2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de egy nagyon eszes gyerek vagy 1 meccs és 1 szezon elfújás között pöppet nagyobb különbésg van..ferninho írta:ha még egyszer valaki elkezd bírózni....
nem elég, hogy az egyenlítő gól előtt a Real játékosa labdát talált, de még a spori engedte fél percig a meccset és utána sikeresen lefújta.... a további tevékenységét meg nem is jellemezném...
szóval ha itt valaki még egyszer bírózik körberöhögöm...
a meccs összképe borzasztó volt, a Real is rosszul játszott, de a második félidőben köze nem volt a meccshez a Villarrealnak.
Ne haragudj,de miről beszélsz?ferninho írta:ha még egyszer valaki elkezd bírózni....
nem elég, hogy az egyenlítő gól előtt a Real játékosa labdát talált, de még a spori engedte fél percig a meccset és utána sikeresen lefújta.... a további tevékenységét meg nem is jellemezném...
a meccs összképe borzasztó volt, a Real is rosszul játszott, de a második félidőben köze nem volt a meccshez a Villarrealnak.
én meg téged, hogy mérgedben itt keseregsz.. 6 pont! JÖVÜNK!!!!!ferninho írta:ha még egyszer valaki elkezd bírózni....
ferninho írta:ha még egyszer valaki elkezd bírózni....
Mi értelmesek vagyunk, nem úgy mint a túloldalt..G.Gabe írta:HÚÚÚÚÚÚÚ
Micsoda bírózás lesz itt, gyerekek!
Ha jön egy reálos ide bírózni, ne válaszoljatok rá, könyörgöm.
Kiváncsi vagyok, mit mondott Özil (én is káromkordni tanultam meg először spanyolul)...G.Gabe írta:HÚÚÚÚÚÚÚ
Micsoda bírózás lesz itt, gyerekek!
Ha jön egy reálos ide bírózni, ne válaszoljatok rá, könyörgöm.