Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egyébként jól sejtem, h Kolozsváron sem tolerálnák jól, hogy két különböző helyi csapatnak szurkol?messideco írta:Nem szereti a Barcát és a Chelseat![]()
Meleg leheletet a tarkóján és erős nyomást a végbelébenmessideco írta:Szerintetek az ilyen szurkoló mit érez?
Mindenben tényleg nem ők a felelősek, de ami őket érinti, abban nyakig sárosak voltak mindig is. Naivak se legyünk, hogy az USA nem fogja érvényesíteni nagyhatalmi/gazdasági érdekeit, csak azért, mert hiányzik a casus belli, meg azt se higgyük már el, hogy a demokrácia terjesztéséért öletik meg az embereiket. A háborúkat 100%ban gazdasági és hatalmi érdekek motiválták, most sincs ez másképpmessideco írta:Off: na ezért tartom sz. filmnek a Ryan közlegény megmentését.
ON: összeesküvés-elméletek mindig is léteznek, léteztek. Nagy divat lett az Usa-t szidni mindenért, teszem hozzá egy bizonyos szintig igaz is. De azért mindenben szerintem nem a kormány, Cia, , zsidók a felelősek úgy érzem...
Igen, ha mindenért őket okolod az összeesküvés elmélet, de itt senki sem azt tette, én sem okolom az USA-t mindenért, viszont tényekre alapozva mondhatom, hogy a mai világ legromlottabb birodalma ( szoros versenyben másokkal)messideco írta:Off: na ezért tartom sz. filmnek a Ryan közlegény megmentését.
ON: összeesküvés-elméletek mindig is léteznek, léteztek. Nagy divat lett az Usa-t szidni mindenért, teszem hozzá egy bizonyos szintig igaz is. De azért mindenben szerintem nem a kormány, Cia, , zsidók a felelősek úgy érzem...
Nem csak Pearlnél, az első vh-ban is elsüllyesztették azok a németek a Louisana-t... Az sem szándékos kiprovokálása volt a belépésnek, még véletlenül sem... Pearlről meg tök egyértelmű, hogy tudtak mindent, hagyták veszni az embereiket és a hajóikat, ennyit megért.csababarca írta:vicces így utólag valamilyen szinten az egész,hogy hogy manipuláltak mindenkit...és hányszor megcsinálták már ezt a történelem folyamán..(pl. pearl-nél.)
Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz most majd Ugandával,ahol kőolajat találtak,és már most vannak elég érdekes fejlemények az ügyben.
pár évet adok és ott is szükség lesz a "rend helyreállítására" amerikai részről.
Egyébként annyit kell még megnézni, h ki a legfőbb támogatója Ugandának és nem lesz nehéz kitalálni Kína . Nem hiába nem tetszik ez az USA-nak és hoznak vmi semmi dolgot elő amiért lehet odamenni.csababarca írta:őőő,próbáltam jóindulatú lenni...Rinku írta:csababarca: kedves Tőled, hogy úgy gondolod, hogy ehhez évek kellenek. Novemberre már támaszpontuk lesz ott...reálisabb az ősz.
az a vicces,hogy most lett nekik "ellenszenves" ez a Joseph Kony,pedig nyilván nem pár hete kezdte el ezt csinálni. de most kiderült,hogy van valami a föld alatt,aztán kell alibi..
őőő,próbáltam jóindulatú lenni...Rinku írta:A gleiwitzi rádiótorony- és a mukdeni incidens gondolom mond nektek valamit. Ugyanaz a szisztéma, csak 60 év elteltével. Semmi más.
csababarca: kedves Tőled, hogy úgy gondolod, hogy ehhez évek kellenek. Novemberre már támaszpontuk lesz ott...
Hát az a KONY videó is...Érdekes,hogy mikor lett ebből nemzetközi összefogó-akció.csababarca írta:vicces így utólag valamilyen szinten az egész,hogy hogy manipuláltak mindenkit...és hányszor megcsinálták már ezt a történelem folyamán..(pl. pearl-nél.)
Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz most majd Ugandával,ahol kőolajat találtak,és már most vannak elég érdekes fejlemények az ügyben.
pár évet adok és ott is szükség lesz a "rend helyreállítására" amerikai részről.
Ja és amiről senki nem beszél,hogy "összedőlt" egy harmadik épület is aznap, csak az el van hallgatva.(wtc 7 )Kalap1988 írta:Igen, kár is ezen vitatkozni, tényleg szabályos robbantás kinézete volt, de ezen a fórumon is leírtunk már 100-200 érvet legalább, plusz linkeltünk videókat stb, nem érdemes tovább, mindenki tudhatja, aki akarja.Sanama írta:Biztos sokat lehet ezen vitatkozni.
Nekem egy dolgot magyarázzon meg valaki.
Hogy dőlt össze 9mp alatt egy 110m magas épület, a tűztől?
Költői kérdés,nem kell rá válaszolni,meg a témát is szerintem hagyni kell majd,de ha más nem, akkor is ez az összeomlás nagyon gyanús. A Discoveryn szokott ilyen lenni, mikor mutatják, hogy épületeket robbantanak.
Igen, kár is ezen vitatkozni, tényleg szabályos robbantás kinézete volt, de ezen a fórumon is leírtunk már 100-200 érvet legalább, plusz linkeltünk videókat stb, nem érdemes tovább, mindenki tudhatja, aki akarja.Sanama írta:Biztos sokat lehet ezen vitatkozni.
Nekem egy dolgot magyarázzon meg valaki.
Hogy dőlt össze 9mp alatt egy 110m magas épület, a tűztől?
Költői kérdés,nem kell rá válaszolni,meg a témát is szerintem hagyni kell majd,de ha más nem, akkor is ez az összeomlás nagyon gyanús. A Discoveryn szokott ilyen lenni, mikor mutatják, hogy épületeket robbantanak.
Kalap1988 írta: Szerintem szó szerint egyik ilyen verzióban sem érdemes hinni, mert mindegyikben vannak tévedések, legalábbis lehetnek, mindent nem tudhatnak a dologról, mindenesetre a hivatalos verzióban majdnem 11 éve nem hiszekPersze az első években még kis gyerek voltam,de azóta pár dolgot összeolvastam, néztem róla és már biztos vagyok benne.
Szerintem szó szerint egyik ilyen verzióban sem érdemes hinni, mert mindegyikben vannak tévedések, legalábbis lehetnek, mindent nem tudhatnak a dologról, mindenesetre a hivatalos verzióban majdnem 11 éve nem hiszekcsababarca írta:Sokszor előkerülő téma mindenhol. nekem megvan erről az álláspontom.soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=cBpS7jug8vg
Szerintem ebbe a topikba belefér. Remélem nem baj, hogy belinkeltem.
Ha valakit érdekel a téma, nézze meg, nagyon érdekes.
Azt ajánlom mindenki nézze meg,aztán döntse el magában,hogy hisz e ebben,vagy elfogadja a hivatalos verziót.
Sokszor előkerülő téma mindenhol. nekem megvan erről az álláspontom.soadroli írta:http://www.youtube.com/watch?v=cBpS7jug8vg
Szerintem ebbe a topikba belefér. Remélem nem baj, hogy belinkeltem.
Ha valakit érdekel a téma, nézze meg, nagyon érdekes.