Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És kimaradt az elmaradt forduló, Bilbao idegenben pluszban.tri_campeones írta:Real Madrid menetrendje...
30 Real Sociedad (o)
31 Osasuna (i)
32 Valencia (o)
33 At. Madrid (i)
34 Sporting de Gijón (o)
35 Barcelona (i)
36 Sevilla (o)
37 Granada C.F (i)
38 Mallorca (o)
Nem tudom hol olvastad? Azt a sárgát Higuain kaptavisca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
http://www.marca.com/2012/03/20/multime ... 51926.htmlAndris írta:Valaki bedobná a két csapat maradék meccseit időrendben és párhuzamosan?![]()
Bíró mekkora forma voltAmúgy a legtöbb döntése könnyen lehet teljesen jogos volt, ettől függetlenül alkalmatlan egy első osztályú bajnoki levezetésére.
(mint a legtöbb)
6 pont az =3 pont, mert ha bajnokok akarnánk lenni véletlen, akkor az az elsődleges követelmény hogy otthon bajnokin nyerünk ellenük.
Alig várom a madridi mix zónát
Úgy lenne [auto_cenzúra], ha ellenünk nem játszhatnánakPlayMaker írta:Ezek szerint ő sem játszhat a következő meccsen?visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
Gyááá de kemény! Agirretxe fickándozhat!
A Sociedad ellen majd Müringyó bedobja a tehetséges fiatalokat a CastillábólTdavid írta:visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
már akkor gondoltam amikor gúnyosan odament a bíróhoz kezet fogni és beszólt neki.
A riporter azt mondta, hogy nem Pepe kapta, hanem asszem Khedira.Tdavid írta:visca el barca írta:most olvasom h meccs után pepe is megkapta a pirosat
már akkor gondoltam amikor gúnyosan odament a bíróhoz kezet fogni és beszólt neki.

Szerintem nem kéne 100% hazai sikernek elkönyvelni a klasszikust...PlayMaker írta:Ennyi gyerekek!
Két döntetlen, vagy egy vereség kell a Margitkától!
Mert a klasszikus ugye egyértelmű!
BLben a Bayern agyonveri őket!
Mouhahaha...
Egészség legyen meg térerő, a többit meg megvesszük!
Ezzel remekül össze lett foglalva a királyi gárda!Sanama írta:De persze... nem megy a szekér, akkor bíró bíró.
Fel kéne nőni
De ferninho az első félidő meg inkább a hazaiaké volt!ferninho írta:a második félidőben a Real kapuját nem látták...Bob_Marley írta:Igazságos iksz
a bíró egy farok volt
és most lehet jönni osztani az észt, hogy a Realnak elfújják a meccseket, a Barcát direkt akadályozzák, ezt már eldöntötték fent, hogy a Real bajnok lesz és a többi okos gondolat ami 10 pontos különbségnél született.......
ezek ennyire hülyék, ilyen egyszerű a történet, nincs itt semmi a háttérben...

ez bárki számára egyértelmű, akinek van egy kis esze. aki bírózik akár egyik, akár másik oldalon ugyan akkora suta, mint a bírok. itt nem egy hihetetlenül kiegyenlített bajnokságról van szó, ha a két nagy közül akármelyik pontot veszít, csak magát okolhatja, az más kérdés, hogy a bírókat egyszerűbb.ferninho írta:ezek ennyire hülyék, ilyen egyszerű a történet, nincs is semmi a háttérben...