2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
küldtem egy mailt.pepG1991 írta:Sziasztok!
Nyáron készülünk Barcelonaba és szállásügyben szeretném a segítségeteket kérni. Van egy pár oldal amit már böngészgettem, de szeretném kibővíteni a lehetőségek sorát úgy, hogy aki tud internetes oldalakat ahol lehet szállást foglalni az legyen szíves küldjön nekem linkeket ide vagy pedig az email címemre : benedek1991@gmail.com , ha esetleg van időtök és kedvetek leírni akkor személyes tapasztalatokat is szívesen fogadok, hogy milyen dolgokra érdemes oda figyelnii a szállással és úgy általánoságban az ottani életstílussal kapcsolatban. Az olcsóbb szállások érdekelnének nem pedig a luxus szállodák:)
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nagyon szuper!!!klakk írta:Tőlem a kinyomtatott visszaigazoló lapot sem kérték el, csak a bankkártyát, amivel fizettem, és a személyimet.
Elballagtok mihamarabb a Camp Nou jegypénztárához, mondjátok hogy vettetek online jegyet, elkérik tőletek a bankkártyát azonosításképp, amivel vásároltátok, és már adják is a jegyeket.drika3 írta:Sziasztok!
Valaki segítene? Elvileg a ticketmasteren megvettem a jegyeket a Barca-Malagára, Apukám 50. szülinapjára. De hogyan fogunk hozzájutni ezekhez?
Millió köszönet előre is!!!
Egyetértek Samanaval. Nagyon-nagyon szép gesztus volt tőled és az utolsó kép tényleg mindent visz! :')Sanama írta:Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon nagy ajándék lehetett számára, tőled pedig nagyon szép gesztus volt!klakk írta:Sziasztok,
télen kértem többször tanácsot, apukám 70. születésnapjára szerettem volna egy meccs-csel megajándékozni. Nos a Bilbao meccsre jutottunk ki, életre szóló élményben volt részünk. Hoztam pár képet is, íme:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 675&type=3
Még egyszer köszönöm a segítséget.
Az utolsó kép a legjobb
Köszönjük Petra, mellette pedig az egész fórum nevében szeretnék gratulálni, a hatalmas élményhez!klakk írta:Sziasztok,
télen kértem többször tanácsot, apukám 70. születésnapjára szerettem volna egy meccs-csel megajándékozni. Nos a Bilbao meccsre jutottunk ki, életre szóló élményben volt részünk. Hoztam pár képet is, íme:
Hát erre nem nagyon tudok mit mondani. Nagyon nagy ajándék lehetett számára, tőled pedig nagyon szép gesztus volt!klakk írta:Sziasztok,
Egész pontosan:grecki írta:helló. legjobb tudomásom szerint a stadion/múzeum csak a meccs napján nem látogatható, amúgy meg a normál nyitvatartási idők vonatkoznak.Lola írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudjátok-e, mikor lehet a Camp Nouba bemenni körülnézni? Mert április 27-én utazom 4 napra, és semmiféleképp nem szeretném kihagyni, aki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm
szállásod van? ha esetleg érdekel, ár-érték arányban nagyon jót tudok olcsón.
helló. legjobb tudomásom szerint a stadion/múzeum csak a meccs napján nem látogatható, amúgy meg a normál nyitvatartási idők vonatkoznak.Lola írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudjátok-e, mikor lehet a Camp Nouba bemenni körülnézni? Mert április 27-én utazom 4 napra, és semmiféleképp nem szeretném kihagyni, aki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm
Maradjunk annál hogy bőven 100k felett költöttemMihu írta:tri_campeones írta:
+ a költőpénz+múzem belépő(k) meg ehhez hasonló dolgok.Nekem a Lever ellen 350eur+17k reptéri transzfer Debrecen-Pest (oda-vissza) + a költőpénz...cca 230.000ft lett a vége...na de Messit élőben látni hogy rekordokat döntött az 5lőtt góllal..na az a felbecsülhetetlen...
...és teljesen egyetértek veled ezt a csapatot amíg lehet élőben lehet látni mert ilyen Barcelonát nem mostanában fogunk látni... 3év 16 serleg ,Messi nagyobb lesz mint Pelé,Puskás... ő egy zseni...
Én Milanóba szeretnék kimenni a Barca meccsre de elég nehéz jegyet szerezni...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az a 230 az nem tudom hogy jött ki. Vagy nagyon nagyon nagyon jó helyen ültél a stadionban, vagy nagyon nagyon jó szállodában voltál, vagy későn vetted a repjegyet és ezért baromi drága volt, vagy rengeteget költöttél. Ugyanis én 2009-ben úgy mentem hogy kedden Milánóban megnéztük az Inter-MU-t, majd szerdán a Real-Liverpool-t, és így jöttem ki 270-ből...
![]()
![]()
És én is voltam Madridban stadion-túrán, meg a boltban vásároltam ajándékokat, meg metró, meg kis kaja a városban.
tri_campeones írta:
+ a költőpénz+múzem belépő(k) meg ehhez hasonló dolgok.Nekem a Lever ellen 350eur+17k reptéri transzfer Debrecen-Pest (oda-vissza) + a költőpénz...cca 230.000ft lett a vége...na de Messit élőben látni hogy rekordokat döntött az 5lőtt góllal..na az a felbecsülhetetlen...
...és teljesen egyetértek veled ezt a csapatot amíg lehet élőben lehet látni mert ilyen Barcelonát nem mostanában fogunk látni... 3év 16 serleg ,Messi nagyobb lesz mint Pelé,Puskás... ő egy zseni...
Én Milanóba szeretnék kimenni a Barca meccsre de elég nehéz jegyet szerezni...