Fantasy sport játékok

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.26. 14:25:20

Ezt most nem értem... Kizuhantam az utolsó PO-helyról. Eddig nem voltak a statok hozzáadva vagy mi? Kb. most főtt le nálam a kávé... :( Bye-Bye PO... :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.03.26. 11:45:27

Utolsó nap Garnett - Singleton - Westbrook hozott egy elég komoly 10/36-ot mezőnyből, így az FG%-ot csak döntetlenre sikerült hoznom. Bár ha Sessions az utolsó dobását értékesíti, akkor meg lett volna... :)

De nem akarok panaszkodni, még így is bőven a várakozásomon felül teljesített a csapatom (pedig Pekovic 3, Ariza 1 meccset kihagyott), izgalmasabbra számítottam. Most először két játékosom (Westbrook, Klay Thompson) is elérte a 100 pontot, Cousins 3 meccs 41 lepattanó, Dragic 3 meccs 30 assist. 4 győzelem zsinórban, a mezőny végéről sikerült feljönnöm a 6. helyre 8) De ezen a héten kapok egy kijózanító pofont meslijától :)

Utolsó fordulóban nekem lesz a legnehezebb dolgom, sok jóra nem számítok, de ha sikerül minimum 4 kategóriát nyernem, akkor elméletileg megvan a PO.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.26. 10:11:55

Én is gratulálok Slithernek, nem is volt kérdés a hét :D
Sőt még szerencsém is volt, hogy a Lowry mellett még Parker is kihagyott másfél meccset :D
De 6 kategóriát sikerült megfogni :D És 1-2 elég szoros volt :D
Egyedül a steal kategóriát sajnálom, de azt nagyon ott nekem kellett volna előnyös pozícióból indulnom, erre 10el több labdát szereztek a fiaid :D

Rápillantva az állásra :D
Messifan-Eazzy lerendezi egymás között ki érjen be, mögöttük neobarca-Kalap-kamaj csatázik!
De nagyon szoros lesz :D

kamaj-jal van az utolsó meccs, azért Rose remélem felépül, mert nélküle nem az igazi :D

És mindent elmond az előző hétről, hogy Thompson és Felton volt a 2 legjobb játékosom :lol: Sajnos rosszul dobtak a fiúk s Ellis is egy kicsit csalódás!Nem kellenek tőle 50 pontos meccsek, de azért az éppen összekapirgálok 10et :D De a legngayobb pozitívuma a hétnek, hogy Tristan Thompsont átírta a yahoo PF/C-re :D Eddig sima PF volt, így ezért kellett plusz centert felvennem, most már ez is megoldva erre a hétre :lol:

Viszont a másik ligámban óriási hajrával utolsó 3 hetet megnyerve, s veszítve 3 kategóriát meglett a PO :D
Mondjuk Jamison miatt aggódok, mi lesz vele !
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.26. 09:44:50

Grat a gyózelmedhez MessiFan! Megmondom őszintén, nagyobb vereségre számítottam. Nem is a rossz formák zavartak, hanem Stuckey, DeRózsi és Bayi sérülése. Ha mindenki egészséges talán 1-2 statot még meg tudtam fordítani. Na mind1. Meglepő módon maradtam a 8. még PO helyen.

Itt az utcsó hét. Nem lesz könnyű. KillerZonet nem becsülöm le, főleg, hogy többen játszanak végig nála. Csak a szerencsében bízhatok. De csak meglesz... :lol: :lol: :lol:

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.25. 22:21:32

Cumbee írta:Vicces ezt olvasni, hogy jövőre mindenki milyen jól fog draftolni.:D Asszem meg kell hackelni majd a yahoo oldalát, 15 James-t és 15 Durant-et kell betenni, különben elég sok embert elég nagy csalódás fog érni.:D

@Bob: Hogy meg voltál sértődve még 2 napja, amikor azt mondtam Rose-ra, hogy nagyon nagy kockázatot jelent, mert folyamatosan sérült.:D

@kalap: Úgy néz ki ez a hét a tiéd lesz. Annyira szoros minden, hogy sok statot 1 darab FA szintű játékos is meg tudna fordítani és mivel a köv 3 napba 3 emberrel több játszik nálad, ha nálam nem hoz mindenki kiemelkedőt, akkor ez bizony a te heted lesz.
Szerintem ezt jól megszívtam, mert tegnap nem tudtam beállítani a keretem, ugyanis péntek déltől, mostanáig rossz volt a gépem. Előbb mikor hazaértem, még valamit ügyködtem,de lehet a mai sem lesz oké...
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.25. 19:43:18

