Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.14. 14:09:29

Kluivertinho írta:Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik?
Valdes - Belletti, Puyol, Marquez, Gio - Edmilson, Deco, Xavi - Ronaldinho, Etoo, Messi

5 csillag
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.14. 13:21:20

Köszönöm Kluivertinho, már töltöm is le a dolgokat, és követem majd az útmutatásodat! :wink:
"Més Cuen un Club"
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.14. 11:52:13

K.Bálint írta:Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hannan tudnám letölteni az egész játékot? Thanks
www.wanadoo.atw.hu
de keress warez oldalakat :wink:
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.14. 11:51:11

Silvanus írta:Bocsi, de én egyszer próbáltam ilyen torrent file-okat letölteni, de már azt is elfelejtettem, hogy hogyan...

Szóval, mit kell azokkal csinálni, miután letöltöttem???
http://www.fifahungary.com/modules.php? ... o&lid=4419
Itt a pontos link
Itt meg egy kis info:
TELEPÍTÉS:

Elöször is ajánlott biztonsági másolatot készíteni a játék DAT könyvtáráról, valamint a dokumentumok mappában található KONAMI mappáról!

A letöltött dkz kiterjesztésű fájlokat Dkz Studio segítségével tudjátok telepíteni. Ennek gyors menete: Elindítod a Dkz Studio-t, megnyitod vele az egyik dkz fájlt, majd a Patch-Apply Patch In Folder menüpontot választod. Ott megadod a PES5 dat könyvtárát, majd a program telepíti a dkz fájl tartalmát. Ezt az összes dkz fájlnál meg kell csinálni. Az e_text.exe fájt telepíted, kirak egy dkz fájlt, amit szintén dkz studioval kell telepíteni. Az adatbázist pedig másoljátok a dokumentumok mappában található KONAMI/folder1 mappába. Sok sikert! :wink:
Kép
Kép
K.Bálint
Barça B

2005.12.14. 10:44:14

Valaki nem tudna nekem segíteni, hogy hannan tudnám letölteni az egész játékot? Thanks
Forca Barca!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.14. 08:38:10

Bocsi, de én egyszer próbáltam ilyen torrent file-okat letölteni, de már azt is elfelejtettem, hogy hogyan...

Szóval, mit kell azokkal csinálni, miután letöltöttem???
"Més Cuen un Club"
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.14. 02:12:29

Jah és lenne egy-két kérdésem úgy mindenkihez:
-Ki milyen felállással játszik?
-Ki milyen nehétségi szinten játszik? 8) :lol:
Én magam még csak 3-as szinten játszom :oops: :oops:
-------------------Valdes----------------------

-Gio-------Puyol---------Edmilson-----Belletti

---------------------Xavi------------------------

---------------------Deco------------------------

------Messi-------Ronaldinho---------Giuly----

----------------------Eto'o------------------------

Gyakorlatilag 4 csatár ráadásul Deco gyakran felér segíteni a támadást, így már 5-en rohamozzák a kaput...
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.14. 02:04:46

NANANANA KIRÁLY!!!!! 8) Elhatároztam h addig nem fexem le míg ki nem próbálom a patchet...el kell mondjam h nagyon jól megcsinálták :wink: Alap legyen mindenkinél h a Barcával tol 1 meccset 8) , mert a szurkolói hangok egyszerűen félelmetesek :wink: Ahogy full hangerővel szólnak a dobok közben meg a közönség kiabálja h.: BARCAAAAA!!! Még a hátamon is felállt a szőr :lol: A lasztik is jók lettek meg a csukák is de engem leginkább a szurkolói hangok fogtak meg :wink: Eto'o arcát végre tűrhetőre csinálták meg... 8)
Nah ez az én véleményem :roll: :lol: 8)
Kép
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.13. 17:13:52

Morminho írta:
Kluivertinho írta:MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-ben :lol: :shock:
Amikor elkezded a Master Leaguet akkor kérdezi, h Match Mode Players vagy kitalált játékosk, vagy csinálhatsz egy tetszőleseges csapatot. Menj a Match Mode Players-re és akkor az eredeti hátékosok lesznek benn a gammában
Jaja köszi 8) Azóta már megvan :oops:
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.13. 15:49:56

*magyarul új játék :D

kár hogy ps-re nincs peccs
Morminho
Entrenador del Barça

2005.12.13. 15:48:14

Naaaaaaaaaaaa, elkészült :shock: :lol: 8)

Készen van az a nagy patch amiről már ha jól tudom volt szó itt. Elég nagy, mert 460 mega lett :shock: Hogy miket javít?
* Új stadionok (Allianz Arena, Veltins Arena, Philips Stadium, St. Jakob Park, Stadio Luigi Ferraris, De la Luz, Maracana, EStadio Dragao, Santiago Bernabeu, Shanghai Stadium)
* Új gyepek
* Több mint 500 új arc
* Az összes mez .bin formátumban
* Kapus kesztyűk
* Új labdák (közte a 2006-os VB lasztival)
* Új menü
* Új szurkoló hangok, gólhangok és zenék
* Új csapathangok
* Új reklámtáblák
* Zászlók, címerek, transzparensek

http://www.zerotracker.com/download.php ... &NAME=/PES
http://thepiratebay.org/details.php?id=3420341
http://ts.searching.com/torrent/488477/ ... rpatch_1_0
http://www.mininova.org/tor/175308

Ezek torrent fájlok, le lehet tölteni más képpen is, de az elég bonyolult lenne, mert 7 lépésben kéne letölteni... Úgyhogy ajánlom inkább a torrentet!

