Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/a ... _Orleanst/Bob_Marley írta:Mi történt?Tocy írta:Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
NFl így offsesonban nálam mindig kimarad, Szeptemberben majd frissül a rendszerDe erre azért felkaptam egyből a fejem!
Itt az a bizonyos Krisztián nevű hozzászóló, én voltam.
Mi történt?Tocy írta:Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
Joel Anthony sérült volt.Tocy írta: Pittman kezdett a Suns ellen és nem Joel, tehát Spo is keresi a megoldást, nagyon örülnék ha Ronny beválna...
Ha már tankolnak, akkor csinálják normálisanBob_Marley írta: Torontoban sorkötelezettség van
http://www.nba.com/raptors/sites/raptor ... 1332335412
Nem akarom védeni Kobet, de szerintem ez egy kicsit csalóka. Nagyon sokszor kísérlete van, valahol törvényszerű, h sok nem is jött be és ez a százalékos mutatókat is befolyásolja.Game90 írta: Jordan-ről nincsen ilyen statisztika?
Az espn-es táblázat is nagyon jó, el is mentettem az oldalt. Kobe, LBJ, Iverson rossz mutatójára számítottam, Turkoglu és Marion nekem meglepetés, Melo és CP3 jó helyezését sejtettem, Anthony-ról lehet tudni, hogy jó az ilyen helyzetekben. Wade-et meg hiányolom erről a listáról.
Az 1. azért mennyivel szebb, mint a többi 3, bár akkor egy jóval dominánsabb Shaq játszott melletteBob_Marley írta: 2002 NBA Finals
Kobe-26 PPG, 5.75 RPG, 5 APG, .75 BPG, 36/70 51% FG-------4 games
2004 NBA finals 5 games loss
Kobe=22 PPG, 3 RPG, 4 APG, .6 BPG, 43/113 38% FG
2008 NBA finals 6 games loss
Kobe= 25 PPG, 4.5 RPG, 5 APG, .16 BPG, 53/131 40% FG
2009 NBA finals 5 games win
Kobe= 32 PPG, 5.5 RPG, 7.4 APG, 58/135, 42% FG
Irónia volt a javából, Bob nevezte így nemrégGame90 írta:Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia volt vagy semMessiFan írta:Kobe (meg mindenki) összehozta hogy ne legyen nagyobb arányú a győzelmem a fantasyban![]()
Még számomra is szörnyű volt nézni ahogy szerencsétlenkedik Mr. Clutch..![]()
De Kobe azért messze nem akkora clutch, mint amekkorának be van állítva. Erről be is másoltam egy statisztikát kb. 1 hónapja, csak lusta vagyok visszakeresni.
Utolsó 5 meccs is érdekes (W, W, W, L, L), mezőnydobások:
Kobe: 11/25, 10/23, 9/20, 3/20, 10/27
Bynum: 15/18, 10/17, 4/13, 12/14, 7/11
Gasol: 6/14, 7/18, 6/13, 8/12, 10/14
Amikor jól játszik és mindent bedob, akkor élvezet nézni a játékát, de amikor rádobokhúszataztánbemegynégyésgörcsölök stílus az nagyon nem jön be, Lakers szurkolóként ilyenkor azért hoznék egy vödröt.
Érezték, hogy baj van, aztán egy kicsit rákapcsoltak. Elmebetegek.daffy írta:miami 17-0s rohanás a 4. negyedben?!![]()
bosh állat,mint idén általában,pedig nem csípem.
szerintetek összejön az álomdöntő?(okc-miami). én nagyon nem hiszek benne. számomra túl egyenlőtlen a pontosztozkodás a csapaton belül,így ha a 3 emberből valakinek nem megy,már oda a meccs(james,wade,bosh-wb,durant,harden). a miamira a chicagot nagyon veszélyesnek érzem.
ez előfordulhat vagy még kevés meccset néztem az ilyen elméletekhez?
Sport Science-t én is bírom, kedvencem a Ray Allen-es videó.Bob_Marley írta: Sport Science annyira jó:
http://www.youtube.com/watch?v=BxPWPQf1 ... re=related
Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia volt vagy semMessiFan írta:Kobe (meg mindenki) összehozta hogy ne legyen nagyobb arányú a győzelmem a fantasyban![]()
Még számomra is szörnyű volt nézni ahogy szerencsétlenkedik Mr. Clutch..
Igen tényleg néha olyan, mintha a Miami nem venné annyira komolyan. DE elképesztő potenciál van bennük és a PO-ban mindent megfognak tenni. Tavalyhoz képest rengeteget fejlődtek, jobban össze vannak szokva, plusz van egy jó Chalmers, egyedül center poszt, ami gyengébb, de ezt szerintem elbírják.daffy írta:a miamival kapcsolatban néha azt érzem,hogy csak szórakoznak és tudnának sokkal komolyabb meccseket is hozni. remélem ez a po-ban majd előjön. kicsit úgy játszanak olykor,mint westbrook,csak ő ezt komolyan gondoljakanty írta:...az számomra nem kérdés,hogy conf döntőt vív a miami és vszínű a chicago is. ott nagy talány,hogy mi lesz.
nyugaton nem érzem ilyen egyértelműnek a dolgot.a spurs és a dallas bárki ellen okozhat meglepetést,tán még az okc ellen is. a lakerst nem tudom hova tenni,a clippers és a memphis pedig óriási kérdőjel számomra. úgy hiszem,hogy egyelőre nem elég érettek egy conf döntőre,így velük olyan komolyan nem számolok. a döntőre tehát inkább az okc a kérdőjel,mintsem a miami,bár jó meccsek lehetnének
a miamival kapcsolatban néha azt érzem,hogy csak szórakoznak és tudnának sokkal komolyabb meccseket is hozni. remélem ez a po-ban majd előjön. kicsit úgy játszanak olykor,mint westbrook,csak ő ezt komolyan gondoljakanty írta:...
Bosh szerintem minden csak nem állat ,daffy írta:miami 17-0s rohanás a 4. negyedben?!![]()
bosh állat,mint idén általában,pedig nem csípem.
szerintetek összejön az álomdöntő?(okc-miami). én nagyon nem hiszek benne. számomra túl egyenlőtlen a pontosztozkodás a csapaton belül,így ha a 3 emberből valakinek nem megy,már oda a meccs(james,wade,bosh-wb,durant,harden). a miamira a chicagot nagyon veszélyesnek érzem.
ez előfordulhat vagy még kevés meccset néztem az ilyen elméletekhez?
He can do a fade away dunk! EnnyiSanama írta:Scalabrine mit csinált,hogy egy csomó ilyen NBA meme képen MVP-nek akarják?!
Ő az igazi és egyetlen Mamba fehér kiszerelésbenSanama írta:Scalabrine mit csinált,hogy egy csomó ilyen NBA meme képen MVP-nek akarják?!
Én szurkolok nektekSlither írta:
Lowry igazán felgyógyulhatna most már... jól belegondolva az a 8. hely egész jó, az összes nyugati PO csapat közül a OKC a legjobb matchupunk, idén már 2-szer is elvertük őket, és egy izgalmas 4-3-at is összehozhatunk.
Pontosan ezt jelenti.Sanama írta: De maga a kivásárlás mit jelent? Kifizették a szerződés lejártáig járó fizut, és mondták neki, hogy szevasz?