ez:
http://www.hiphop.hu/index.php?pg=event_content_7090
Hát akkor erről lecsúsztunk...Game90 írta:Van jegyetek Slither-rel? Mert Akkezdet-ék most írták ki fb-ra:Eazzy írta:Pilvakerre ki gyün?
Akkor eljött a nap... 9kor kapunyitás. Nincs a helyszínen jegy, 10 napja elfogyott... holnap este leadja az Mr2, lesz órás összefoglaló az M2-n is, és profi felvételek lesznek felvtöltve a youtube-ra is kicsit később...
Epic fail.Slither írta:OFF: WTF!!! Mi ez a DisneyCsatornás háttér a a hip-hop.hu-n?!![]()
Van jegyetek Slither-rel? Mert Akkezdet-ék most írták ki fb-ra:Eazzy írta:Pilvakerre ki gyün?
Én szoktam menni ilyenekre, de ez a Pilvaker nem igazán fogott meg.lui1698 írta:Én mennék szívesen, de túlságosan is messze lakok, meg időm se nagyon, pedig tuti jó lesz.Eazzy írta:Ahhoz képest, hogy mennyi hiphop arc van, meg linkelgettétek is a promókat hozzá, mégsem ugrasztja nagyon népet a dolog...kár
Phamily Guy - Akkezdet Phiai
http://www.youtube.com/watch?v=MustGD9gRtA
![]()