De ha vki esetleg mégis a másik letöltési módat választaná, annak itt van a cím:
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=4122
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Morminho
Entrenador del Barça

2005.12.13. 15:43:16

Kluivertinho írta:MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-ben :lol: :shock:
Amikor elkezded a Master Leaguet akkor kérdezi, h Match Mode Players vagy kitalált játékosk, vagy csinálhatsz egy tetszőleseges csapatot. Menj a Match Mode Players-re és akkor az eredeti hátékosok lesznek benn a gammában
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
dmar
Barça B

2005.12.13. 14:25:38

Figyu segítek nektek PEs-be...én már a 4-el is nyomtam...a MASTER LIGA lényeg hogy megnyerj minél több mindent,de figyelni kell a PÉNZRE IS nagyon fontos...talán még reálisabb így a játék hisz igazából sem vehetek meg mindenkit....szóval pluszba kell lenni...sőt van egy limit is amit fejből most nem tok... :oops: sajnos...

Kluivertinho neked csak annyit, hogy amikor inditod a ML-t akkor a 2. -at válaszd akkor a valós barca lesz!..a másik kettő az hülyeség... :P

Ha van valami kérdésetek a PES-el kapcsolatban nyugodtan szóljatok!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2005.12.13. 13:00:01

Silvanus írta:Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat... :evil:

Szóval! Lenyomtam a Barcával egy Master ligát, mindent megnyertem, bajnokságot, kupát, Eto'o lett a gólkirály, és az arany cipős is, szóval minden happy volt a szezon végén, lett egy csomó pénzem, amit gondoltam el is költök gyorsan, vettem két nem olcsó játékost, majd elmentettem a játékot, és szépen lépegettem előre a játékban, mire a szezon utolsó napjánál, ami után gondolom következett volna a következő szezon VÉGRE BL-el, és a többi finomsággal... csinált a játék egy éves elszámolás félét, és mivel jó üzleti érzékkel :? vásároltam jó sok pénzért két játékost lement a pénzem jól mínuszba! ERRE MI TÖRTÉNIK??? NEM ENGED TOVÁBB A JÁTÉK!!!
Egész egyszerűen megnézhetem még a statisztikákat, majd ki írja, hogy Game Over és csak kilépni tudok!

Kérdés: a Master liga ennyi, 1 szezon? Ugye nem...? A pénz miatt küld el az anyámba, ha mínuszba vagyok év végén, akkor kezdhetem elölről???

Vazzzee, ha ez így van, akkor rettentő ideges vagyok, mert kérdem én: miért nem figyelmeztet előre a játék, milyen hülyeség ez...? Én állat elmentettem, most már nem tudok mit csinálni, kezdhetem elölről az egész szezont?!... Ááááááá.....!!!!! :evil:
MICSODA???Ha én kezdek egy Master Leaguet a Barcával akkor nem az alap playerek vannak benne hanem tele van ien 40 éves szarokkal akiknél még az én tudásom is többet érne PES-ben :lol: :shock:
Kép
Kép
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.12.12. 17:42:16

Nem..
Minden szezon elején levon egy összeget (játékosok évi fizetésének az összege), amit jelez is hogy mennyi a saját vagyon alatt. Az átigazolási időszakban el lehet küldeni embereket, amiért ugyan pénzt nem kapsz, de kevesebbet von le az év elején.

De a legjobb módszer, ha szépen gyüjtöd a PES pontokat, és a PES Shopban megveszed a Master Leage kezdőpontokat. Magyarul ezután nem 5000 pontról indulsz, hanem 50000-ről.

