Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem ezt jól megszívtam, mert tegnap nem tudtam beállítani a keretem, ugyanis péntek déltől, mostanáig rossz volt a gépem. Előbb mikor hazaértem, még valamit ügyködtem,de lehet a mai sem lesz oké...Cumbee írta:Vicces ezt olvasni, hogy jövőre mindenki milyen jól fog draftolni.Asszem meg kell hackelni majd a yahoo oldalát, 15 James-t és 15 Durant-et kell betenni, különben elég sok embert elég nagy csalódás fog érni.
@Bob: Hogy meg voltál sértődve még 2 napja, amikor azt mondtam Rose-ra, hogy nagyon nagy kockázatot jelent, mert folyamatosan sérült.
@kalap: Úgy néz ki ez a hét a tiéd lesz. Annyira szoros minden, hogy sok statot 1 darab FA szintű játékos is meg tudna fordítani és mivel a köv 3 napba 3 emberrel több játszik nálad, ha nálam nem hoz mindenki kiemelkedőt, akkor ez bizony a te heted lesz.
Hát ez a hetem úgy nézki elúszik. Már most biztos lehetsz a győzelmedben. Így kb a PO helyről is le fogok csúszni. 3 kulcs fontosságú játékosom is lesérült...MessiFan írta:Huh, Neobarca nem fordított tegnap, így van rá ráció hogy ezt a párbajt én nyerem, de ahhoz Kobe-nak nagy estét kell játszania. Felőlem rádobhatja 100x a bogyót, mert fga-ban le vagyok maradva![]()
Fields meg undorító amit művel. Ki fogom hajítani a fenébe.
Nem kell ezt ilyen komolyan venni. Normális, h félig komolyan, félig viccesen mindenki, aki most hátrébb van úgy érzi, h jövőre majd mindent jól fog csinálni.Cumbee írta:Vicces ezt olvasni, hogy jövőre mindenki milyen jól fog draftolni.Asszem meg kell hackelni majd a yahoo oldalát, 15 James-t és 15 Durant-et kell betenni, különben elég sok embert elég nagy csalódás fog érni.
Ne tedd ezt velem.Bob_Marley írta: Viszont kantyval jövőre nem cserélek (vicc:) Rose-t már nem day to daynek írják hanem K.C. Johnson kedvesen week to weeknek
Nagyszerű csere volt, játszott nálam talán 2 meccset, s a szombati lesz a 6ik kihagyott meccse!
Ezt én is így tervezem, btankolok akikre tudok építeni, s nem az lesz egész évben, hogy próbálok jó játékost találni, mert akit kaptam éppen nem megfelelő!És persze akik igazán jók lennének mozdíthatatlanok!Game90 írta:De ahogy írtad, majd jövőreBár ha jövőre jól draftolok, akkor 'ci leszek, aztán nem cserélek senkivel
![]()
![]()
Nekem nem esett le a mondanivalód, msot már értem!neobarca írta:Semmi negatív Bob, csak kezdem magamat a helyedben érezni... Próbálkozok, ajánlgatok hetek óta de mindig csak az elutasítás...![]()
Ejtőernyős volt, de azért leesett...neobarca írta: Szerk: Game! Szánjál már meg! Lassan 1hónapja könyörgök a gyerekért...Furcsa dolgok is történnek velem mostanság. Azon kapom magamat, hogy reggie zenéket dúdolgatok és a hajam is rasztásodik.
![]()
Ha értitek, mire gondolok...![]()
![]()
![]()
Én értemneobarca írta: Bob! Ezt a Wallos cserédet nem nagyon értem, de te tudod...![]()
Szerk: Game! Szánjál már meg! Lassan 1hónapja könyörgök a gyerekért...Furcsa dolgok is történnek velem mostanság. Azon kapom magamat, hogy reggie zenéket dúdolgatok és a hajam is rasztásodik.
![]()
Ha értitek, mire gondolok...![]()
![]()
![]()
Elolvastam a deadline részt, magyar idő szerint elvileg március 23-a 7:59 amíg lehet cserélni, utána a yahoo átfutattja a rendszerben 1 nap és végleges lesz!kamaj írta:Amúgy tudod mi a vicc? Hogy már vagy 3 napja küldözgeted a cseréidet, én meg elmondtam, hogy ha dobsz egy Cartert, eladom. Na azt kategórikusan nem adtad, holott előtte vagy 2X elküldted azt a cserét.
No de mindegy, remélem Bel rendesen hozza azt, amit tud.
Slither, ez a csere ma még átmegy, vagy mi lesz a deadline miatt?