USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.03.22. 13:00:47

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
Mi történt?
NFl így offsesonban nálam mindig kimarad, Szeptemberben majd frissül a rendszer :D De erre azért felkaptam egyből a fejem!
http://fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/a ... _Orleanst/
Ebben, már azt írják, hogy a legfrissebb hírek szerint, csak pénzbünti vár a játékosokra.
Itt az a bizonyos Krisztián nevű hozzászóló, én voltam. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.03.22. 13:09:09-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 12:56:19

Tocy írta:Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
Mi történt?
NFl így offsesonban nálam mindig kimarad, Szeptemberben majd frissül a rendszer :D De erre azért felkaptam egyből a fejem!

Meg persze Manning :arrow: Broncos is érdekes, de egyenlőre a szezon még nagyon messze van, találgatni meg speciel én nem akarok még :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.22. 12:50:42

Hazavágták a Saintset...22-27 játékos vár eltiltásra, edzők eltiltve, draftjogaink nincsenek...nincs semmink. Hurrá...
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.22. 12:09:06

Nagyon kemény egyéni teljesítmények voltak tegnap az Atlanta-Cleavland meccsen. Smith 32-17-5 és 3 BLK, Irving 29-9-9 és 3 STL. De a legkeményebb Joe Johnson volt 2/14-es mezőnymutatóval úgy gondolta, hogy 2mp-vel a vége előtt ő dobja rá a 3-ast, a vonal mögül 1 méterrel, emberrel a nyakán, erre úgy esik be, mintha 5 centiről pöcizte volna vissza. Aztán a hosszabbításban a biztonság kedvéért dobott még egy ilyet, meg mellé még 4 pontot, így végül nyert a Hawks. Aki kedveli ezt a csapatot, annak szvsz érdemes megnézni, kb a 4. negyedben sosem volt 5 pontnál nagyobb különbség a 2 csapat között, végig fej-fej mellett haladtak.
PCsabi
aka Game90

2012.03.22. 10:37:47

In fact, Scott said “four or five” players still don’t know the playbook 42 games into the season.

http://www.ohio.com/sports/cavs/cavalie ... s-1.277142
Tocy írta: Pittman kezdett a Suns ellen és nem Joel, tehát Spo is keresi a megoldást, nagyon örülnék ha Ronny beválna...
Joel Anthony sérült volt.
Bob_Marley írta: Torontoban sorkötelezettség van :D
http://www.nba.com/raptors/sites/raptor ... 1332335412
Ha már tankolnak, akkor csinálják normálisan :D

LAL 16-tal verte a Dallas-t, OKC 23-mal a Clippers-t.

Az Olaj bravúrja. Az NBA átigazolási időszakának vége. Fisher és Arenas múltja és jövője. Nyugati csata a rájátszásért százalékokkal, érvekkel és ellenérvekkel. All-White csapat és a levelesláda kipucolása. Amatőr kosárélmények nagyon fáradt állapotban. Ha tudni akarod, Csabi melyik kvízműsort vezetné szívesen, Balázs pedig egy 40 pontos meccsre vagy egy tripla-duplára hajtana inkább, a végét se hagyd ki.

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/03/21/alleyoop4
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 07:41:21

Na tessék :D
A jót is jegyezzük meg 11-18
30 P-5R-4A
és:
http://www.youtube.com/watch?v=AWPI7oh5 ... AAAAAAAEAA
Nyert is a Lakers simán Dallasban!

Ben Gordon karriercsúcs 45 pont (többek között 9/9 tripla :shock:) és 40-18as első negyed után feljött a Pistons, vezettek, de szoros volt a meccs, s ki dönti el???
http://www.youtube.com/watch?v=wuDDiPwJ ... AAAAAAAFAA
McGee for president :D

Joe Johnson meg ott folytatja, ahol ellenünk abbahagyta, alvás 3 negyedig, majd irgalmatlan dobálás :D
http://www.youtube.com/watch?v=LxmGqHS6 ... AAAAAAAHAA
És OT-ben legyőzték a Cavset, Irving majdnem TD 29-9-9

NY fontos meccsen nyert Philadelphiában, ezzel minket is segítve :D

Torontoban sorkötelezettség van :D
http://www.nba.com/raptors/sites/raptor ... 1332335412

Fisher bemutatkozott, Parker megsérült!
Kép
Kép
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2012.03.21. 20:17:01

