Fernando írta:Most jön ki milyen is Vettel. Ha más hurrog le gyengébb pilótákat, ha hibáznak (ennél jóval élesebb helyzetekben, pl szezon végén valahol) akkor ássa el magát, nem sportszerű, de most a kiskedvencnek is kinyílt a csípája, és sír.
Arról nem is beszélve, hogy az is megmutatkozik, hogy autó nélkül nem akkor tényező ő a pilóták között.
Te megint egy teljesen más sportot néztél szerintem, vagy a ködtől nem láttad csak rendesen.
Olvasd el a Hamilton fanok véleményét Vettelről, most is teljesen jól ment, és csak úgy elárulom,hogy Hamilton nyakára készült ép felmászni, amikor tőle függetlenül defektet szenvedett. Első futamon is maximumot ment,és 6.ról 2.lett, most 6.ról 4.helyen ment,és a 3.helyre reális esélye volt.
Ha nekem nem hiszel,mert már a negatív elfogultság teljesen elborította az agyadat, olvasd Wéber Gábor írásait, de eme topikban is találsz bőven olyat, aki engem igazol, igaz olyat is, aki bepötyög 3 sort, mert épp jól jön hogy "bánthatja" Vettelt, az más kérdés,hogy ismételten teljesen jogtalanul.
Gondolom számodra a tavalyi Alonso se volt tényező, vagy akár a Melbourne-i, meg már mindjárt rossz pilóta is volt amikor éppen a 4-5. hely jelentette a maxot,amit tudott a géppel együtt kihozni. Annyira vicces