MessiFan írta:Huh, Neobarca nem fordított tegnap, így van rá ráció hogy ezt a párbajt én nyerem, de ahhoz Kobe-nak nagy estét kell játszania. Felőlem rádobhatja 100x a bogyót, mert fga-ban le vagyok maradva :lol:
Fields meg undorító amit művel. Ki fogom hajítani a fenébe.
Hát ez a hetem úgy nézki elúszik. Már most biztos lehetsz a győzelmedben. Így kb a PO helyről is le fogok csúszni. 3 kulcs fontosságú játékosom is lesérült... :( Ez így kevés...
Egy remek hét után most ez egy tragikus... :(

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.25. 14:18:47

Huh, Neobarca nem fordított tegnap, így van rá ráció hogy ezt a párbajt én nyerem, de ahhoz Kobe-nak nagy estét kell játszania. Felőlem rádobhatja 100x a bogyót, mert fga-ban le vagyok maradva :lol:
Fields meg undorító amit művel. Ki fogom hajítani a fenébe.
socio66

2012.03.24. 20:35:13

hm,elfelejtettem csapatot állítani,persze pont a clippersnek van korán meccse,így paul off..
mindegy,igazából végig hátrányban voltam a héten,és bár nem nagyok a különbségek,de az utolsó két nap négy emberrel több játszik az ellennél,ami azért jelentős különbség.
persze ha emiatt kapok ki,akkor verhetem a fejem a falba. :)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.24. 20:25:45

Nálatok jó a stattracker? Nekem nem igazán úgy működik, ahogy kéne, remélem nem tették fizetőssé, eddig kb mindig ezt használtam...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.23. 17:58:39

Slither majd tudsz nyomni egy acceptet a cserére?
Mert 8 után már nem nagyon leszek gépközelében, telefonról majd megpróbálom berakni az újonnan érkezőket :D

szerk: köszi, puszi :D
Ellis remélem meg is hálálja neked a dolgot :twisted: :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.23. 15:02:27

Cumbee írta:Vicces ezt olvasni, hogy jövőre mindenki milyen jól fog draftolni.:D Asszem meg kell hackelni majd a yahoo oldalát, 15 James-t és 15 Durant-et kell betenni, különben elég sok embert elég nagy csalódás fog érni.:D
Nem kell ezt ilyen komolyan venni. Normális, h félig komolyan, félig viccesen mindenki, aki most hátrébb van úgy érzi, h jövőre majd mindent jól fog csinálni. :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.23. 12:07:26

Nem voltam megsértődve és akkor még nem is lehetett tudni mi van vele, most pl azt mondták hétfőn játszik Rose!
Emlékeim szerint felvetettem, hogy kell-e neked Rose, amire te nem is azt írtad, hogy nem, mert sérült :D
PP-t szerettem volna elhozni sokadikra de neked egyik játékosom se kellett, ezért kérdeztem, akkor Rose-t!
A gondolatmenetedet nem értettem a gyenge sorsolásról stb, de ezt kiveséztük :D

Itt mindenki azt hiszi én mindig megvagyok sértődve :lol: Mondjuk ez jó, mert legalább nem ismertetek még ki :lol:

15 James meg Durantot nem fog senki draftolni, de én speciel azért várom, mert én döntök és ne feledjük, jövőre azért lazább a program, így az értékes játékosok még inkább felértékelődnek :wink:
És lehet szisztematikusan választani :wink:
És akkor nem olyanokat kapok mint Scola, Gasol Stoudamire vagy éppen a sérült Ginobili :D Kell a francnak James elölről, én az egyik legjobb helyen draftolhattam a 10ik pozícióból, de az autodraft ezek szerint nem nézte a meccseket, s ki lehet erős idén :D vagy éppen kis sérült :D
Pont amit múltkor kifejtettem, hogy a magas embereknek kisebb a szerepük ebben a rendszerben és kaptam 6 PF/C embert :D
De nem bánkódok, mert 2 hónap alatt sikerült megfordítani az arányt :D Csak hát érthető módon azok az emberek akik ilyen formában sokat érnek, kevésbé mozdíthatóak :D
ahogy MichaelBee is írta a draft sokat eldönt, de pl Cumbee te is bemutattad nem mindent (és ezért minden dícséret meg is illet), ezért szép ez a játék, hát ha még realisztikus is lenne :D