NFL

Peyton Manning :arrow: Denver Broncos
Tim Tebow :arrow: New York Jets

:shock:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.21. 19:35:36

Biztos van Jordanről is, csak majd meg kell keresni :D
De majd valamikor utánanézek!
Amúgy a kis táblázatból PP is hiányzik :mrgreen: amit tudunk amúgy mi Celtics drukkerek, hogy igazából erőlködik ő is egy sort, s általában borzasztóra sikeredik a dobás, de mégis úgy emlékezünk rá mi zöldek, hogy ő az igazi MR Clutch :lol: és csak a szépek maradnak meg :D

Turiaf érdekes, de a Heatnek is kellett valamit tódozni ott center poszton, azért jobban örültem volna ha hozzánk jön :P
Jó választás a lehetőségekhez, nem labdaigényes, mivel nagyon nincs is idő figurákat gyakorolni, ez fontos!Nem túl magas, de harcias, neki a piszkos munkát kell ellátni, 1-2 faultot beütni!Viszont azért ő se az a nagy pattanószedő zseni :D Úgyhogy meglátjuk!

Nálunk meg amúgy kiesett egész szezonra JO, csak már nem is írom, mert gyakorlatilag mindegy :D
Jelenleg Stiemsma az egyedüli akit hivatalosan centerként tekinthetünk :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.03.21. 19:10:37

Turiaf nálunk kötött ki végül. Érdekes a dolog, vajon a PO-ra kezdő lesz-e? Szerintem jóval ügyesebb, mint Joel, tud dobni akár középtávolit is, palánk alatt is meg tudja oldani, viszont ő sem egy monstrum. Valamint kérdés, mikorra tudja megtanulni a játékunkat...

Pittman kezdett a Suns ellen és nem Joel, tehát Spo is keresi a megoldást, nagyon örülnék ha Ronny beválna...
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.21. 19:06:42

Game90 írta: Jordan-ről nincsen ilyen statisztika?

Az espn-es táblázat is nagyon jó, el is mentettem az oldalt. Kobe, LBJ, Iverson rossz mutatójára számítottam, Turkoglu és Marion nekem meglepetés, Melo és CP3 jó helyezését sejtettem, Anthony-ról lehet tudni, hogy jó az ilyen helyzetekben. Wade-et meg hiányolom erről a listáról.
Nem akarom védeni Kobet, de szerintem ez egy kicsit csalóka. Nagyon sokszor kísérlete van, valahol törvényszerű, h sok nem is jött be és ez a százalékos mutatókat is befolyásolja.
DE nagyrészt egyetértek, amit írtatok. :)
Ha megy neki, akkor élmény nézni, ha nem akkor egy igazi próba. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.03.21. 19:01:30

Turiaf -> Miami! Ebben a szezonban 100%-os mezőnyből, 3/3 :D Heat már gyűjti a verőlegényeket Howard ellen, Joel Anthony, Pittman, Turiaf.
Bob_Marley írta: 2002 NBA Finals
Kobe-26 PPG, 5.75 RPG, 5 APG, .75 BPG, 36/70 51% FG-------4 games

2004 NBA finals 5 games loss
Kobe=22 PPG, 3 RPG, 4 APG, .6 BPG, 43/113 38% FG

2008 NBA finals 6 games loss
Kobe= 25 PPG, 4.5 RPG, 5 APG, .16 BPG, 53/131 40% FG

2009 NBA finals 5 games win
Kobe= 32 PPG, 5.5 RPG, 7.4 APG, 58/135, 42% FG
Az 1. azért mennyivel szebb, mint a többi 3, bár akkor egy jóval dominánsabb Shaq játszott mellette :) 2009-es azért brutális, 27 rádobás meccsenként. Kár, hogy a kiharcolt büntetők száma nincsen benne ebben a stat-ban.

Jordan-ről nincsen ilyen statisztika?

