Bob_Marley írta:Ha valaki utánajárt jelen esetben mint én is, akkor szerintem evidens, hogy akik esetleg nem annyira ismerik a játékot vagy a játékosokat stb, azok ne legyenek hátrányban!Mert szerintem a tudás nem privilégium.
Ha zavart akkor elnézést, a jövőre nézve mindenkinek fontos általános info volt szerintem, s nem is nagyon került eddig szóba!
De túltárgyaltuk!
És amúgy sem jó

Na én is még hozzászólnék ehhez a témához. Először is, az előző kommentemet ne vedd komolyan, csak poénkodtam. Engem sem zavar, hogy megosztottad. Főleg így, hogy én is úgy vagyok mint Slither, a lényegi dolgokat már elintéztem, már csak 1-2 simítás maradt.
Az érveiddel viszont nem értek egyet. Az oké, hogy ez egy baráti liga, szal jót el lehet beszélgetni a dolgokról, az egymással szembeni tisztelet és korrektség is alap szerintem, viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy még mindig egymás ellen játszunk.

Ez nem egy ügyességi játék, ahol az számít, hogy ki jobb valamiben. Itt van egy bizonyos szerencse faktor, de onnantól csak is az dönt, hogy ki mennyi munkát tesz bele a dologba és hogy gondolkodik. Alapvetően magamat finoman szólva sem tartom egy irigy embernek, más játékokban nagyon szívesen szoktam segíteni másoknak és itt is segítek ha kell. Viszont vannak olyan infók, amiket ha kiadsz, akkor gyakorlatilag a saját munkádat tetted tönkre. Mondok egy példát: Elkezdtem tárgyalni Tony Parkerről. Slither megtudta ezt, tisztában volt vele, hogy miért kell nekem, rám licitált és el is vitte. Az alapján amit mondasz én akkor nem lettem volna önző, ha mielőtt licitálok rá, bejelntem itt fórumon, hogy vigye mindenki Tony Parkert, mert a rájátszás egyik legértékesebb játékosa lesz. Ebben az esetben nyilván esélyem sem lett volna elvinni, de Slithernek sem. Innentől kezdve mindenki döntse el, hogy ez önzetlenség, vagy hülyeség lett-e volna.

De egyébként teljesen értem a gondolat menetedet, mert totál máshonnan közelítjük meg a dolgot. Neked ez most kb olyan, mintha egy átigazolási pletykát osztottál volna meg, mert olvasgattál különböző oldalakat, találtál egy ilyen infót, bemásoltad. Teljesen jó. Viszont ez az én szemszögemből úgy néz ki, hogy gondolkodtam rajta, hogy hogy és mit kéne majd csinálni később. Beugrott, hogy a lejátszott meccsek számának adott esetben nagy szerepe lehet. Kerestem egy menetrendet és egyenként kigyűjtögettem, hogy melyik csapatnak hány meccse van. Szal ha ezt én, vagy Slither osztja meg,(és nem csak utal rá, hogy tessék ennek utána nézni) akkor mi nem egy linket dobunk be ide a fórumba, hanem egy olyan versenyelőnytől szabadítjuk meg magunkat, amiért x órát melóztunk előtte.(Ezért nem gondolom én önzőségnek ezt)
Kb. ennyi, majd még lehet eszembe jut valami. Sry, kicsit megint sokat írtam, de jellemző rám, hogy 3 mondatban összefoglalás helyett szeretek 13 mondatot írni egy adott dologról.

Jah és még1*, nem haragszom senkire, meg nem is bánom, hogy bemásoltad, csak a saját álláspontomat/pontunkat szerettem volna megvédeni.
u.i.: Ha már kikerült a cucc, akkor
mindenki figyelmébe ajánlom, nehogy valaki átsikoljon felette. Az a táblázat, ami kikerült, az
nekünk nem jó! Akit érdekel és érint, annak tessék átnézni a dolgokat.:DD
szerk: Jah és Bob, ha már itt vagyunk, egy tanács neked(de tényleg csak tanács, nehogy valamiért megsértődj), amit már Slither is pedzegetett. Ez NEM NBA, ez fantasy game. Kicsit állítsd át az agyad arra, hogy itt nem emberek vannak, hanem számok. Próbálj meg ebben gondolkodni és akkor sokkal tisztábbak lesznek a dolgok neked is. Nem lényeges, hogy igazából kit szeretsz. Igazából ki, hogy játszik. Ha az általatok leghülyébb játékosnak tartott McGee egyszer olyan számokat hoz majd, mint James és PO szempontjából jobb csapatban lesz, én 5mp gondolkodás után oda fogom adni James-t érte. Szal érted. Nem a játékban van a hiba, hogy 1-2 ember mást ér, mint amire te tartod, hanem abban, hogy úgy gondolod, hogy sok köze van ennek a játéknak a valós értékekhez. Nézz meccseket csak az élvezet kedvéért és nézz statisztikákat a játék kedvéért. A kettőt ne keverd össze és akkor te sem fogsz.