Meg azért szerintem sok mindenki sokat megtanult, így más lenne a hozzáállás, ezért mondja sok ember, majd jövőre :D
De majd úgyis kiderül mi lesz :D

És pl akkor leírom, a másik fantasyban milyen csapatot kaptam nagyjából és 1 cserém volt :D
KG-t hoztam Iggy helyett!
Jordan Crawford-Dudley-Batum-Ilyasova-KG-Dunleavy-Gasol-Varejao-Melo-Jamison-Jack-Dorell Wright-Kaman
Kicsit barátibb lett :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.03.23. 11:49:39

Vicces ezt olvasni, hogy jövőre mindenki milyen jól fog draftolni.:D Asszem meg kell hackelni majd a yahoo oldalát, 15 James-t és 15 Durant-et kell betenni, különben elég sok embert elég nagy csalódás fog érni.:D

@Bob: Hogy meg voltál sértődve még 2 napja, amikor azt mondtam Rose-ra, hogy nagyon nagy kockázatot jelent, mert folyamatosan sérült.:D

@kalap: Úgy néz ki ez a hét a tiéd lesz. Annyira szoros minden, hogy sok statot 1 darab FA szintű játékos is meg tudna fordítani és mivel a köv 3 napba 3 emberrel több játszik nálad, ha nálam nem hoz mindenki kiemelkedőt, akkor ez bizony a te heted lesz.
kanty
Llegenda del Barça

2012.03.23. 10:53:59

Bob_Marley írta: Viszont kantyval jövőre nem cserélek (vicc:) Rose-t már nem day to daynek írják hanem K.C. Johnson kedvesen week to weeknek :D
Nagyszerű csere volt, játszott nálam talán 2 meccset, s a szombati lesz a 6ik kihagyott meccse!
Ne tedd ezt velem. :? Talán a két csere: Amare-Rondo, Griffon-Rose volt az egyetlen sikerélményem. :D

Én is szeretnék csatlakozni a "majd jövőre" csoporthoz. Bár én draftoltam, de nem volt az igazi. Aztán jött egy két gyengébb csere s máris nyakig voltam a Gangeszben. :P

Rose fantasy szempontból hatalmas csalódás. Épp tegnap olvastam, h eddig 15 meccset hagyott ki, pedig rá nem volt jellemző, h sokat nem játszik. Éppen ezért nem kis teljesítmény, amit a Bulls nélküle nyújt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.23. 10:17:19

Véget ért, nem volt nagy mozgás utolsó napon, én húztam kettőt aminek örülök :D
Viszont kantyval jövőre nem cserélek (vicc:) Rose-t már nem day to daynek írják hanem K.C. Johnson kedvesen week to weeknek :D
Nagyszerű csere volt, játszott nálam talán 2 meccset, s a szombati lesz a 6ik kihagyott meccse!
Game90 írta:De ahogy írtad, majd jövőre :) Bár ha jövőre jól draftolok, akkor 'ci leszek, aztán nem cserélek senkivel :P :twisted:
Ezt én is így tervezem, btankolok akikre tudok építeni, s nem az lesz egész évben, hogy próbálok jó játékost találni, mert akit kaptam éppen nem megfelelő!És persze akik igazán jók lennének mozdíthatatlanok!
Jövőre én is tárazok és a FP játékosaimat megtartom :D

neobarca írta:Semmi negatív Bob, csak kezdem magamat a helyedben érezni... Próbálkozok, ajánlgatok hetek óta de mindig csak az elutasítás... :( :lol:
Nekem nem esett le a mondanivalód, msot már értem!
Úgyis vége ne csüggedj :D
Mikor a hóhért akasztják tipikus esete :D, egész idényt tekintve veled volt a legnehezebb üzletelni, de csak meglett Nelson még ha ezért 3 stabil embert is kellett adnom :P :D

De majd valóban jövőre új év új játékosok, ráadásul erős az idei draft, lehet nagyon húzni adott esetben rookiekkal :D

És ami a legfontosabb jövőre "nem érdekel" olyan időpontot választunk ami nekem jó draft időpontnak :D
Ha ez hajnali 6 akkor hajnali 6 :D
Még egy szezont nem akarok így végigszenvedni :lol: (irónia, vicc)

Plusz ha lesz keeper liga megint felvet pár érdekességeket, de most ebbe nem megyek bele, tényleg legyen vége a ligának, s pár dologról szavazni kellene, mert vannak dolgok amik nem jók szerintem :D De majd ha itt az ideje :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.03.23. 10:15:47