Az espn-es táblázat is nagyon jó, el is mentettem az oldalt. Kobe, LBJ, Iverson rossz mutatójára számítottam, Turkoglu és Marion nekem meglepetés, Melo és CP3 jó helyezését sejtettem, Anthony-ról lehet tudni, hogy jó az ilyen helyzetekben. Wade-et meg hiányolom erről a listáról.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.21. 16:42:17

Lassan eljár felette is az idő, viszont az egyénieskedő játékát nem sikerült leküzdenie :D

Pár érdekesség:
Kobe unCLUTCH :D

#1. SHAQ'S CLUTH DUNK VS THE PORTLAND TRAILBLAZERS IN GAME 7 OF THE 2000 WESTERN CONFERENCE FINALS

#2. ROBERT HORRY'S CLUTCH 3 POINTERS AGAINST THE PHILADELPHIA 76ERS IN GAME 3 OF THE 2001 NBA FINALS

#3. ROBERT HORRY'S BUZZER BEATER VS THE SACREMENTO KINGS IN GAME 4 OF THE 2002 WESTERN CONFERENCE FINALS

#4. DEREK FISHER'S 0.4 BUZZER BEATER SHOT AGAINST THE SPURS IN THE 2004 WESTERN CONFERENCE SEMI FINALS

#5. SHAQ'S GAMEWINNING DUNK VS THE HOUSTON ROCKETS AFTER CATCHING KOBE'S AIRBALL IN GAME 1

#6. ROBERT HORRY OUSTED THE BLAZERS WITH A THREE POINTER IN THE 2002 WESTERN CONFERENCE QUARTERFINALS

#7. DEREK FISHER'S REGULATIONS AND OVERTIME THREE POINT GAME WINNER WITH 31.3 SECONDS LEFT IN GAME 4 OF THE 2009 NBA FINALS AGAINST THE ORLANDO MAGIC, THE SAME GAME WHERE MICHAEL PIETRIS, "J.J. REDICK, AND COURTNEY LEE SHUT KOBE DOWN TO 11-31 FROM THE FIELD

#8 PAU GASOL CONVERTS A GAME WINNING LAYUP AFTER GRABBING THE REBOUND AGAINST THE THUNDER AFTER KOBE'S MISSES A HORRIBLE LONG RANGER JUMP SHOT GAURDED BY RUSSELL WESTBROOK

#9. RON ARTEST CONVERTS A GAME WINNING LAYUP AFTER KOBE'S POOR JUMP SHOT ATTEMPT AGAINST TWO SUNS PLAYERS

#10. DEREK FISHERS CLUTCH GAME 3 PERFORMANCE AGAINST THE BOSTON CELTICS TO BET THEM 91-84

#11. May 8, 2010: Lakers' 111-110 Game 3 victory over Utah Jazz in Western Semifinals.

http://espn.go.com/blog/truehoop/post/_ ... runch-time
Azt a kis táblázatot oldalt érdemes megnézni :D

Kobe a döntőkben:

2000 NBA Finals

Kobe-16 PPG, 5 RPG, 4 APG, 1.4 BPG, 36% FG%, 33/90----5 games

2001 NBA Finals

Kobe- 24 PPG, 8 RPG, 6 APG, 1.4 BPG, 44/106 41% FG------5 games

2002 NBA Finals

Kobe-26 PPG, 5.75 RPG, 5 APG, .75 BPG, 36/70 51% FG-------4 games

2004 NBA finals 5 games loss

Kobe=22 PPG, 3 RPG, 4 APG, .6 BPG, 43/113 38% FG

2008 NBA finals 6 games loss

Kobe= 25 PPG, 4.5 RPG, 5 APG, .16 BPG, 53/131 40% FG

2009 NBA finals 5 games win

Kobe= 32 PPG, 5.5 RPG, 7.4 APG, 58/135, 42% FG

2010 NBA finals 7 games win

Kobe 29 PPG, 6 RPG, 5 APG, 40% FG

És ő rendelkezik statisztikailag a leggyengébb össz perfromansszal amivel megnyerte valaha valaki a FINALS MVP díjat!

Ezek csak mind érdekességek, remek játékos, de ezért is írtam múltkor, van ám árnyoldala is, amit szeretünk elfelejteni, pedig ott van és a számok sok esetben nem hazudnak!

Úgy él az emlékezetében mindenkinek, hogy ha utolsó dobás, akkor az Bryantnél van a legjobb helyen, ez viszont nem igaz :D De mégis így gondolunk a dologra!

Remek játékos mint írtam, s ezt nem is "haterkedésből" írtam, hanem tényleg csak érdekességképpen, s hogy tisztábban lássuk a dolgokat Bryanttel kapcsolatban is!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.21. 16:36:13

Jól van, azért elég lesz Bryant fikázásból :D Tény,hogy elég önző és saját érdekeit szereti előnyben részesíteni,de azért ne húzzuk már le ennyire.