Igazolásoknál, főleg ha van elég embered, érdemes úgy csinálni, hogy adsz a klubnak egy játékost + egy kis pénzt, és így sokkal olcsóbban meg lehet úszni a transzfert

Amúgy csak akkor szoktak kirúgni, ha nincs elég pénz.
balboa7
Entrenador del Barça

2005.12.12. 17:23:02

Silvanus írta:...Szerinted?
...Akkor, igazad van, mer átadólistára teszed a játékost, akkor nem azonnal viszik el, és ahhoz is kell, hogy menjen a szezon, de az neked nem okés! :roll:
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.12. 17:09:23

balboa7 írta:...A ML nem 1 évet ölel magába...én például már 2007-ben járok vele...csak én nem igazoltam :wink:
...nekem nem volt még gameover, úgyhogy lehet, hogy tényleg pénz miatt van... :roll:
...eladni se tudsz akkor, mer idény közbe vagy, nem? :?
Bár idő szűkében vagyok sajnos, mert mint említettem a mentés épp két kattintásra van a game over-től, de a gyors eladásra már én is gondoltam, DE!!! Eladni tudtommal csak úgy lehet, ha valakit listára teszek, oszt vagy viszik vagy nem?!... Hiába van 5-6 játékosom is listán nem viszi azokat a fene sem... Szerinted?
"Més Cuen un Club"
nfsmw
Barça C

2005.12.12. 17:03:45

Silvanus írta:Hát köszi. Közben érdeklődtem magam is Barcafannal, aki kicsit jobban ismeri már ezt a játékot, és ő is azt mondta, hogy EZT BIZONY JÓL EL... na szóval elcsesztem! Ha nincs rendben a pénzügy a csapat körül, akkor nem enged tovább, én meg jól bevásároltam, majd elmentettem a játékot úgy, hogy még át sem lépett az új szezonba... KEZDHETEM ELŐRŐL!!! :cry:

Hiába nyertem meg mindent, mindent, mindent... ááááá :(
én a fifával jártam így...ott csak vmié nem ment tovább a karrier...Restart... :oops:
balboa7
Entrenador del Barça

2005.12.12. 17:03:20

...A ML nem 1 évet ölel magába...én például már 2007-ben járok vele...csak én nem igazoltam :wink:
...nekem nem volt még gameover, úgyhogy lehet, hogy tényleg pénz miatt van... :roll:
...eladni se tudsz akkor, mer idény közbe vagy, nem? :?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.12. 17:02:14

Hát köszi. Közben érdeklődtem magam is Barcafannal, aki kicsit jobban ismeri már ezt a játékot, és ő is azt mondta, hogy EZT BIZONY JÓL EL... na szóval elcsesztem! Ha nincs rendben a pénzügy a csapat körül, akkor nem enged tovább, én meg jól bevásároltam, majd elmentettem a játékot úgy, hogy még át sem lépett az új szezonba... KEZDHETEM ELŐRŐL!!! :cry:

Hiába nyertem meg mindent, mindent, mindent... ááááá :(
"Més Cuen un Club"
Raulito
Jugador d'estrella

2005.12.12. 16:35:49

Silvanus írta:Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat... :evil:

Szóval! Lenyomtam a Barcával egy Master ligát, mindent megnyertem, bajnokságot, kupát, Eto'o lett a gólkirály, és az arany cipős is, szóval minden happy volt a szezon végén, lett egy csomó pénzem, amit gondoltam el is költök gyorsan, vettem két nem olcsó játékost, majd elmentettem a játékot, és szépen lépegettem előre a játékban, mire a szezon utolsó napjánál, ami után gondolom következett volna a következő szezon VÉGRE BL-el, és a többi finomsággal... csinált a játék egy éves elszámolás félét, és mivel jó üzleti érzékkel :? vásároltam jó sok pénzért két játékost lement a pénzem jól mínuszba! ERRE MI TÖRTÉNIK??? NEM ENGED TOVÁBB A JÁTÉK!!!
Egész egyszerűen megnézhetem még a statisztikákat, majd ki írja, hogy Game Over és csak kilépni tudok!

Kérdés: a Master liga ennyi, 1 szezon? Ugye nem...? A pénz miatt küld el az anyámba, ha mínuszba vagyok év végén, akkor kezdhetem elölről???

Vazzzee, ha ez így van, akkor rettentő ideges vagyok, mert kérdem én: miért nem figyelmeztet előre a játék, milyen hülyeség ez...? Én állat elmentettem, most már nem tudok mit csinálni, kezdhetem elölről az egész szezont?!... Ááááááá.....!!!!! :evil:
Én nemtom a választ a problémáraaa,de kétlem h csak 1 szezonnyi lenne az ML,mer már énis a 2.-ban járok a Sevillával és a Reallal is voltam pár szezonon keresztül :lol:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.12. 09:26:00

Újabb kérdés! Bár sejtem a válaszokat, és már akasztom is fel magamat... :evil:

"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.08. 09:40:07

Köszi
"Més Cuen un Club"
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.12.07. 23:47:55

Silvanus írta:Újabb kérdés: alapból a képernyőn a meccs alatt folyamatosan kint van a játékosok neve, illetve egy radar. Azt el lehet valahogy tüntetni? Nem zavaró, de szebb lenne, ha tényleg csak a pálya, és a játékosok látszódnának!!!

Szóval? Én nem találtam sehol ilyen beállítási lehetőséget...
Balboa már leírta, hogyan kell, úgyhogy én csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem nagyon hiányozna a radar, mivel nem látom be az egész pályát, és ez sokszor segít, hogy lássam, ki hol van, lehet-e indítani, stb.
Lezárt