Kíváncsi leszek azért, az utolsó egy-két hétben nem volt szerencsém a formákat illetően és olyan meccseket is buktam, akár nagy különbséggel, ami a játékosok éves átlagait nézve bőven az enyémeknek kellett volna lennie ( az sem volt jellemző, hogy mástól sokkal több ember lépett volna pályára). A mostani hét hátralévő 3 napja nagyon kemény lesz, 9-5-re vezet Cumbee, de nagyon szoros a csata. Összességében talán ő az esélyesebb, mert jobb a kerete, de azért bízom benne, hogy lehet esélyem megfogni őt, vagy esetleg egy nagyon szoros vereséget kiharcolnom, ugyanis a következő héten papírforma alapján nagy győzelmet kell aratnom ( ilyen szempontból az én sorsolásom a legjobb) és így lehet esélyem a 8. esetleg a 7. helyre. Aztán pedig már bármi megtörténhet. A keretem adott hozzá azt hiszem.
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.23. 09:58:12

Nah ennyi. Vége. Lezárult. :(
Sokak fellélegezhetnek, akik únták már az ostromokat és sokan szomorkodhatnak, akik már minden nap remegő kézzel léptek be, hogy cseeerréééllnem keeeelll... :lol: :lol: :lol:

Sajnos a slusszpoén nem jött össze, az utolsó nagy húzásomat nem siketült megvalósítani. Pedig végső elkesederésemben még a liblingemet Anthony papát is bedobtam... Sajnos Ördög ezt már nem láttam, mert nem jelentkezett be. :cry: 8)

Most aztán, tényleg csak a bejutás a cél. Igen nagy a tolongás az utolsó PO helyekért. Izgalmas lesz a jövő 7... Sokan tördelhetik még a kezüket, köztük én is! 8) :lol:

Egy kis érdekesség: Megnéztem az első heti draftolt csapatom és a mostani csapatom játékosait. Összesen egyetlen egy vitéz maradt a szezon végére... Nem más mint Carmelo Anthony.
Megmondom őszintén, ezt nem gondoltam volna, hogy ennyire de ennyire megváltoztattam a keretet. Könnyen le lehet szűrni, hogy ki mennyire volt megelégedve a draftolt gyerekeivel. Tényleg csak pici érdekesség.
Már most nagyon várom a következő szezont. Mindenki tapasztaltabb és okosabb lett ettől az évtől.

Ami biztos! Sokkal keményebb lesz mint a mostani, pont ebből kifolyólag... :wink: :lol:

socio66

2012.03.22. 21:14:36

visszautasítottam az ajánlatokat,így sem sikerült megcsinálni azokat a cseréket,amikkel optimális playoff-csapatom lett volna,nem szeretném még a po-szempontból leghasznosabb embereimet is odaadni. :)
PCsabi
aka Game90

2012.03.22. 19:09:27

neobarca írta: Szerk: Game! Szánjál már meg! Lassan 1hónapja könyörgök a gyerekért... :( Furcsa dolgok is történnek velem mostanság. Azon kapom magamat, hogy reggie zenéket dúdolgatok és a hajam is rasztásodik. 8)
Ha értitek, mire gondolok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ejtőernyős volt, de azért leesett... :lol:

Cousins-t és KG-t nem fogom odaadni Jack-ért és Hump-ért. De ahogy írtad, majd jövőre :) Bár ha jövőre jól draftolok, akkor 'ci leszek, aztán nem cserélek senkivel :P :twisted:

Akit pedig a trade deadline előtt még gyorsba érdekel Ariza/Brand/esetleg Morrow, az még küldhet ajánlatot :) De főleg 1for1, max. 2for2 ajánlat érdekel.