Amellett, hogy nem passzol, assistokban első a Lakersben. :twisted:
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.21. 16:27:53

Game90 írta:
MessiFan írta:Kobe (meg mindenki) összehozta hogy ne legyen nagyobb arányú a győzelmem a fantasyban :lol:
Még számomra is szörnyű volt nézni ahogy szerencsétlenkedik Mr. Clutch..
Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia volt vagy sem :)

De Kobe azért messze nem akkora clutch, mint amekkorának be van állítva. Erről be is másoltam egy statisztikát kb. 1 hónapja, csak lusta vagyok visszakeresni.

Utolsó 5 meccs is érdekes (W, W, W, L, L), mezőnydobások:
Kobe: 11/25, 10/23, 9/20, 3/20, 10/27
Bynum: 15/18, 10/17, 4/13, 12/14, 7/11
Gasol: 6/14, 7/18, 6/13, 8/12, 10/14

Amikor jól játszik és mindent bedob, akkor élvezet nézni a játékát, de amikor rádobokhúszataztánbemegynégyésgörcsölök stílus az nagyon nem jön be, Lakers szurkolóként ilyenkor azért hoznék egy vödröt.
Irónia volt a javából, Bob nevezte így nemrég :D
Bryant sajnos az a típus, aki minden meccsen azt hiszi hogy ő az egyedüli a pályán és mindenhonnan rádobja. Ez a veszte a Lakersnek. Ha úgy játszanának, hogyha csak akkor dob ha tényleg hátára kell vennie a csapatot vagy jó helyzetből tempókat, openeket dobálgatna amik ugye bemennének, és emellett keresné az üres embert, járatná a labdát biztosan nem érné negatívan a csapat játékát.
PCsabi
aka Game90

2012.03.21. 15:50:30

daffy írta:miami 17-0s rohanás a 4. negyedben?! :shock:
bosh állat,mint idén általában,pedig nem csípem.

szerintetek összejön az álomdöntő?(okc-miami). én nagyon nem hiszek benne. számomra túl egyenlőtlen a pontosztozkodás a csapaton belül,így ha a 3 emberből valakinek nem megy,már oda a meccs(james,wade,bosh-wb,durant,harden). a miamira a chicagot nagyon veszélyesnek érzem.
ez előfordulhat vagy még kevés meccset néztem az ilyen elméletekhez? :D
Érezték, hogy baj van, aztán egy kicsit rákapcsoltak. Elmebetegek.

Egyébként a Bulls mellett én a Knicks-et tartom a Heat legnagyobb ellenfelének Kelet-ről. A nagy meccsekre mindig felszívják magukat, bár azért 4 meccset nem fognak hozni a Miami ellen.

Nyugaton kicsit más a helyzet, onnan 3-4 csapatot is eltudok képzelni, hogy döntőzzön. OKC nagy favorit, de nekik van pár rossz matchup, például a Spurs. Sok fog múlni az ágakon.

Egyébként Fisher -> Thunder.
Bob_Marley írta: Sport Science annyira jó:
http://www.youtube.com/watch?v=BxPWPQf1 ... re=related
Sport Science-t én is bírom, kedvencem a Ray Allen-es videó.
MessiFan írta:Kobe (meg mindenki) összehozta hogy ne legyen nagyobb arányú a győzelmem a fantasyban :lol:
Még számomra is szörnyű volt nézni ahogy szerencsétlenkedik Mr. Clutch..
Nem tudom eldönteni, hogy ez most irónia volt vagy sem :)

De Kobe azért messze nem akkora clutch, mint amekkorának be van állítva. Erről be is másoltam egy statisztikát kb. 1 hónapja, csak lusta vagyok visszakeresni.

Utolsó 5 meccs is érdekes (W, W, W, L, L), mezőnydobások:
Kobe: 11/25, 10/23, 9/20, 3/20, 10/27
Bynum: 15/18, 10/17, 4/13, 12/14, 7/11
Gasol: 6/14, 7/18, 6/13, 8/12, 10/14

Amikor jól játszik és mindent bedob, akkor élvezet nézni a játékát, de amikor rádobokhúszataztánbemegynégyésgörcsölök stílus az nagyon nem jön be, Lakers szurkolóként ilyenkor azért hoznék egy vödröt.

