Valdes - Belletti, Puyol, Marquez, Gio - Edmilson, Deco, Xavi - Ronaldinho, Etoo, MessiKluivertinho írta:Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik?
5 csillag
Valdes - Belletti, Puyol, Marquez, Gio - Edmilson, Deco, Xavi - Ronaldinho, Etoo, MessiKluivertinho írta:Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik?
www.wanadoo.atw.huK.Bálint írta:Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hannan tudnám letölteni az egész játékot? Thanks
http://www.fifahungary.com/modules.php? ... o&lid=4419Silvanus írta:Bocsi, de én egyszer próbáltam ilyen torrent file-okat letölteni, de már azt is elfelejtettem, hogy hogyan...
Szóval, mit kell azokkal csinálni, miután letöltöttem???
Jaja kösziMorminho írta:Amikor elkezded a Master Leaguet akkor kérdezi, h Match Mode Players vagy kitalált játékosk, vagy csinálhatsz egy tetszőleseges csapatot. Menj a Match Mode Players-re és akkor az eredeti hátékosok lesznek benn a gammábanKluivertinho írta:MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-ben![]()
Amikor elkezded a Master Leaguet akkor kérdezi, h Match Mode Players vagy kitalált játékosk, vagy csinálhatsz egy tetszőleseges csapatot. Menj a Match Mode Players-re és akkor az eredeti hátékosok lesznek benn a gammábanKluivertinho írta:MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-ben![]()
MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-benSilvanus írta:Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat...![]()
Szóval! Lenyomtam a Barcával egy Master ligát, mindent megnyertem, bajnokságot, kupát, Eto'o lett a gólkirály, és az arany cipős is, szóval minden happy volt a szezon végén, lett egy csomó pénzem, amit gondoltam el is költök gyorsan, vettem két nem olcsó játékost, majd elmentettem a játékot, és szépen lépegettem előre a játékban, mire a szezon utolsó napjánál, ami után gondolom következett volna a következő szezon VÉGRE BL-el, és a többi finomsággal... csinált a játék egy éves elszámolás félét, és mivel jó üzleti érzékkelvásároltam jó sok pénzért két játékost lement a pénzem jól mínuszba! ERRE MI TÖRTÉNIK??? NEM ENGED TOVÁBB A JÁTÉK!!!
Egész egyszerűen megnézhetem még a statisztikákat, majd ki írja, hogy Game Over és csak kilépni tudok!
Kérdés: a Master liga ennyi, 1 szezon? Ugye nem...? A pénz miatt küld el az anyámba, ha mínuszba vagyok év végén, akkor kezdhetem elölről???
Vazzzee, ha ez így van, akkor rettentő ideges vagyok, mert kérdem én: miért nem figyelmeztet előre a játék, milyen hülyeség ez...? Én állat elmentettem, most már nem tudok mit csinálni, kezdhetem elölről az egész szezont?!... Ááááááá.....!!!!!
...Akkor, igazad van, mer átadólistára teszed a játékost, akkor nem azonnal viszik el, és ahhoz is kell, hogy menjen a szezon, de az neked nem okés!Silvanus írta:...Szerinted?
Bár idő szűkében vagyok sajnos, mert mint említettem a mentés épp két kattintásra van a game over-től, de a gyors eladásra már én is gondoltam, DE!!! Eladni tudtommal csak úgy lehet, ha valakit listára teszek, oszt vagy viszik vagy nem?!... Hiába van 5-6 játékosom is listán nem viszi azokat a fene sem... Szerinted?balboa7 írta:...A ML nem 1 évet ölel magába...én például már 2007-ben járok vele...csak én nem igazoltam![]()
...nekem nem volt még gameover, úgyhogy lehet, hogy tényleg pénz miatt van...![]()
...eladni se tudsz akkor, mer idény közbe vagy, nem?
én a fifával jártam így...ott csak vmié nem ment tovább a karrier...Restart...Silvanus írta:Hát köszi. Közben érdeklődtem magam is Barcafannal, aki kicsit jobban ismeri már ezt a játékot, és ő is azt mondta, hogy EZT BIZONY JÓL EL... na szóval elcsesztem! Ha nincs rendben a pénzügy a csapat körül, akkor nem enged tovább, én meg jól bevásároltam, majd elmentettem a játékot úgy, hogy még át sem lépett az új szezonba... KEZDHETEM ELŐRŐL!!!![]()
Hiába nyertem meg mindent, mindent, mindent... ááááá
Én nemtom a választ a problémáraaa,de kétlem h csak 1 szezonnyi lenne az ML,mer már énis a 2.-ban járok a Sevillával és a Reallal is voltam pár szezonon keresztülSilvanus írta:Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat...![]()
Szóval! Lenyomtam a Barcával egy Master ligát, mindent megnyertem, bajnokságot, kupát, Eto'o lett a gólkirály, és az arany cipős is, szóval minden happy volt a szezon végén, lett egy csomó pénzem, amit gondoltam el is költök gyorsan, vettem két nem olcsó játékost, majd elmentettem a játékot, és szépen lépegettem előre a játékban, mire a szezon utolsó napjánál, ami után gondolom következett volna a következő szezon VÉGRE BL-el, és a többi finomsággal... csinált a játék egy éves elszámolás félét, és mivel jó üzleti érzékkelvásároltam jó sok pénzért két játékost lement a pénzem jól mínuszba! ERRE MI TÖRTÉNIK??? NEM ENGED TOVÁBB A JÁTÉK!!!
Egész egyszerűen megnézhetem még a statisztikákat, majd ki írja, hogy Game Over és csak kilépni tudok!
Kérdés: a Master liga ennyi, 1 szezon? Ugye nem...? A pénz miatt küld el az anyámba, ha mínuszba vagyok év végén, akkor kezdhetem elölről???
Vazzzee, ha ez így van, akkor rettentő ideges vagyok, mert kérdem én: miért nem figyelmeztet előre a játék, milyen hülyeség ez...? Én állat elmentettem, most már nem tudok mit csinálni, kezdhetem elölről az egész szezont?!... Ááááááá.....!!!!!
Balboa már leírta, hogyan kell, úgyhogy én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem nagyon hiányozna a radar, mivel nem látom be az egész pályát, és ez sokszor segít, hogy lássam, ki hol van, lehet-e indítani, stb.Silvanus írta:Újabb kérdés: alapból a képernyőn a meccs alatt folyamatosan kint van a játékosok neve, illetve egy radar. Azt el lehet valahogy tüntetni? Nem zavaró, de szebb lenne, ha tényleg csak a pálya, és a játékosok látszódnának!!!
Szóval? Én nem találtam sehol ilyen beállítási lehetőséget...