Socio, ahogy várható volt, jó a párharc, bár Pekovic kihagy a héten 2 meccset :? Ma valami nagyobb előnyt jó lenne összehoznom, nálad csak 3 játékos játszik, nálam 7.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.22. 18:19:16

Semmi negatív Bob, csak kezdem magamat a helyedben érezni... Próbálkozok, ajánlgatok hetek óta de mindig csak az elutasítás... :( :lol:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 17:08:12

neobarca írta: Bob! Ezt a Wallos cserédet nem nagyon értem, de te tudod... :lol: 8)

Szerk: Game! Szánjál már meg! Lassan 1hónapja könyörgök a gyerekért... :( Furcsa dolgok is történnek velem mostanság. Azon kapom magamat, hogy reggie zenéket dúdolgatok és a hajam is rasztásodik. 8)
Én értem :D
Öööö legalábbis azt hiszem! :D
2 cserét terveztem mára, s 2 kiszemeltet, s megvan :D
Komolyan el sem hiszem, ilyen egyszerűen nem működött nap :D
Még Shumpert összeszedné magát és tökéletes minden !Bár neki lehet mennie kell, magasért FA-ra :?
Már csak egy magasat kukázok FA-ról s jó vagyok :D

Aki meg reggie zenét hallgat rossz ember nem lehet :D
Bár én nem nagyon értettem mire gondoltál, de ezt meg kellett jegyeznem :D

Tyű nagyon örülök ám, 2 nagyon jó kis cserém lett, legalábbis úgy érzem!
Jennings mondjuk ne csessze el nekem, s hagyja Montát állatkodni :D Legalábbis 10 nap erejéig :D
Ezzel jelentem (mondjuk a trade deadline miatt :D) vége a szezonomnak, s minden cserémnek, hiányozni fogtok :lol: Jövőre más arculatot mutatok majd, legalábbis vannak terveim hogy miket kell kijavítani :D S nem lesz ennyi csere-bere!Bár sohase mond, hogy soha, de azért na :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.03.22. 17:01:25

Kalappal egy élmény üzletelni,vagy 3 napja dobtam neki egy ajánlatot,de nem nagyon zavarja,végül is nem sürgős. :lol:
mindegy,nem erőlködöm már a csapat 'playoffosításával', majd lesz,ami lesz,a következő szezonban pedig sokkal profibban csinálok mindent. :)
neobarca
Director del Fútbol

2012.03.22. 16:35:05

Valóban nagy a harc, a bejutásért! :lol: Ezért is kérlek Ördög, hogy fogadd el az ajánlatomat vagy küldj valamit amiben benne van a gyerek, mert nagyon kéne nekem...

Bob! Ezt a Wallos cserédet nem nagyon értem, de te tudod... :lol: 8)

Szerk: Game! Szánjál már meg! Lassan 1hónapja könyörgök a gyerekért... :( Furcsa dolgok is történnek velem mostanság. Azon kapom magamat, hogy reggie zenéket dúdolgatok és a hajam is rasztásodik. 8)

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.03.22. 13:20:24

kamaj írta:Amúgy tudod mi a vicc? Hogy már vagy 3 napja küldözgeted a cseréidet, én meg elmondtam, hogy ha dobsz egy Cartert, eladom. Na azt kategórikusan nem adtad, holott előtte vagy 2X elküldted azt a cserét. :D
No de mindegy, remélem Bel rendesen hozza azt, amit tud.
Slither, ez a csere ma még átmegy, vagy mi lesz a deadline miatt?
Elolvastam a deadline részt, magyar idő szerint elvileg március 23-a 7:59 amíg lehet cserélni, utána a yahoo átfutattja a rendszerben 1 nap és végleges lesz!
Ergo ezt nem befolyásolja semmi, ez holnap este rányom Slither és oké!

Lehet nem érthető, rövidebben megfogalmazva :d A cser megköttésébnek kell meglennie 23-a 7:59ig onnantól kezdve a commis és a rendzser dolga :D

Legalábbis én így tudom, de egy megerősítést azért Slither írhatna :D

Na ez az, hogy kétszer elküldtem azt a cserét, Carter akkor nem kellett senkinek, megorroltam :D itt marad :D
Viccet félre téve vannak gondok a posztokon nálam, Carter Sg/SF és olcsón jött, most jó is nagyjából megéri megtartanom, s meghálálnom hogy magára talált :D

Szerintem miután a csere előbb jött létre megvárhatjuk a szokásos 1 nap vétót!
ugyanúgy játszanak, nem oszt nem szoroz, s nincs kivételezés :D
De a commis dönt!

Jah és javítom magam Wall csak runner up MVP (ezt elfelejtettem, hogy Griffin nyert :D), de Rookie first team tag is :lol:
Kép
Kép
Kép
kamaj
Capitá del Barça

2012.03.22. 13:20:18

Ha Bob is úgy gondolja, felőlem mehet akár ma is a csere. Nem hiszem, hogy ezt a cserét bárki is ellenezné :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2012.03.22. 13:20:55-kor.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Válasz küldése