Ez az oldal még mindig ajánlós:
http://blogs.thescore.com/tbj/

Nagyon rendben van ez a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=bapZ9C5gkuU

Brandon Roy returned to the Rose Garden for the first time last night:
http://www.youtube.com/watch?v=qeR5jNS_9mU

“He plays a little bit like Kareem (Abdul-Jabbar), but he’s a defensive Kareem more than an offensive Kareem.” — George Karl, really stretching the definition of “little bit”. :lol:

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.21. 11:56:27

Szerintem sem lesz álomdöntő!
Én az OKC elleni kulcsot inkább abban látom, hogy az ő nagy hármasukból Hardent kell megfogni!
És a pad csatát meg kell nyerni!és itt bizony a Spurs meg a Dallansál látom az esélyt!
Westbrookot meg Durantet sem fogod tudni megfogni kidobálják magukat 60-70 pontig és Hardent kiiktatod nyersz :D
Ő sunyiban ám nálam fontosabb mint Westbrook, bejön a padról okos játékos, óriási energiabomba, s demoralizáló a jelenléte s a kosarai!

De sok mindentől függ, hogy ki milyen ágat kap :D
Spursnek el kell kerülni a Mephist meg a Lakerst s akkor pl ők jók lehetnek sokáig :D
Memphis meg ha egészséges mindenki megint fejtörés lehet pár csapatnak, ne feledjük Z-Bo és Gasol szintén 2 ikertorony, ott van Gay is ráadásul titkos fegyvert is szereztek :D
Arena-szal meg nem lehet viccelni, ha begurul előrántja a stukkert, s nincs kecmec :lol: LA csapatok talán, de a Spurs-OKC-Dallas triót jobbnak érzem mindkettőnél!
Kelet simábbnak tűnik, ezt a Miamit nem hiszem, hogy egyáltalán az egész ligát tekintve meg lehetne fogni, viszont nekik is van gyenge pontjuk, s nem verhetetlenek, csak 4 meccsen nehéz elképzelni hogy kikapnak :D
Bulls azért annyira nem jó matchup nekik, s a Magic se, mindkettő a palánk alatti játék miatt :D
Borzasztó nehéz ellenük játszani, nagyon jól védekeznek, minden labdavesztésből leindítanak, s jön a zsák!Támadásban meg ha embert fogsz ez a 2 jómadár bárkit megver 1-1ben s jönnek a faultok és a plusz1 lehetőségek!Ha meg beállsz zónázni akkor meg szétdobnak kintről!Ráadásul higgadtan játszanak, James-Wade duó amikor kell akkor könyörtelen!Undorítóak :lol:
Ha a Chicago megtalál egy jól felépített támadójátékot ami nem csak Rose-ra épül (és idén ezt lehet gyakorolni, miután nincsen Derék bártunk jó sokat :twisted: ) akkor lehet keresnivalójuk!
Thibodeau kit tud találni olyat amivel lelassítja a Miamit, ők fejlődtek, de egyenlőre még ez kevés, viszont Keleten nem tudom elképzelni, hogy akár a Bullst akár a Miamit az odáig vezető úton megfogja valaki!
Mi öregek vagyunk Center nélkül, Sixers-Pacers fiatal még nem állt össze, Knicks PO szempontból nem erős csapat, sok lyukkal Atlanta sótlan, Magic meg attól függ esik a tripla vagy nem, nehezen jöhet be ez egy sorozatban, hogy pont esik 4szer :D És ott van még a Bucks akik remélem beesnek 8iknak :mrgreen: Bennük azért a csere után van kakaó, érdekesek lehetnek!

De meglátjuk, s ott van az, hogy PLAYOFF, meg miután sűrű a program bárkinél bármikor ott van a sérülés veszély a rengeteg meccs miatt!Úgyhogy még átírhatják a dolgokat, de valóban OKC-Miami döntőt én sem tudok elképzelni :D
PO, where amazing happens :lol:

Rubio Top 10 of 2012

Nazr Mohhamed és a kis szoknyája ala Tinsley :D
http://www.youtube.com/watch?v=ALOdgQ8K ... AAAAAAAFAA
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.21. 10:15:36

daffy írta:
kanty írta:...
a miamival kapcsolatban néha azt érzem,hogy csak szórakoznak és tudnának sokkal komolyabb meccseket is hozni. remélem ez a po-ban majd előjön. kicsit úgy játszanak olykor,mint westbrook,csak ő ezt komolyan gondolja :D az számomra nem kérdés,hogy conf döntőt vív a miami és vszínű a chicago is. ott nagy talány,hogy mi lesz.
nyugaton nem érzem ilyen egyértelműnek a dolgot.a spurs és a dallas bárki ellen okozhat meglepetést,tán még az okc ellen is. a lakerst nem tudom hova tenni,a clippers és a memphis pedig óriási kérdőjel számomra. úgy hiszem,hogy egyelőre nem elég érettek egy conf döntőre,így velük olyan komolyan nem számolok. a döntőre tehát inkább az okc a kérdőjel,mintsem a miami,bár jó meccsek lehetnének
Igen tényleg néha olyan, mintha a Miami nem venné annyira komolyan. DE elképesztő potenciál van bennük és a PO-ban mindent megfognak tenni. Tavalyhoz képest rengeteget fejlődtek, jobban össze vannak szokva, plusz van egy jó Chalmers, egyedül center poszt, ami gyengébb, de ezt szerintem elbírják.
Dallas tényleg bárki ellen okozhat meglepetést, fura leírni a bajnokról, h meglepetést okozhat, egyedül ami nekik hátrány, h ők a bajnokok, mármint az idei szezont figyelembe véve hátrány. Amúgy a liga egyik legerősebb padja az övék, Dirk is egyre jobb, nem lesz könnyű dolga senkinek ellenük. Clippers tényleg még nem igazén érett, kb. a fél csapat, talán még több is kivan cserélve tavalyhoz képest, plusz még onnan igazán fontos pillanatokban talán csak Paul bizonyított, az is igazn, h pl. egy Griffinnek még nem is volt mikor bizonyítania.
Lakers, ha elkapjuk a fonalat, akkor egy konf. döntő összejöhet, miénk a liga legjobb magas ember párosa, plusz ugye most irányító téren is fejlődtünk. Ahogy az előbb is írtam, a legnagyobb gond nem vagyunk kiegyensúlyozottak.
daffy
Madridista

2012.03.21. 10:06:30

kanty írta:...
a miamival kapcsolatban néha azt érzem,hogy csak szórakoznak és tudnának sokkal komolyabb meccseket is hozni. remélem ez a po-ban majd előjön. kicsit úgy játszanak olykor,mint westbrook,csak ő ezt komolyan gondolja :D az számomra nem kérdés,hogy conf döntőt vív a miami és vszínű a chicago is. ott nagy talány,hogy mi lesz.
nyugaton nem érzem ilyen egyértelműnek a dolgot.a spurs és a dallas bárki ellen okozhat meglepetést,tán még az okc ellen is. a lakerst nem tudom hova tenni,a clippers és a memphis pedig óriási kérdőjel számomra. úgy hiszem,hogy egyelőre nem elég érettek egy conf döntőre,így velük olyan komolyan nem számolok. a döntőre tehát inkább az okc a kérdőjel,mintsem a miami,bár jó meccsek lehetnének
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.21. 09:57:09

daffy írta:miami 17-0s rohanás a 4. negyedben?! :shock:

szerintetek összejön az álomdöntő?(okc-miami). én nagyon nem hiszek benne. számomra túl egyenlőtlen a pontosztozkodás a csapaton belül,így ha a 3 emberből valakinek nem megy,már oda a meccs(james,wade,bosh-wb,durant,harden). a miamira a chicagot nagyon veszélyesnek érzem.
Bosh szerintem minden csak nem állat , :D inkább egy kis cica.
Az álomdöntők ritkán jönnek össze.
Egyszer ugye konf. döntőn lehet egy Miami-Chicago páros, ami azért nem annyira nyilvánvaló. Nem is olyan rég a Bulls Rose nélkül verte el a Heat-et. DE szerintem a Heat idén is döntőt fog játszani. A Bulls a tavaly is az alapszakaszban jó volt, aztán a Miami ellen megállt a tudomány, mindent Ros-tól vártak, ő pedig szinte egyedül esélytelen volt.
Mostanában az OKC-vel kapcsolatban egyre többször felmerül bennem, h egy ilyen Westrbrookkal nem igazán lehet bajnokságot, hihetetlenül bután játszik, de persze ez nagyjából bejött neki, szórja a pontokat, de a rájátszásban ráfázhatnak, ha RW ilyen kamikaze kossárlabdát játszik.
Spurs-t nem érzem igazán erősnek, kb. az fog történni szerintem, mint tavaly, Lakerst szeretném erősnek érezni, de eddig nincs meg a stabilitás és azt se igazán látom a szemem előtt, h Mike Brown NBA bajnok edző lesz. Dallas elég masszív, csak ugye ők tavaly bajnokok lettek, kicsit szerintem a nagy öregek tudat alatt talán leereszthettek.
Ahogy látom kicsit ellentmondok magamnak. :lol:. Akkor pontosítok, OKC a legesélyesebb a döntőre nyugaton, de pl. egy Miami ellen szerintem kevesek lennének, többek között pont azért amit írtam. A másik dolog pedig, egy Wade-James páros ha hozza azt amit tud, akkor szinte verhetetlen a Heat. Persze lehet azzal jönni, h James a döntőkön eddig rendre betlizett( ez igaz), de idén elképesztő profi, összeszedett a játéka. Nálam a Heat a bajnokság egyértelmű esélyese.
daffy
Madridista

2012.03.21. 07:51:55

miami 17-0s rohanás a 4. negyedben?! :shock:

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.20. 20:57:47

Sanama írta:Scalabrine mit csinált,hogy egy csomó ilyen NBA meme képen MVP-nek akarják?! :D
He can do a fade away dunk! Ennyi :lol:

Nekem tetszett a tegnapi meccsünk, mert utólag néztem és tudtam hogy nyertünk :lol:
Egyébként Stiemsma the rookie of the year és a legjobb védő :lol: :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.20. 07:24:04

Sanama írta:Scalabrine mit csinált,hogy egy csomó ilyen NBA meme képen MVP-nek akarják?! :D
Ő az igazi és egyetlen Mamba fehér kiszerelésben :D

http://www.youtube.com/watch?v=XGFqAJAvc1A
A legnagyobb kosaras :D
És örök kelta :D
Igazi törölköző lengető, s állítólag óriási humora van az öltözőben (legalábbis nálunk az volt), ezért népszerű!Keveset játszik az emberek megsajnálják :D Igazi átlag ember, esetlen vicces, s ha beáll arra a 10 mp-re szívvel lélekkel teszi!Ügyetlen de lelkes :lol:

És a legnagyobb nyilatkozat külön tőle:
http://www.youtube.com/watch?v=mPLxRzFn ... re=related
30 év múlva ő lesz a 2008as Finals MVP, addig még sokszor le kell írni, hogy teljesüljön :mrgreen: Ennyi :D

Hawks nagy nehezen meglett fontos győzelem volt, egy ritka gyenge meccsen :D Vezettünk 15el 4-5 perccel a vége előtt, s a végén Teague kezében volt az egyenlítés!Allen-Pietrus-Allen 3 támadáson belül beszórt 3 triplát ez volt a kulcs!

Jöhet a Bucks :D

Kis bakiparádé az idei évből:
http://www.youtube.com/watch?v=pYIqyUZM ... AAAAAAAFAA
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.20. 01:32:23

Scalabrine mit csinált,hogy egy csomó ilyen NBA meme képen MVP-nek akarják?! :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.19. 23:38:28

Slither írta:
Lowry igazán felgyógyulhatna most már... jól belegondolva az a 8. hely egész jó, az összes nyugati PO csapat közül a OKC a legjobb matchupunk, idén már 2-szer is elvertük őket, és egy izgalmas 4-3-at is összehozhatunk. :D
Én szurkolok nektek :D
Parsons nagyon jó hasznos gyerek, mondjuk kár hogy azért Scola meg Kevin Martin pont az ellentettje :D
De azért Lóri még egy hetet pihenjen, ilyen vírussal nem szabad viccelni :mrgreen:

Ott azért az alján van tolongás nyugaton, Woles ahogy számítani lehetett ki szállt, de a Suns-Jazz-Rockets-Nuggets szépen együtt vonatozik :D De az egész konferencia zavaros :D
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.03.19. 23:29:14

Sanama írta: De maga a kivásárlás mit jelent? Kifizették a szerződés lejártáig járó fizut, és mondták neki, hogy szevasz?
Pontosan ezt jelenti. :)
Így nem számít bele a jövő évi keretünkbe.

Lowry igazán felgyógyulhatna most már... jól belegondolva az a 8. hely egész jó, az összes nyugati PO csapat közül a OKC a legjobb matchupunk, idén már 2-szer is elvertük őket, és egy izgalmas 4-3-at is összehozhatunk. :D
Válasz küldése